Κοινωνική Πίεση : Τι Κάνει την Γυναίκα Επιφυλακτική στις Προθέσεις σου!

Είσαι αποφασισμένος. Σήμερα θα προσεγγίσεις γυναίκες. Όχι όπως τις άλλες φορές που άφηνες την ώρα να περνάει και έπινες το ποτό σου χαζολογώντας με το φιλαράκι σου μέχρι να έρθει η ώρα να επιστρέψετε σπίτι.

Σήμερα θα το κάνεις.

Και το κάνεις. Και πας με τις καλύτερες των προθέσεων και προσπαθείς να τις επικοινωνήσεις. Και μόλις το κάνεις, μπροστά σε όλους, σε καταρρίπτει σα να είσαι γέρικο αεροπλάνο λαβωμένο από σύγχρονα f16.

oldplane

Γιατί να ξαναπάς στην επόμενη;

Επειδή είναι στη φύση μας. Επειδή οφείλεις να ικανοποιήσεις τα ένστικτά σου.

 

Ξεκάθαρη δήλωση των προθέσεών σου.

Αν το παρόν άρθρο είναι η πρώτη σου επαφή με το MenOfStyle.gr, ετοιμάσου να διαβάσεις κάτι που θα μοιάζει σχεδόν απίστευτο αλλά είναι λυτρωτικό .

Όσο πιο ειλικρινά εκφράζεις το τι θες από την γυναίκα που γνωρίζεις, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η επικοινωνία σας.

Ξέρω τι σκέφτεσαι : Αν δηλαδή πάω να πω σε μια γυναίκα «Καλησπέρα, θέλω να σε πετάξω στο κρεβάτι μου και σήμερα αν γίνεται», τα πράγματα θα πάνε καλύτερα;

Θα σου πω πως δουλεύει με λίγα λόγια από το αντίστοιχο κομμάτι που αναλύουμε στο bootcamp.

Όταν διεκδικείς μια γυναίκα, ικανοποιείς την εγγενή σου επιθυμία του να είσαι κυνηγός. Είσαι κυνηγός για να ικανοποιείς 2 βασικά ένστικτα.

  • Α) Επιβίωση : Κυνηγάς για να φέρεις φαγητό στο πιάτο σου.
  • Β) Διαιώνιση του είδους : Κυνηγάς για να μεταφέρεις τα γονίδιά σου.

Όταν μια γυναίκα διεκδικείται, ικανοποιείται η επιθυμία της να είναι θελκτική. Είναι θελκτική για 2 λόγους.

  • Α) σε ένα επίπεδο για να προσελκύει «κυνηγούς» προς διαιώνιση του είδους
  • Β) σε ένα βαθύτερο επίπεδο, για να προσελκύει το ισχυρό αρσενικό που θα βοηθήσει αυτήν και την οικογένειά της (τα παιδιά της) να επιβιώσουν.

Δηλαδή, όταν ο άνδρας διεκδικεί αυθεντικά τότε ικανοποιούνται και οι δύο πλευρές με αποτέλεσμα να νιώθουν καλά. Όπως νιώθεις όταν διψάς και πίνεις νερό. Το ένστικτο της επιβίωσης ικανοποιείται. Έτσι και όταν προσεγγίζεις με σκοπό το φλερτ.  Ή τουλάχιστον, έτσι θα έπρεπε να είναι λόγω της φύσης μας, από τη στιγμή που ικανοποιείς τα ένστικτά σου και τα δικά της, θα έπρεπε όλοι να νιώθουν καλά.

 

Τι συμβαίνει στο ενδιάμεσο και δεν πετυχαίνει πάντα;

Σε ξαναφέρνω στη κουβέντα που είχαμε πριν.

Σήμερα θα προσεγγίσεις. Ας δεχθούμε ότι είσαι άψογος σε όλα. Ξέρεις ακριβώς τι να πεις και έχεις το θάρρος για αυτό, είσαι πολύ καλός στο φλερτ εν γένει, το στυλ σου είναι άψογο και είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Είσαι αυτό το Γυαλιστερό σύγχρονο F16 που λέγαμε πριν. Προχωράς, στέκεσαι μπροστά της και εκφράζεις τις προθέσεις σου.

Καταρρίπτεσαι ξανά. Τι στο καλό;

Μάθε το εξής:
Υπάρχει κάτι που λέγεται κοινωνική πίεση. Μπορεί να το έχεις νιώσει και εσύ. Ας πούμε ότι μοιάζει με την αίσθηση που έχεις, όταν σε πειράζει ένας φίλος σου. Αν είστε οι δυο σας είναι οκ – ίσως και διασκεδαστικό. Όταν έχει γύρω κόσμο που σας βλέπει, σε χαλάει.

Να έχεις στο μυαλό σου ότι η γυναίκα αυτό το νιώθει πάντα. Πάντα οι κεραίες της είναι ανοιχτές για το πώς η εικόνα της μπορεί να ζημιωθεί απέναντι στην κρίση της κοινωνίας. Την προσεγγίζεις – έχει καταλάβει σχετικά γρήγορα αν σε θέλει και μετά προσπαθεί να διαχειριστεί τι γίνεται γύρω της και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό.

 

Μα ρε Σπύρο τι λες; Είναι μόνη της και δεν υπάρχει ψυχή γύρω. Ποια κοινωνία.

Η κοινωνία στα μάτια της είσαι εσύ. Φυσικά είναι πιο εύκολο όταν είναι μόνη της να δεχθεί και να ενδώσει στις πραγματικές προθέσεις σου. Όταν υπάρχουν και άλλοι η πίεση αυξάνεται. Αλλά δεν παύει, ακόμα και αν σε θέλει πολύ, η αίσθηση της κοινωνικής πίεσης που έχει να υπάρχει και σε πολλές περιπτώσεις να μη της επιτρέπει να αφεθεί / εκτεθεί στο βαθμό που εκτίθεσαι εσύ.

social pressure

«Αν με θεωρήσει εύκολη;»

Σε κάθε προσέγγιση, αν τα πρώτα λεπτά πάνε καλά, τελειώνει το παιχνίδι με την γυναίκα και ξεκινάει το παιχνίδι με την κοινωνική πίεση που νιώθει. Και αυτό δεν μπορείς να της το «βγάλεις», παρά μόνο όταν νιώσει τόσο ισχυρό δέσιμο μαζί σου – αργότερα στην όποια σχέση σας – που θα αφήνεται σε σένα και θα εκφράζεται αμεσότερα. Στο πως μιλάτε, στο τι σκέψεις μοιράζεται μαζί σου, στο πως αντιμετωπίζει κρεβάτι μαζί σου. Και είναι αλήθεια, το πιο απολαυστικό σεξ και για τους δύο, συμβαίνει σε αυτές τις καταστάσεις.

Μέχρι τότε όμως οφείλεις – ως έχων την πρωτοβουλία των κινήσεων εκ της φύσης μας – να ικανοποιήσεις και εσένα αλλά και να προστατέψεις και αυτήν.

Έχε στο μυαλό σου πως :

Α) Προσπάθησε να αποφορτίσεις την κατάσταση.

Β) Το να είσαι ευγενικός είναι όσο σημαντικό είναι να είσαι καλός επικοινωνιακά.

Γ) Το στυλ φαίνεται και στο τρόπο που προσεγγίζεις και εκφράζεις αυτό που θες να πεις.

Δ) Το σεξ είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας σου να διεκδικείς τις όμορφες γυναίκες και τα ευκόλως εννοούμενα αποτελέσματα μπορείς να τα παραλείψεις στην αρχή.

Ας δούμε ένα παράδειγμα.

Στα πρώτα μου βήματα στο Παιχνιδι και όταν πειραματιζόμουν με το ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος να εκφράσω τις προθέσεις μου χωρίς να δημιουργώ άμυνες λόγω των πιο πάνω αναστολών, υπήρξε μια κομβική προσέγγιση.

Εντοπίζω σε ένα ωραίο μαγαζί στα βόρεια προάστεια της Αθήνας, μια εκπληκτική Μελαχρινή ψηλή γυμνασμένη γυναίκα. Αν ήταν να διαλέξω το πώς θα ήταν μια Αμαζόνα από αυτές στις ιστορίες που διαβάζαμε μικροί, μια τέτοια γυναίκα θα διάλεγα.

amazonwoman

Ήθελα να εκφράσω τις προθέσεις μου. Είχα σκοπό να της πω, πως ξέρεις τι, μια γυναίκα σαν και σένα, πρέπει να είναι απίστευτα σεξουαλική. Μπορεί να πετύχαινε – μπορεί και όχι.

Στο πρώτο μου βήμα μόλις ξεκίνησα από το τραπέζι μου προς το δικό της, σκέφτομαι πως θα είναι εύκολη η διαδικασία της επικοινωνίας, αφού είναι ψηλή, δεν θα χρειάζεται καν να σκύβω προς το μέρος της κάθε λίγο για να ακούω τι λέει ή αν καταλήξουμε στο να την φιλήσω.

Και αντί να ξεκινήσω την κουβέντα με αυτό που είχα αποφασίσει –  με την σεξουαλικότητά της δηλαδή, αφού έχω παρουσιαστεί με ένα απλό γεια σε όλους – την κοιτάω και λέω :

Θα είμαι ειλικρινής. Μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες με τις οποίες δεν χρειάζεται να σκύβω για να φιλήσω.

Γελάνε πρώτα οι φίλες της. 1 δευτερόλεπτο. 2 δευτερόλεπτα. Χαμογελάει. Απλώνει χειραψία πρώτη και συστήνεται.

Μέχρι την επόμενη φορά.

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .