Κωδικός ”χυλόπιτα” – Τι αποκαλύπτει η σεξουαλική ένταση

Κλιμάκωσε σεξουαλικά και ξέχνα την χυλόπιτα.

Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί φίλοι που ζητούν την καθοδήγησή μου θεωρούν ότι το να μιλήσουν πολύ σεξουαλικά σε μια γυναίκα είναι ”πρόστυχο” και ”χυδαίο” επικαλούμενοι μάλιστα δηλώσεις και χαρακτηρισμούς των ίδιων των γυναικών. Στο προηγούμενο άρθρο μου για την χυλόπιτα παρέθεσα διάφορα είδη συμπεριφορών των γυναικών στις διάφορες πλαισιώσεις των αντρικών προσεγγίσεων. Ανεξάρτητα από τις διάφορες εκφάνσεις των συμπεριφορών τους, όλες οι γυναίκες θα σου αποκρίνονται με τρόπο που θα εντάσσεται σε μία από τις ακόλουθες κατηγορίες :

– Ανταπόδοση: δεν διστάζει να σου εκφράσει με απλό, ευθύ και κατανοητό τρόπο ότι ενδιαφέρεται να συνευρεθεί μαζί σου ερωτικά/σεξουαλικά εντός του πλαισίου που εισάγεις.

– Απόρριψη (χυλόπιτα): δεν διστάζει να σου εκφράσει με απλό και κατανοητό τρόπο ότι δεν ενδιαφέρεται να συνευρεθεί μαζί σου ερωτικά/σεξουαλικά εντός του πλαισίου που εισάγεις.

– Προσποίηση : διστάζει να σου εκφράσει με απλό και κατανοητό τρόπο ότι ενδιαφέρεται να συνευρεθεί μαζί σου ερωτικά/σεξουαλικά εντός του πλαισίου που εισάγεις και στην αρχή θα προσποιείται ότι είτε δεν ενδιαφέρεται να συνευρεθεί μαζί σου ερωτικά/σεξουαλικά εντός του πλαισίου που εισάγεις ή θα δίνει την εντύπωση ότι τουλάχιστον μία πτυχή της συμπεριφοράς σου ή της έκφρασής σου την “ενοχλεί” ή την “ξενερώνει”

– Σπατάλη χρόνου (παίξιμο): αποφεύγει να σου εκφράσει με απλό και κατανοητό τρόπο ότι δεν ενδιαφέρεται να συνευρεθεί μαζί σου ερωτικά/σεξουαλικά (ανεξαρτήτως πλαισίου) (χυλόπιτα) αλλά θέλει πάρα πολύ να περνά χρόνο μαζί σου σε καθαρά φιλικό / πλατωνικό τρόπο με απώτερο σκοπό να διασκεδάζει μαζί σου, δίνωντάς σου την παραπλανητική εντύπωση ότι ”ίσως” κάτι να γίνει στο μέλλον ενώ στην πραγματικότητα δεν πρόκειται να γίνει ποτέ τίποτα.

Ανέφερα επίσης στο προηγούμενο άρθρο μου ότι ο τρόπος που θα αποκρίνονται είναι άμεσα συνδεδεμένος με το πλαίσιο που εισάγεις και τον τρόπο που το εισάγεις.

Πολλοί άντρες έχουν την εντύπωση ότι το να μιλάς ”βρώμικα” σημαίνει να ξεστομίζεις οποιαδήποτε σεξουαλική φράση σου έρθει στο μυαλό χωρίς να δίνουν σημασία στο τι ”αντέχει” να ακούσει η γυναίκα. Ας πάρουμε για παράδειγμα την περίπτωση κατά την οποία της μιλάς στο αυτί και θέλεις να της εκφράσεις την επιθυμία σου να συνευρεθείς μαζί της στο κρεβάτι και ας δούμε ορισμένους τρόπους να το εκφράσεις :

– θέλω να σε ………………………….
– θέλω να κάνουμε σέξ
– θέλω να σου κάνω έρωτα
– θέλω να σε πάρω
– σε θέλω
– αυτή τη στιγμή κάθε κύταρρο μου σε ποθεί
– θέλω να σε ρίξω στο κρεβάτι μου
– θέλω να σου γαργαλήσω κάθε σπιθαμή του κορμιού σου
– θέλω να γευτώ κάθε κύταρο της σάρκας σου
– αυτή τη στιγμή ήθελα να είμαι μέσα σου τόσο βαθιά όσο δεν έφτασε κανείς
– μου έρχεται να σε αρπάξω από το μαλλί και να σε πετάξω στο πάτωμα και να σε κάνω να ουρλιάξεις μέχρι να ξυπνήσει η πολυκατοικία
– θελω να σε παρω λυσσασμένα μέχρι να τρέμουν τα πόδια μου και να ζεματάει η ανάσα μου
– κτλ κτλ κτλ

Είμαι σίγουρος ότι το έπιασες το νόημα και δεν χρειάζεται να αναφέρω άλλες εκφράσεις. Εξάλλου το παρόν άρθρο δεν έχει σκοπό να σε διδάξει πως να γίνεις εξπέρ στο ”erotica talk”. Και πρίν αρπάξεις τη καραμπίνα και αρχίσεις να με κυνηγάς επειδή ορισμένες φράσεις σου φάνηκαν γελείες θυμήσου ότι οι γυναίκες λειτουργούν διαφορετικά από εμάς.

Κάποιες γυναίκες θα σε χαρακτηρίσουν πρόστυχο και χυδαίο. Κάποιες θα το πούν γιατί τους αρέσει που τους μιλάς βρώμικα (είτε ως κοπλιμέντο είτε ως τέστ αν θα ”ψαρώσεις” ενώ κάποιες άλλες επειδή δεν το αντέχουν. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είσαι. Εξάλλου ανατρέχοντας στο λεξικό στις λέξεις πρόστυχο, χυδαίο, ηθική, ευπρέπεια, ευγένεια κτλ προκύπτει ότι ώς πρόστυχος και χυδαίος θεωρείται όποιος συμπεριφέρεται με έλλειψη ευπρέπειας και σεβασμού για την προσωπικότητα των άλλων και ξεπερνά τα όρια του κοινωνικά αποδεκτού. Το τί είναι πραγματικά πρόστυχο και χυδαίο λοιπόν είναι καθαρά υποκειμενικό και άμεσα συνδεδεμένο με την προσωπική αντίληψη του καθενός για την ηθική.

Αναρωτήσου : είναι πρόστυχο και χυδαίο το να είσαι αληθινός και ειλικρινής και να εκφράζεις απελευθερωμένα στην γυναίκα ότι την βρίσκεις ιδιαίτερα σαγηνευτική σαν θυλυκό και ότι σε ελκύει σεξουαλικά ;

Στον αντίποδα κάποιες γυναίκες θα σε χαρακτηρίσουν πολύ ήπιο αν δεν μιλάς τόσο βρώμικα όσο θέλουν.

Πρόσεξε : Θα υπάρχουν γυναίκες που ενώ είναι αρχικά πρόθυμες για ανταπόδωση, θα επιλέξουν την απόρριψη διότι ο τρόπος που προκαλείς την σεξουαλική ένταση και ο τρόπος που μιλάς βρώμικα τις ξενερώνει. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι λόγω της αμεσότητας τους θα καταλάβεις γρήγορα την εξέλιξη.

Οι δύο τελευταίες κατηγορίες είναι οι πιο δύσκολες να τις αποκαλύψεις λόγω της αποφυγής τους να εκφράσουν τις πραγματικές προθέσεις τους. Οι δύο πρώτες κατηγορίες θα σου έχουν δώσει να καταλάβεις από την πρώτη επαφή τις προθέσεις τους. Οι δύο τελευταίες πάντα θα προσπαθούν να σε παραπλανήσουν και να σε κάνει να σχηματίσεις λανθασμένες εντυπώσεις για τις πραγματικές τους επιθυμίες, ενδιαφέροντα, κίνητρα και προθέσεις, όταν έχουν πραγματικά μια εντελώς διαφορετική ομάδα από τις επιθυμίες, τα ενδιαφέροντα, τα κίνητρα και τις προθέσεις.

Αναρωτήσου : είναι κοινωνικά αποδεκτή η παραπλάνησή σου ή πρόστυχη ; Είναι έλλειψη ευπρέπειας και σεβασμού για την προσωπικότητα σου ή μόνο εγώ το βλέπω έτσι ;

Για αυτό, είναι σημαντικό να συμπεριφέρεσαι με τρόπο που ουσιαστικά τις ”αναγκάζει” να αποκαλύψουν ποιές πραγματικά είναι και γιατί πραγματικά θέλουν να συναναστρέφονται μαζί σου. Και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ”αποκαλύψεις” τις περιπτώσεις της ”προσποίησης” και της ”σπατάλης χρόνου” είναι η πρόκληση σεξουαλικής έντασης, ο ερωτικός λόγος και η σεξουαλική συζήτηση.

Μια γυναίκα που σου ”σπαταλά το χρόνο” θα αναγκαστεί να αποκαλύψει ότι δεν ενδιαφέρεται σεξουαλικά για σένα όταν προσπαθήσεις να κλιμακώσεις σεξουαλικά. Μια γυναίκα που πραγματικά δεν ενδιαφέρονται σεξουαλικά για σένα δεν θα επιτρέψει σεξουαλική κλιμάκωση.

Μια γυναίκα που πραγματικά ενδιαφέρονται σεξουαλικά για σένα δεν θα ”ξενερώσει” από τα ”βρώμικα” λόγια σου (εκτός και αν δεν αντέχει το βαθμό της ”βρωμιάς” του λόγου σου) άσχετα αν προσπαθήσει να σου δώσει αρχικά διαφορετική εντύπωση. Είναι απλά μια προσπάθεια να σε αποτρέψει από το να την χαρακτηρίσεις ως ”εύκολη” και ως ”τσούλα”.

Οι γυναίκες που ”προσποιούνται” απλά λατρεύουν τα ”βρώμικα” λόγια παρόλο που θα προσπαθήσουν να σου δώσουν την παραπλανητική εντύπωση ότι ”προσβάλλονται” ότι ΄΄ενοχλούνται” και ότι ”ξενερώνουν”. Φορούν απλά την κοινωνική μάσκα της ”σεφνότυφης”.

Μόλις μάθεις πως να βγάζεις τη μάσκα θα ζείς περιπτώσεις που την Παρασκευή στην προσέγγισή σου θα σου ”την λένε” και αν επιμείνεις το Σάββατο ή την Κυριακή θα σε παρακαλάνε να ανταλλάξετε υγρά και οργασμούς.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.