Κορονοϊός και Μέτρα – To Men Of Style στο Πλευρό Όλων

Ο κορονοϊός είναι στην πόρτα μας και πρέπει να παρθούν μέτρα.

Είναι μια Φουρτούνα

Ο καλός ο καπετάνιος, στη φουρτούνα φαίνεται.

Και όλα αυτά τα χρόνια, το μήνυμα που προσπαθούμε και φαίνεται οτι καταφέρνουμε να περνάμε σαν Men Of Style, στους ανθρώπους που μας ακολουθούν είναι ότι αξίζει να είσαι καπετάνιος.

Και μάλιστα ο καλός.

Αυτός που θα σηκώσει το κεφάλι, θα κοιτάξει τη φουρτούνα κατάματα και θα κάνει το καλύτερο για αυτόν και το καράβι του.

Αυτός που θα τον χτυπήσει το μεγάλο κύμα και το επόμενο και το επόμενο και θα κοιτάξει τους ανθρώπους του με ελαφρύ χαμόγελο για να τους δίνει θάρρος, γενναιότητα και ελπίδα.

Αυτός που θα σηκώσει από το κατάστρωμα τον ναύτη του ή τον εαυτό του τον ταλαιπωρημένο για να κάνει ακόμα μια προσπάθεια για να δέσει σε λιμάνι.

Αυτός ο καπετάνιος που όταν φύγει η μπόρα, θα κοιτάει κόσμο και καθρέφτη στα μάτια γιατί θα ξέρει ότι έκανε το καθήκον του, όσο καλύτερα μπορούσε.

Η Επιδημία που μας Έκανε όλους Καπετάνιους

Και να που ήρθε η περίοδος που κάθε ένας από εμάς, θα πρέπει να γίνει ο καπετάνιος του εαυτού του αλλά και του κόσμου που έχει στο περιβάλλον του και επηρεάζει.

Ως καπετάνιος θα πρέπει να οδηγήσεις το καράβι μέσα από αυτή τη καταιγίδα, σε πιο ήρεμα νερά.

Να είσαι ψύχραιμος και να πράττεις με σύνεση και ευθύνη. Και εσύ. Και εμείς. Η κατάσταση που ζούμε δεν είναι συνηθισμένη. Ο κορονοϊός και ότι αντιμετωπίζουμε είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί.

Όμως αυτό δεν είναι λόγος πανικού.

Τι Θέλουμε να Πετύχουμε και Γιατί ο Κορονοϊός δεν μας Αλλάζει σαν Ανθρώπους και Επαγγελματίες

Σαν Men Of Style, όπως λέμε και στις εκπομπές μας συχνά, πιστεύουμε στην ηγεσία μέσω παραδείγματος. Κάνουμε ότι πιστεύουμε ότι είναι σωστό και έτσι ελπίζουμε να κάνουν και όσοι μας εμπιστεύονται.

Στην καταιγίδα λοιπόν αυτή, από την προηγούμενη εβδομάδα και σταδιακά, προχωρήσαμε σε αλλαγές στις μεθόδους εργασίας μας αλλά και ενσωματώσαμε νέες για την εξυπηρέτησή σου και για την ασφάλεια όλων.

Συνεχίζουμε δυνατά. Άλλωστε το φλερτ δεν σταματά ποτέ.

Με στρατηγική και με ευθύνη, είμαστε δίπλα σου ακόμα και στις πιο απαιτητικές στιγμές.

Στόχος να μπορούμε να προσφέρουμε στο υψηλό επίπεδο που σε έχουμε συνηθίσει αλλά με πλήρη ασφάλεια για σένα που έρχεσαι στα γραφεία μας και αλληλεπιδράς μαζί μας, για το προσωπικό μας αλλά και για το κοινωνικό σύνολο και την δημόσια υγεία, όπως ακριβώς επιτάσσει η συνείδησή μας αλλά και η ευθύνη μας ως η πρώτη και μεγαλύτερη εταιρεία ανδρικής αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Μέτρα για τον Κορονοϊό

Με βάση τα παραπάνω οι αλλαγές που προχωρήσαμε είναι οι εξής:

Όλα τα Σεμινάρια του Χρήστου και του Θέμη, από Σεμινάρια με φυσική παρουσία, μετατρέπονται σε Σεμινάρια άμεσου χρόνου και αλληλεπίδρασης μέσω internet. 

Τα παρακολουθούν δεκάδες άνθρωποι σε κάθε γκρουπ, κάθε εβδομάδα στις αίθουσες εκπαίδευσής μας και πλέον θα τα απολαμβάνουν για όσο διάστημα χρειαστεί, όπως τα απολαμβάνουν τόσα χρόνια οι άνθρωποί μας στην επαρχία και στο εξωτερικό.

Όλες οι έξοδοι infield αναστέλλονται και επαναπρογραμματίζονται για μετά την εν λόγω περίοδο.

Θα φλερτάρουμε μαζί έξω λίγο αργότερα καθώς οι εξόδοι infield που εξ ορισμού απαιτούν φυσική παρουσία με coach και μαθητή. Ως τότε οι μαθητές που επηρεάζονται θα απολαμβάνουν δωρεάν Υποστήριξη και Συνεδρίες για να παραμένουν ζεστοί στη νέα αυτή γνώση που απέκτησαν.

Όλες οι Ομαδικές Συνεδρίες, οι Συνεδρίες Υποστήριξης και οι Προσωπικές Συνεδρίες που λάμβαναν χώρα με φυσική παρουσία, συνεχίζονται μέσω internet.

Ακριβώς όπως κάνουμε με τους μαθητές μας που ζουν μακριά.

Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ Υποστήριξη σε όλα τα ενεργά μέλη και σε όσα έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους, ακόμα και αν δεν την έχουν επιλέξει στο πακέτο τους.

Η κατάσταση αυτή φέρνει κρίσεις και στις σχέσεις και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ Συνεδρίες σε όλα τα ενεργά μέλη ακόμα και αν δεν τις έχουν επιλέξει στο πακέτο τους.

Όσο μένουμε σπίτι, ας γίνουμε καλύτεροι και να βελτιστοποιούμε όσα μαθαίνουμε.

Παρέχουμε γενναίες εκπτώσεις για όσους νέους ανθρώπους θέλουν να γίνουν VIP μέλη τώρα.

Εκπτώσεις μεγέθους που δεν έχουν ξαναγίνει στα πακέτα μας και φτάνουν ως το 50%, σε όσους αποφασίσουν για όσο μένουν σπίτι να εκμεταλλευτούν το χρόνο και να εξελίξουν με εμάς τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Το σύνολο του Προσωπικού μας, δεκάδες άτομα σε κάθε θέση, θα εργάζονται με τηλε-εργασία.

Όλοι οι άνθρωποί μας έχουν προμηθευτεί τον απαραίτητο εξοπλισμό, υλικό και λογισμικό για να συνεχίσουμε αδιάλειπτα την λειτουργία του Men Of Style, ενώ παράλληλα μένουμε σπίτι, στηρίζοντας έτσι τις προτροπές των ειδικών.

Έγινε απολύμανση σε όλο το κτίριο του Men Of Style.

Σε όλους τους ορόφους και χώρους που αξιοποιούμε για τα γραφεία του προσωπικού και την εκπαίδευση των μαθητών μας. Αν και δεν ανήκουμε στην κατηγορία επιχειρήσεων που πρέπει να κλείσουν αναγκαστικά, ακούμε τους ειδικούς και θα υπάρχει μόνο άνθρωπος για έλεγχο υποδομών, φύλαξη και να ταΐζει τα ψάρια του ενυδρείου.

Όλες οι παρουσιάσεις της εταιρείας μας σε νέους ενδιαφερόμενους μαθητές και οι συναντήσεις γνωριμίας που λάμβαναν χώρα στα γραφεία μας, συνεχίζονται κανονικά μέσω Internet.

Είμαστε κοινωνικοί, θέλουμε να γνωρίζουμε ανθρώπους και είμαστε απίστευτα προσιτοί, όμως για την ώρα η βιντεοκλήση είναι ότι πρέπει. Ο κορονοϊός δεν μπορεί να μας εμποδίσει να μιλάμε, αλλά ας μιλάμε από απόσταση προς τον παρόν.

Εντατικοποιείται η παραγωγή υλικού για την πλατφόρμα Digital Academy αλλά και για τα Social Media.

Ώστε να υπάρχει αρκετό νέο υλικό να απολαύσεις και να εκπαιδευτείς για όσο καιρό είσαι στο σπίτι.

Αυτά είναι κάποια από τα μέτρα που πήραμε για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Tα δύσκολα είναι ευκαιρίες για να δείξουμε και εσύ και εμείς, ότι είμαστε Άνδρες Αξίας. Και έτσι θα το χειριστούμε.

Ο κορονοϊός είναι μια απαιτητική κατάσταση.

Όμως, μετά από όλο αυτό, ο κόσμος θα είναι διαφορετικός, αλλά εσύ και εμείς καλύτεροι, δυνατότεροι και κυρίως υγιείς.

Τα τηλέφωνα των εκπαιδευτών μας είναι ανοιχτά, το κέντρο μας 2102525900 και το  email μας info @ menofstyle.gr  διαθέσιμο.

Να σαι καλα.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.