Κατέβασε Τα Καλοκαιρινά Ρούχα Σου

Μία από τις προκλήσεις του καλοκαιριού είναι τα καλοκαιρινά ρούχα. Και επειδή μαζί με τον πήχη του στυλ, ανεβαίνει και ο υδράργυρος, οι επιλογές των ρούχων μας γίνονται πιο απαιτητικές. Πώς μπορώ να ντυθώ άνετα και δροσερά, αλλά ταυτόχρονα να διατηρώ το επιθυμητό μου στυλ; Μπορώ να έχω στυλ, φορώντας άνετα ρούχα; Αυτό και πολλά άλλα από τα ερωτήματά σας, θα απαντηθούν με το συγκεκριμένο βίντεο.

Σήμερα ο Θέμης μας αποκαλύπτει κάποια μυστικά όσον αφορά το καλοκαιρινό ντύσιμο.

Αν σου αρέσει το video και πιστεύεις ότι θα βοηθήσει κάποιον φίλο σου, μην ξεχάσεις να το ένα share.

**————————-**

Ο Θέμης μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει από άποψη κοινωνικοποίησης. Όταν βρέθηκε στην μεγάλη πρωτεύουσα, η διαδικασία του να γνωρίσει ανθρώπους, δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Με όπλο το πείσμα του και τον πληθωρικό χαρακτήρα του, ο Θέμης κατάφερε να μετατραπεί, όχι μόνο σε έναν εκπληκτικά επικοινωνιακό με το περιβάλλον του Άνδρα αλλά και έναν πολύτιμο συνεργάτη του Men Of Style, εξελισσόμενος μέσα από τα προγράμματα εκπαίδευσής του. Στους μήνες εκπαίδευσης που πέρασε σε coaching level, ο Θέμης έχει βοηθήσει δεκάδες ανθρώπους να εξελιχθούν και να έρθουν σε επαφή με τον καλύτερό τους εαυτό

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.