ΛΑΘΗ που σου Στοιχίζουν την ΕΠΙΤΥΧΙΑ με Τις Γυναίκες – Apla + Andrika #120

Σήμερα θα μιλήσουμε για τα μικρά ή και μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνεις στην καθημερινότητά σου και να σου στοιχίζουν την επιτυχία με τις γυναίκες που γνωρίζεις.

Ξεκινώντας με ένα πρόβλημα που παρατηρείται συχνά και είναι το πώς να μην φαίνεσαι βαρετός.
Όταν επικοινωνείς για θέματα τις καθημερινότητάς σου μερικές φορές ενέχει ο κίνδυνος να μην τα παρουσιάζεις με ενδιαφέρον τρόπο.
Φυσικά δεν χρειάζεται να λες ή να κάνεις υπερβολικά πράγματα.
Μερικές φορές αρκεί να προσαρμόζεις τον τόνο της φωνής σου ή ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο τα εκφράζεις.

Υπάρχουν όμως και άλλα λάθη που μπορούν να σου στοιχίσουν την επιτυχία.
Και τα περισσότερα είναι απλά πράγματα που μπορείς εύκολα να τα προσαρμόσεις και να ανακαλύψεις ότι τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο!

Σε γενικές γραμμές, το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να πάρεις άμεσα μια απόφαση και να μπορείς να εκφράσεις σωστά και γρήγορα τις προθέσεις σου.
Χωρίς όμως φυσικά να γίνεσαι δεδομένος.

Γιατί η μεγάλη επιτυχία είναι να μπορείς να συντηρήσεις την έλξη αλλά και να ζεις παράλληλα μια ποιοτική και ενδιαφέρουσα ζωή. Να αποφεύγεις τα λάθη που σου στοιχίζουν την επιτυχία. Να επικεντρώνεσαι στα σωστά.

Δες το video στο κανάλι μας στο YouTube

Μείνε μέχρι το τέλος του video και γράψε μας στα σχόλια λάθη που ίσως έχεις κάνει και πώς το αντιμετώπισες.

Μπορείς να φλερτάρεις και από το σπίτι σου, προφυλάσσοντας τον εαυτό σου και τους γύρω σου, όπως κάνουμε πλέον και εμείς ακολουθώντας τα νέα μέτρα που βγήκαν μετά από το συγκεκριμένο γύρισμα.

Εάν θέλεις κι εσύ να μάθεις πώς μπορείς να κατακτήσεις την επιτυχία μένοντας σπίτι, κάνε εγγραφή στην νέα μας διαδικτυακή πλατφόρμα, εδώ

Ακολούθησέ μας:
Spotify

iTunes

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.