Κάτι παραπάνω από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανδρικής εξέλιξης!

Με ένα πρόγραμμα ανδρικής εξέλιξης μαζί μας, αυτό που αποκτάς είναι ακόμα πιο σημαντικό από γνώση. Σου ανοίγεται η πόρτα σε ένα δίκτυο εξελιγμένων ανδρών!

Όταν παρακολουθήσεις κάποιο πρόγραμμα μαζί μας, θα φροντίσουμε να κρατήσουμε, όσο το θέλεις και εσύ, μια επαφή μαζί σου για να βλέπουμε την εξέλιξή σου. Αυτό δεν έχει να κάνει με μια προσπάθεια πώλησης κάποιας ακόμα υπηρεσίας ή ενός ακόμα προγράμματος, έτσι και αλλιώς κάθε πρόγραμμα είναι αυτοτελές και έγκειται σε σένα το αν θες να εξελιχθείς ακόμα περισσότερο.

Κρατάμε επαφή γιατί όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλα άρθρα μας, θέλουμε να χτίσουμε με την βοήθειά σου, μια νέα εξελιγμένη κοινότητα ανδρών και για την ώρα τα πάμε αρκετά καλά. Αυτή η φοβερή ανάγκη προήλθε από σένα. Εσύ όταν ερχόσουν στα μαθήματα μας και συζητούσαμε για σένα για να σε γνωρίσουμε και να προσαρμόσουμε το κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα μέτρα σου, έλεγες με πόνο που συμμεριζόμαστε τα εξής:

Οι φίλοι μου δεν προσεγγίζουν γυναίκες, το θεωρούν δύσκολο.
Το περιβάλλον μου με κρατάει πίσω όταν θέλω να πάω μπροστά.
Οι άνθρωποι που βγαίνω μαζί τους έξω, όταν πάω να μιλήσω με γυναίκες δεν με στηρίζουν.
Ο wing που έχω δεν έχει καμία γνώση από τακτικές προσέγγισης γυναικών.
Ο κολλητός μου, μου χαλάει το παιχνίδι με την κάθε παρέα γυναικών που προσεγγίζουμε.
Δεν έχω με ποιον να βγω!
Μπορεί να έχω παρέα αλλά νιώθω απόλυτα μόνος.

Σου θυμίζουν κάτι όλα αυτά; Χτυπάει ένα καμπανάκι; Δειλά δειλά αποφασίσαμε να φέρνουμε σε επαφή ανθρώπους μεταξύ τους που ξέρουμε ότι έχουν κοινά χαρακτηριστικά και όλοι έχουν περάσει από κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξέλιξης. Αυτό εξελίχθηκε σε κάτι ακόμα καλύτερο. Ένα δίκτυο ανθρώπων, με κοινά μυαλά και κοινούς στόχους.

Έτσι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά τους, τα δυνατά τους σημεία και τα αδύνατα και το κυριότερο, όλοι έχουν μάθει πώς να διαχειρίζονται τον εαυτό τους και έχουν βρει τον δρόμο τους μέσω των μαθημάτων στην εξέλιξη της ερωτικής τους και όχι μόνο ζωής. Και αυτό που κάνουμε είναι απλά να προσφέρουμε ένα εξελιγμένο match making ανδρών με στυλ.

Στη θέση του παρακάτω παραδείγματος, θα μπορούσες να είσαι εσύ. Ο Δημήτρης από την Θεσσαλονίκη ταιριάζει απόλυτα με τον Γιάννη από την Καλαμαριά. Έχουν κοινή ηλικία, χαρακτηριστικά και τρόπο παιχνιδιού. Μπορούν να βγαίνουν μαζί, να «σπρώχνει» και να εμψυχώνει ο ένας τον άλλον, να γνωρίζουν γυναίκες αλληλοβοηθώντας το παιχνίδι τους, να διαβάζουν μαζί τα άρθρα μας και τις σημειώσεις που τους στέλνουμε και να δοκιμάζουν τις νέες πρακτικές μαζί στο πεδίο.

Τα προβλήματα του ο Γιάννης μπορεί να τα συζητήσει άμεσα με κάποιον άνθρωπο όπως ο Δημήτρης, που έχει κάποιες γνώσεις παραπάνω από το μέσο όρο των ανδρών του περιβάλλοντός του, που έχει εκπαιδευτεί και που θα του πει πράγματα και απόψεις, προσεγμένες και βασισμένες σε αυτά που ξέρει και έχει εκπαιδευτεί και όχι στο συναίσθημα που θα εκφράσει ένας οποιοδήποτε απαίδευτος άνδρας. Κυρίως όμως, μπορεί να  συζητήσει με έναν άνθρωπο που έχει τις ίδιες ανησυχίες και κάνει τις ίδιες προσπάθειες για να εξελιχθεί και μάλιστα έχει τις ίδιες προσλαμβάνουσες για το πώς θα χειριστεί καταστάσεις και τον εαυτό του, αφού έχει εκπαιδευτεί βάση του ίδιου επιτυχημένου εκπαιδευτικού προγράμματος ανδρικής εξέλιξης.

Έχουμε δει φιλίες να δημιουργούνται, δυνατές όσο εκείνες του στρατού. Και αυτό εξηγείται. Δύο wings αναπτύσσουν πολύ ισχυρούς δεσμούς λόγω των πολύ δυνατών εμπειριών που αποκτούν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ασχέτως αν ανήκετε σε άλλες νοοτροπίες, έχετε εντελώς διαφορετικό background και μόρφωση και χωρίς να έχει καμία αξία τι έχεις ο καθένας πετύχει και τι όχι μέχρι τη στιγμή που έρχεστε σε επαφή μεταξύ σας, μέσω αυτής της διαδικασίας μπορείς να γίνεις μέλος της πιο σημαντική ανδρικής παρέας. Με στυλ, όρεξη, διάθεση και επιτυχίες.

Πρέπει να το καταλάβεις. Δεν είσαι μόνος. Και αν νιώθεις ότι είσαι, δεν χρειάζεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. 

 

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .