Η Λύση Πάντα Είναι Να Δημιουργείς!

Η δημιουργία σε μια χώρα που κάνει ότι μπορεί για να την κόψει είναι δύσκολη. Όμως αν έμαθα κάτι μετά από όλα αυτά, είναι ότι πρέπει να δημιουργείς.

Πρέπει να δημιουργείς.

Αν έβαζα σε μια σειρά προτεραιότητας τα συμπεράσματά μου όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την αυτοβελτίωση, νούμερο ένα θα έβαζα το να δημιουργείς.

Υπάρχουν και άλλα, όπως το «αξίζει να επενδύεις περισσότερο από όλα στον εαυτό σου», το «να ανέχεσαι μόνο όσα η αίσθηση της αξίας σου, σου επιτρέπει» και άλλα.

Αλλά το να δημιουργείς, είναι αυτό που σε βάθος χρόνου :

  • Δημιουργεί το legacy σου – το τι αφήνεις πίσω.
  • Επηρεάζει και τους άλλους – όταν έχει αξία και για αυτούς.
  • Είναι καλή μονάδα μέτρησης της εξέλιξής σου – το αποτέλεσμα τα δημιουργίας είναι πάντα κάτι απτό και μετρήσιμο.

Και αν είσαι στην Ελλάδα, ξέρω πίστεψέ με, είναι τρομερά δύσκολο να δημιουργήσεις.

Είτε στήνεις την εταιρεία σου, είτε γράφεις ένα βιβλίο, είτε είσαι ένας καλλιτέχνης, είτε είσαι κάποιος νέος επιστήμονας, είτε αυτός που επαναπροσδιορίζει τον εαυτό του δημιουργώντας του μια νέα ταυτότητα.

Και όχι μόνο η κρίση, το κακό κράτος, η γραφειοκρατία, οι φόροι, η αδύναμη αγορά, ο περιορισμός των επιλογών, η κακή νοοτροπία. Δεν σε εμποδίζουν μόνο αυτά.

Στη σύγχρονη πραγματικότητα που οι γύρω μας ζουν, δυναστεύει η μιζέρια, η κακή διάθεση, η σχεδόν καταθλιπτική καθημερινότητα. Άντε να δημιουργήσεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

Και όμως.

Και το παρακάτω δεν είναι ένα κείμενο ελπίδας. Ελπίδα έρχεται από αλλού. Εμείς εδώ πράττουμε απλά.

Τι θα έλεγες να ξεκινούσαμε από σήμερα να δημιουργούσαμε τον νέο σου εαυτό;

Έναν εαυτό απαλλαγμένο από το προαναφερθέν περιβάλλον και πλαισιωμένο από όλες τις υποδομές και δυνάμεις της πρώτης εταιρείας ανδρικής αυτοβελτίωσης στην χώρα;

Εταιρεία; Λάθος λέξη.
Αν και ισχύει νομικά η φάση είναι διαφορετική. Εχθές, ανήμερα της γιορτής μου δέχθηκα πρώτη φορά στη ζωή μου περισσότερα τηλέφωνα από μέλη του MenOfStyle παρά από φίλους με την παραδοσιακή έννοια ή συγγενείς και συνεργάτες.

Δημιουργήσαμε και εμείς λοιπόν.

Ένα περιβάλλον που ενισχύει την προσπάθειά σου στο μέγιστο δυνατό βαθμό, με επαγγελματική και διακριτική προσέγγιση.

Ένα ζεστό γραφείο που θα σε περιμένει πάντα μια κούπα καφέ και που μπορείς να έρχεσαι να λες ότι χαζό ή δύσκολο προβληματισμό σου κατέβει και κάποιος από εμάς που έχει περάσει κάτι αντίστοιχο θα είναι εκεί να σε ακούσει.

Δημιουργήσαμε μερικά προγράμματα που απλά δουλεύουν. Και είναι κρίμα να μη τα αξιοποιείς χωρίς να ξέρεις καν για αυτά. Πάτα παρακάτω να μάθεις περισσότερα.

Μήπως μπλοκάρεις το μυαλό σου όταν φλερτάρεις;

 

Αλλά κυρίως : Δημιουργήσαμε μια κοινότητα ανθρώπων που έχει τις ίδιες βλέψεις, στόχους και προβληματισμούς με σένα. Μια κοινότητα που θα σε συνεπάρει, θα σε συμπαρασύρει και θα αντικαταστήσει το μίζερο περιβάλλον που σε κρατάει από τα όνειρά σου. Δεν είμαστε χιλιάδες, αλλά είμαστε αρκετοί για να ξεκινήσει το κύμα.

Μέχρι την επόμενη φορά.

 

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .