Κέρδισε την Προσοχή της Εύκολα και Απλά

Κέρδισε την Προσοχή της Εύκολα και Απλά

Σε παλαιότερο άρθρο μου με τίτλο Μην Αντιδράς Ποτέ Έντονα, είχε αναλυθεί η σημασία της συμπεριφοράς και του να επιδράς σε μία παρέα, αντί να αντιδράς. Σε αυτό το άρθρο θα αναλυθούν τρόποι που μπορείς να επιδείξεις τέτοια συμπεριφορά με επιτυχία. Ένας τρόπος να δείξεις λοιπόν ότι δεν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ, που στην αρχή είναι απαραίτητο, είναι να αντιδράς στις κοπέλες – και ειδικά σε αυτή που σου αρέσει – λιγότερο από όσο αντιδρούν αυτές σε εσένα. Αυτή η συμπεριφορά ανεβάζει την Αξία σου στα μάτια τους.

  • Γλώσσα / Στάση σώματος

Ένας τρόπος να το επιτύχεις αυτό, είναι να έχεις το σώμα σου στραμμένο 30-40 μοίρες μακριά από τη γυναίκα που συνομιλείς, ακόμα καλύτερα με τη γυναίκα να έχει στραμμένο το σώμα της προς τη μεριά σου 100%. Αυτό δημιουργεί ένα συναίσθημα στη γυναίκα ότι αυτή αναζητά περισσότερο την προσοχή σου από ό,τι εσύ τη δική της. Και εφόσον αυτός που προσπαθεί περισσότερο είναι αυτός που νιώθει ότι ο άλλος έχει περισσότερη αξία στα μάτια του, η γυναίκα θα νιώσει αυτό το συναίσθημα, ότι έχει να κάνει με ένα υψηλής Αξίας Αρσενικό. Για αυτό το λόγο και εξηγούμε στους μαθητές πάντα, ότι είναι καλύτερα να ξεκινάς και μία συζήτηση με άγνωστες γυναίκες χωρίς να στρέφεις 100% το σώμα σου προς το μέρος τους.

  • Επαφή με τα μάτια / Eye Contact

Η ίδια αρχή ισχύει όταν μία γυναίκα σε κοιτάζει κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ενώ εσύ έχεις αρχίσει να χάνεις την προσοχή σου και το βλέμμα σου να πλανάται προς άλλη κατεύθυνση. Θέλει προσοχή να μη δώσεις λάθος εντύπωση ότι δεν έχεις δυνατό eye contact. Το σημαντικότερο είναι να μπορείς σε πρώτο χρόνο να έχεις δυνατό και φιλικό eye contact που θα κάνει τους συνομιλητές σου να αισθάνονται άνετα καθώς και ότι έχουν την προσοχή σου, ότι ειλικρινά εκτιμάς τη συζήτηση που έχεις μαζί τους.

Μόλις έχεις καταφέρει ένα δυνατό και θερμό eye contact, έρχεται το επόμενο βήμα: Κοιτάς τη γυναίκα στα μάτια ενώ της μιλάς. Συνεχίζεις να της μιλάς, αλλά σιγά – σιγά το βλέμμα σου ξεφεύγει ενώ συνεχίζεις να μιλάς, σαν να είσαι αφηρημένος για λίγο, σαν να τράβηξε κάτι άλλο την προσοχή σου. Συνεχίζεις να μιλάς στη γυναίκα που σου αρέσει, αλλά το βλέμμα σου έχει ξεφύγει από τα μάτια της – και φυσικά ΔΕΝ εννοώ να κοιτάς το στήθος της! Επιστρέφεις μετά την προσοχή σου στα μάτια της, την ξανακοιτάζεις ώστε να μη νιώθει ότι γίνεσαι αγενής αλλά και να μη χάσει το ενδιαφέρον της στη συζήτηση άρα και το ενδιαφέρον της για εσένα. Μετά, επιτρέπεις στον εαυτό σου να αφαιρεθεί ξανά και να κοιτάξει αλλού, ποτέ όμως για αρκετή ώρα που θα της επιτρέψει να χάσει την προσοχή της και το ενδιαφέρον της. Πρέπει να παραμείνει το βλέμμα σου στα μάτια της αρκετά, ώστε η προσοχή της σε εσένα, αλλά όχι παραπάνω, ώστε να έχεις το μέγιστο δυνατό effect με τη συγκεκριμένη τεχνική.

Αυτή η διαδικασία με το eye contact θα σε βοηθήσει εξαιρετικά στο να εξασκήσεις τη διαίσθησή σου και τα ένστικτά σου. Εξετάζεις πόσο μπορείς να την κρατήσεις ενώ εκδηλώνεις ως ένα βαθμό αδιαφορία. Πρέπει να αρχίσεις να αισθάνεσαι τη στιγμή που κινδυνεύεις να χάσεις την προσοχή της, ακριβώς σε εκείνο το σημείο την κοιτάς και πάλι στα μάτια ώστε να την επαναφέρεις. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ξαναχάνεται το βλέμμα σου και επαναλαμβάνεις τη διαδικασία.

Για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορείς να κρατήσεις την προσοχή της, τόσο μεγαλύτερη Αξία θα νιώθει και η ίδια ότι έχεις στα μάτια της. Επομένως δημιουργείται μία ευκαιρία, να μπορείς να την επιβραβεύεις κατά διαστήματα με εντονότερο eye contact. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, αν γίνει σωστά, η γυναίκα θα νιώθει ότι το eye contact αλλά και το άγγιγμά σου ακόμα είναι η επιβράβευση που δέχεται από εσένα λόγω της καλής της συμπεριφοράς.

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή να επιβραβεύσεις μία γυναίκα;

Η απάντηση είναι πολύ απλή. Όποτε δείχνει ότι προσπαθεί ή όποτε μου δίνει περισσότερο χώρο και επιτρέπει την κλιμάκωση της γνωριμίας, είναι μία καλή στιγμή για επιβράβευση. Για παράδειγμα, γυρνά το σώμα της προς το μέρος σου και όλο το σώμα της είναι στραμμένο πάνω σου. Είναι μία καλή στιγμή τώρα να την επιβραβεύσεις στιγμιαία ή για λίγη ώρα με το δικό σου σώμα που θα στραφεί στη μεριά της. Επίσης, όποτε προσπαθείς να κλιμακώσεις τη σωματική επαφή και η κοπέλα το δέχεται χωρίς αντίσταση, την επιβραβεύεις και μετά της δίνεις χώρο καθώς η προσοχή σου και πάλι για λίγο θα αποσπάται. Επανάλαβε τη διαδικασία και θα ανακαλύψεις πόσο δυνατή μπορεί να είναι.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.