Λάθη που Καταστρέφουν την Αξία σου – Μέρος 1

Λάθη που καταστρέφουν την αξία σου Μέρος 1

Υπάρχουν Λάθη Που Καλό Θα Ήταν Να Αποφεύγεις Γιατί Μειώνουν Την Αξία Σου.

Μερικά λάθη τα κάνεις χωρίς να τα καταλαβαίνεις. Καταστρέφουν διαρκώς την αξία σου στις γυναίκες που γνωρίζεις ενώ αγνοείς ότι τα κάνεις. Μετά αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά ενώ η κοπέλα αρχικά ενδιαφερόταν. Σε αυτό το πρώτο μέρος θα αναλυθούν μερικά από αυτά τα λάθη.

Ποια Είναι Αυτά Τα Λάθη Που Καταστρέφουν Την Αξία Σου ;

#1. Να Kάνεις Προσπάθειες Επιτηδευμένες Για Να Φανείς Κουλ Ή Για Να Καλύψεις Μια Συμπεριφορά Ή Ένα Χαρακτηριστικό Της Εμφάνισής Σου Που Πιστεύεις Ότι Σε Μειώνει.

Σταμάτα να υπερπροσπαθείς να κάνεις τους γύρω σου να νιώσουν ωραία μαζί σου. Δεν πρόκειται να καταφέρεις κάτι παρά μόνο να φανεί ότι υπερπροσπαθείς να δείξεις κάτι που δεν είσαι. Αυτό που είσαι θα φανεί, αργά ή γρήγορα. Αρκεί να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις.

Τι είναι όμως για σένα η αξία; Δες παρακάτω τι σημαίνει για εμάς.

#2. Το Να Προσπαθείς Να Μειώσεις Τους Υπόλοιπους Είναι Ένα Από Τα πιο Σοβαρά Λάθη.

Ένα κυρίαρχο αρσενικό δεν έχει ανάγκη να προσπαθήσει να μειώσει τους γύρω του για να φανεί αυτός καλύτερος. Το κυρίαρχο αρσενικό κάνει τους γύρω του να νιώθουν ωραία.

#3. Το Να Υπερπροσπαθείς Γενικότερα Είναι Σημαντικό Λάθος.

Να προσπαθείς πολύ για να την κάνεις να σε δει ερωτικά, να υπερπροσπαθείς για να την “πείσεις” να βγείτε – ΛΑΘΟΣ ΛΕΞΗ το “πείθω” – να επενδύεις πολύ περισσότερο χρόνο, φαιά ουσία και προσπάθεια από την κοπέλα. Ο νόμος λέει ότι αυτός που προσπαθεί περισσότερο είναι αυτός που ενδιαφέρεται περισσότερο. Ακόμα και αν ο μοναδικός σου σκοπός είναι να κάνεις σεξ με μία γυναίκα, η υπερπροσπάθεια της δίνει την αίσθηση ότι για σένα η γυναίκα αυτή έχει μεγαλύτερη αξία από ό,τι έχεις εσύ στα δικά της μάτια.

Πάντα να θυμάσαι πως δίνοντας μεγάλη αξία σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα με μία γυναίκα, δίνεις αναπόφευκτα μεγάλη αξία και στην ίδια τη γυναίκα.

#4. Να Αντιδράς Και Να Ανταποκρίνεσαι Σε Κάποιον / Κάποια Πιο Έντονα Από Ό,τι Ανταποκρίνονται Σε Εσένα.

λάθη που καταστρέφουν την αξία σου

Έχει αναφερθεί ξανά σε άρθρο ότι αυτός που αντιδρά πιο έντονα είναι αυτός που νιώθει ότι έχει λιγότερη αξία. Αυτός που έχει περισσότερη αξία επιδρά στους γύρω του. Δεν αντιδρά. Οπότε οποιαδήποτε υπερβολική ή και έντονη αντίδραση, ειδικά στην αρχή μιας γνωριμίας, μπορεί να καταστρέψει την αξία σου στον καθρέφτη των ματιών της γυναίκας που σε ενδιαφέρει.

#5. Το Να Αναζητάς Συγκεκριμένες Αντιδράσεις Και Ανταποκρίσεις Από Τους Άλλους Είναι Από Τα Λάθη Που Πρέπει Να Αποφύγεις.

Αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος αντίδρασης. Όταν ο κόσμος αντιδρά σε σένα, όπως προαναφέρθηκε, αυτό σημαίνει ότι θεωρεί πως έχεις υψηλότερη αξία. Εξαιτίας λοιπόν αυτής της παραδοχής, νιώθουμε όμορφα όταν ο κόσμος αντιδρά και ανταποκρίνεται σε εμάς.

Άνδρες χαμηλής αξίας λοιπόν νιώθουν την ανάγκη να αναζητήσουν την προσοχή και την θετική ανταπόκριση / αντίδραση των υπολοίπων.

Επομένως και θα κάνουν απέλπιδες προσπάθειες για να προκαλέσουν μία αντίδραση. Αυτό θα έχει φυσικά το αντίθετο αποτέλεσμα: να δείξει ότι είναι απεγνωσμένοι για την προσοχή του κόσμου και νιώθουν ότι έχουν χαμηλότερη αξία.

Οι συμπεριφορές αυτές, ειδικά στο φλερτ, μπορούν να ξενερώσουν μια γυναίκα. Μάθε περισσότερα στο βίντεο εδώ.

#6. Να Κάνεις Σχόλια Ή Κομπλιμέντα Που Δείχνουν Ότι Έχεις Χαμηλή Αξία.

Δηλαδή:

α) Είσαι πολύ όμορφη, είναι τυχερός πραγματικά αυτός που σε έχει.
β) Νιώθω πολύ τυχερός που μου μιλάς.
γ) Θα μου κάνεις μεγάλη τιμή αν βγούμε. Θέλεις να μου δώσεις το κινητό σου; Ελπίζω να μην ενοχλώ

Πολλοί άνδρες θεωρούν ότι τέτοια σχόλια και κομπλιμέντα είναι ευγενικά και κολακευτικά. Ωστόσο τέτοια σχόλια δε σε κάνουν διεκδικητή, ούτε υποψήφιο εραστή της. Σε κάνουν θαυμαστή της – δηλαδή χαμηλής αξίας αρσενικό.

#7. Να Προσπαθείς Να Κερδίσεις Κάτι Με Αντάλλαγμα, Κάνοντας Συμφωνία.

μην κάνεις λάθη που σου στερούν την αξία σου

Π.χ. “Αν σε βοηθήσω να περάσεις το μάθημα της Γεωμετρίας στο Β εξάμηνο θα πάμε για φαγητό μετά το βράδυ;” Συνειδητοποιείς γιατί αυτό καταστρέφει την αξία σου; Υποδηλώνεις ότι η κοπέλα δε θα έχει καμία διάθεση να βγει μαζί σου αν δεν την εξυπηρετήσεις. Ότι για την ίδια το να βγει μαζί σου για φαγητό είναι μία υποχρέωση που θα κάνει, μία χάρη που θα σου κάνει για να ανταποδώσει τη χάρη που κάνεις εσύ πρώτος στην ίδια.

Θα τελειώσω με μία προσωπική ιστορία. Είχα πάει πριν λίγο καιρό με μία κοπέλα μου σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι. Είχε φέρει τέσσερις φίλες της από τη δουλειά – όλες πανέμορφες, έκαναν επαγγελματικά χορό. Κάποια στιγμή είχε πάει η κοπέλα μου στο μπαρ να πάρει λίγο νερό και ένας τύπος δίπλα της έπαιρνε σφηνάκια. Της προσφέρει ένα. Από μακρυά τον βλέπω να το παίρνει πίσω. Η κοπέλα μου επιστρέφει γελώντας. “Τι έγινε;”, της λέω.

Ο τύπος την κέρασε σφηνάκι αλλά πριν της το δώσει την ρωτάει: “Κάτσε περίμενε έχεις αγόρι;” Του απαντά “ναι, είναι πίσω στην παρέα μου”. “Τότε δεν έχει σφηνάκι για σένα”, της λέει. Την “τιμώρησε” που έχει αγόρι και της είπε “κοίτα τι χάνεις που δεν είσαι ελεύθερη”.

Το αλκόολ βέβαια ποτέ δεν βοήθησε κανέναν στο φλερτ, άνδρα ή γυναίκα. Δες παρακάτω το σχετικό επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika.

Γιατί Έκανε Λάθος;

Αν ο τύπος απλά κερνούσε σφηνάκι και συστηνόταν στην κοπέλα μου, θα μου τον σύστηνε. Η συνέχεια ποια θα ήταν; “Ανέστη μου, από εδώ ο Χ, με κέρασε σφηνάκι είναι πολύ ΟΚ.” Οπότε θα τον έπαιρνα και θα τον σύστηνα στις τέσσερις ελεύθερες φίλες της κοπέλας μου. Ο τύπος νομίζει ότι η κοπέλα μου έχασε επειδή είναι δεσμευμένη. Ποιος έχασε όμως και τι, είναι φανερό. Αντί για μία πιθανότητα με μία κοπέλα, θα είχε τέσσερις επιλογές. Με την άδεια του αρχηγού του κοπαδιού – εμένα.

Στο δεύτερο μέρος θα αναφερθούν μερικά ακόμη λάθη που καταστρέφουν την αξία σου και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εξαλείψεις. Μέχρι τότε, καλή εβδομάδα.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.