ΛΑΘΗ στις Πρώτες ΣΧΕΣΕΙΣ (και πώς να τα ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ) – Apla + Andrika #108

Τι δεν πρέπει να κάνεις στο ξεκίνημα μιας σχέσης και γιατί τελικά κάναμε τα περισσότερα από αυτά;

Σήμερα ήρθε η στιγμή να γίνουμε πολύ αυστηροί κριτές του εαυτού μας και να σου πούμε όλα τα λάθη που κάναμε στις πρώτες μας σχέσεις και γιατί αυτό δεν οδήγησε πουθενά.

Είναι φυσιολογικό όλοι να κάνουμε λάθη. Επίσης είναι χρήσιμο να μαθαίνουμε από αυτά και να βελτιωνόμαστε μέσα από τις αποτυχίες μας.

Όμως δεν είναι απαραίτητο να κάνεις το λάθος για να μάθεις από αυτό. Μερικές φορές αρκεί να δεις τα λάθη που έκαναν οι άνθρωποι δίπλα σου και να μάθεις από αυτά.

Γι’ αυτό θέλουμε να μας ακούσεις, να δεις τι λάθη κάναμε εμείς και πώς μπορείς εσύ να τα αποφύγεις.

Φυσικά περιμένουμε στα σχόλια να μας γράψεις ποιο είναι το λάθος που έκανες και θα μπορούσες να αποφύγεις.

Μπορείς πάντα να γίνεσαι καλύτερος απέναντι στον εαυτό σου και στις σχέσεις σου. Ο τρόπος υπάρχει εδώ

____________
Μπορείς να δεις το video για τα επίπεδα επένδυσης εδώ

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.