Λάθη που Καταστρέφουν την Αξία σου – Μέρος 2

Λάθη που Καταστρέφουν την Αξία σου - Μέρος 2

Συνεχίζοντας από το προηγούμενο άρθρο μου, Λάθη που Καταστρέφουν την Αξία σου – Μέρος 1, θα αναφερθούν μερικά ακόμα καταστροφικά λάθη που μπορούν να μηδενίσουν την αξία σου αλλά και κάθε πιθανότητα που μπορεί να είχες με μία κοπέλα. Προσοχή, λοιπόν.

Λάθη που Καταστρέφουν την Αξία σου – Μέρος 2

mistakes

1. Μην κοιτάς. Οι γυναίκες εκνευρίζονται όταν κάποιος την καρφώνει με το βλέμμα του καθώς περνάνε από μπροστά του. Αν σου αρέσει τόσο ώστε να σε κάνει να θέλεις να την κοιτάς ασταμάτητα, χαμογέλασέ της και πες ένα γεια. Αλλιώς δημιουργείς αμηχανία με άσχημο τρόπο.

aaaaand-its-gone

2. Μη γίνεσαι ενοχλητικός. Το να είσαι άξεστος / αναιδής λέγοντάς τους πόσο τυχερές θα ήταν αν σε είχαν είναι λάθος. Ξέρω τι θα σκεφτείς τώρα. Η αυτοπεποίθηση υποτίθεται ότι είναι κάτι καλό και ελκυστικό. Ναι, είναι ελκυστικό αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση. Όταν δείχνεις υπερβολική αυτοπεποίθηση στο λεκτικό κομμάτι που δεν υποστηρίζεις με την προσωπικότητά σου / την εμφάνισή σου / τη γλώσσα σώματος, δείχνεις ανασφάλεια. Ανασφάλεια που προσπαθείς να καλύψεις πόσο υπερόπτης και άξεστος μπορείς να γίνεις. Προσοχή λοιπόν με το πόσο υπερόπτης / αλαζόνας / άξεστος θα δείξεις.

3. Μην παίρνεις κάτι που είπες / έκανες, πίσω, λέγοντας “απλά αστειευόμουν”, ή γελώντας περίεργα. Δηλαδή: Λες κάτι προσπαθώντας να φανείς αστείος ή να την πειράξεις. Αντιλαμβάνεσαι ότι το είπες λάθος και ακούστηκε με τρόπο που δε σε συμφέρει. Το να το πάρεις πίσω δείχνει ότι αλλάζεις εύκολα γνώμη αν νιώσεις ότι κάποιος παρεξηγείται, φοβούμενος την αντίδρασή του. Αποτέλεσμα: Η αξία σου πέφτει κατακόρυφα.

4. Μη φοβάσαι να κάνεις λάθη. Μην παραείσαι σοβαρός, μη φοβάσαι να πάρεις ρίσκα, να πειράξεις την κοπέλα και μην είσαι τυπικός. Φοβούμενος να κάνεις λάθη, θα φτάσεις απλά στο σημείο να μην τη φλερτάρεις. Όπως θα βλέπει τον φόβο σου να φουντώνει (η γυναίκα το νιώθει όταν συμβαίνει) και θα αντιλαμβάνεται ότι ενώ θέλεις να την φλερτάρεις δεν το κάνεις και καταφεύγεις σε θέματα συζήτησης που απλά σε κάνουν να νιώθεις άνετα, η αξία σου και πάλι πέφτει κατακόρυφα.

infatuated-guy2_orig

5. Μη δείξεις υπερβολικό ενδιαφέρον πριν το κερδίσει. Είτε είναι γυναίκα οπότε είναι ερωτικό ενδιαφέρον, είτε άντρας οπότε κοινωνικό ενδιαφέρον. Με το να εκφράζεις ενδιαφέρον υπερβολικά εύκολα και γρήγορα φαίνεσαι μη επιλεκτικός.

6. Μην περιμένεις την κοπέλα που σε ενδιαφέρει όποτε εγκαταλείπει τη συζήτηση που είχατε. Όταν διακόπτει για να μιλήσει σε μία φίλη της π.χ. ή να πάει τουαλέτα, συνέχισε να μιλάς και να περνάς καλά με κάποιον άλλον. Όταν επιστρέψει σε σένα, να σε δει ότι ήδη περνάς καλά και χωρίς αυτήν αλλά και ότι δεν έχεις σταματήσει όλη τη βραδιά και όλη σου τη διασκέδαση περιμένοντας να δεις τι θα κάνει η κοπέλα.

7. Μη στέκεσαι μόνος. Μη στέκεσαι μόνος σιωπηλός. Μη στέκεσαι χωρίς να έχεις κάτι να πεις. Μην είσαι αποκομμένος από την παρέα σου. Επίσης, να αποφεύγεις τις μεγάλες παρέες μόνο με άντρες. Αν είστε πάνω από τρεις άνδρες παρέα έξω, ο μόνος αποδεκτός λόγος να έχετε βγει αντροπαρέα μεγάλη χωρίς γυναίκες είναι bachelor party.

8. Μη γελάς με τα αστεία που προσπαθείς να κάνεις. Ακόμα και αν πετύχουν και ανταποκριθεί η παρέα σου, καλύτερα να μη γελάς εσύ. Αν παρακολουθήσεις κωμικούς stand up, δε γελάνε ποτέ με τα αστεία τους – αν και βρίσκουν τρελή ανταπόκριση από το κοινό. Ένα αστείο είναι εξαιρετικά πιο αποτελεσματικό όταν εσύ ο ίδιος που το λες δε γελάς και δεν αντιδράς σε αυτό.

Αυτό το άρθρο ειλικρινά θα μπορούσε να έχει 15 μέρη αντί για δύο. Είναι τόσα τα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι άνδρες που καταστρέφουν την αξία τους. Ωστόσο οι βασικές θεμελειώδεις αρχές για να τα αποφύγεις είναι απλές και λιγότερες. Δε νομίζεις πως ήρθε και η δική σου ώρα να απογειώσεις τον εαυτό σου;

Αντέχεις την πρόκληση;

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.