Κατάλληλη Γυναίκα για Μένα; Με ποια Κριτήρια Επιλέγω;

Πως Επιλέγεις Την Κατάλληλη Γυναίκα ;

Με ποια κριτήρια μπορώ να είμαι σίγουρος πως μια γυναίκα είναι η κατάλληλη για μένα; Μπορώ στην πραγματικότητα να είμαι σίγουρος ποτέ;

Αν έχεις περάσει την ηλικία των 18 χρονών, είμαστε σίγουροι πως θα συμφωνήσεις μαζί μας ότι δύσκολα αφήνεις μια ποιοτική και δυνατή σχέση με μια γυναίκα, με την οποία έχεις έρθει κοντά και βλέπεις ότι το πράγμα προχωράει, για κάτι πιο πρόσκαιρο και εφήμερο.

κατάλληλη

Το θέμα είναι πως δεν γνωρίζεις πάντα ποια είναι αυτά τα κριτήρια. Αυτά τα στοιχεία που βλέπεις στην αλληλεπίδρασή σου με αυτή τη γυναίκα, τα οποία σου δημιουργούν αυτό το αίσθημα της μονιμότητας και της ασφάλειας.

Ε λοιπόν, σήμερα τα συζητάμε· στο πρώτο επεισόδιο Apla+Andrika της χρονιάς. Ξεκούραστοι και πιο έτοιμοι από ποτέ, σε ένα θέμα που μας απασχολεί όλους και για το οποίο και περιμένουμε πολλά σχόλια με τη δική σου άποψη από κάτω.

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube 

iTunes 

Spotify

TuneIn

Facebook 

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Τι Eίναι Tο Apla + Andrika;

Image result for apla+andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο. Η κατάλληλη παρέα για σένα.

Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Πώς Θα Με Βοηθήσει Το Apla+Andrika Να Καταλάβω Ποια Είναι Η Κατάλληλη Για Μένα;

Στο σημερινό βίντεο παρακολούθησες μια ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από το πώς καταλαβαίνεις την κατάλληλη γυναίκα για σένα. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, ο τύπος της γυναίκας που σου ταιριάζει μπορεί να είναι διαφορετικός. Το σημαντικό είναι να σκεφτείς εσύ ο ίδιος αυτό που χρειάζεσαι κι έπειτα να δηλώσεις της προθέσεις σου σε μια γυναίκα που θα ανταποκριθεί.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.
Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

 

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.