Λίστα Επιτυχίας: Πρακτικά Βήματα για να Χτίσεις ένα Πανίσχυρο Lifestyle

λίστα επιτυχίας.

Λίστα Επιτυχίας

Ποια είναι τα ποσά επιτυχίας που θα ήθελες να εισάγεις στην ζωή σου; Τι θα ήθελες ν’ αλλάξεις άμεσα και πως θα ήθελες να δείχνεις 6 μήνες μετά; Τελικά, πιστεύεις πως μπορείς να δημιουργήσεις κάτι πραγματικά εκπληκτικό στην ζωή σου;

Οι Νόμοι Της Επιτυχίας Μόλις Ξεκίνησαν

Φαντάσου πως αυτήν ακριβώς την στιγμή αποφασίζεις ν’ αλλάξεις τα πάντα και να βελτιώσεις δραματικά την ζωή σου. Είσαι τόσο αποφασισμένος που δημιουργείς μια λίστα επιτυχίας με τις σημαντικότερες δραστηριότητες αλλαγής:

 1. Δημιουργία ενός προγράμματος γυμναστικής για 3 φορές την εβδομάδα.
 2. Εντοπισμός 4 ποιοτικών sites όπου δίνουν συμβουλές για ποιοτική διατροφή.
 3. Επιλογή ενός δυνατού βιβλίου για προσωπική ανάπτυξη.
 4. Μελέτη του Men of Style για γνώσεις στην προσέγγιση γυναικών.

λίστα επιτυχίας

Εντελώς ξαφνικά, η λίστα επιτυχίας αρχίζει να μετατρέπεται από ένα απατηλό όνειρο σε κάτι εντελώς εφικτό. Καθώς η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται εκθετικά, κάνεις την λίστα πιο συγκεκριμένη:

 1. Δεν θέλεις να χαλάσεις χρήματα για γυμναστική οπότε αποφασίζεις να βρεις ασκήσεις που στηρίζονται στο βάρος σώματος. Επειδή δεν χρειάζεται να πηγαίνεις γυμναστήριο, θέτεις στόχο να γυμνάζεσαι σπίτι 4 φορές την εβδομάδα επί μισή ώρα.
 2. Δεν έχεις χρόνο να μαγειρεύεις 5-6 γεύματα την ημέρα οπότε αποφασίζεις να μειώσεις την ζάχαρη, τα τηγανητά και τα βραδινά γεύματα.
 3. Αφού έχεις επιλέξει ένα πρακτικό βιβλίο, αποφασίζεις ν’ αφιερώνεις μια ώρα την ημέρα στο διάβασμα.
 4. Βαρέθηκες να διαβάζεις συνεχώς για προσέγγιση γυναικών, οπότε αποφασίζεις να βγεις σήμερα το βράδυ για 2 ώρες και να προσεγγίσεις μια γυναίκα που σου αρέσει.

Δεν Είναι Τόσο Δύσκολο Όσο Ακούγεται

Καθώς παρατηρείς με μεγαλύτερη προσοχή την λίστα επιτυχίας, διαπιστώνεις έκπληκτος πως όλες αυτές οι μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σου δεν απαιτούν ούτε 4 ώρες απ’ τον χρόνο σου. Σκέφτεσαι καλύτερα και αρχίζεις να υπολογίζεις πως τα οφέλη που θα έχεις από την επένδυση αυτών των ωρών είναι τεράστια…

Επειδή είσαι αποφασισμένος ν’ ακολουθήσεις πιστά την λίστα επιτυχίας, άρχισε να τρέχεις το σενάριο ένα μήνα αργότερα. Καθώς προπονείσαι εντατικά, το σώμα σου αρχίζει να αλλάζει. Παλιά ρούχα που στο παρελθόν δεν σου έκαναν, τώρα πέφτουν καλύτερα πάνω σου. Ταυτόχρονα, η αφοσίωση σου στην λίστα επιτυχίας και του καθημερινού διαβάσματος σου έχει επιτρέψει ν’ αυξήσεις την λίστα βιβλίων που διαβάζεις. Οι γνώσεις σου μεγαλώνουν…

Ακόμα, προσεγγίζοντας συνεχώς γυναίκες που σου αρέσουν, έχεις αρχίσει να επικοινωνείς καλύτερα, να αισθάνεσαι πως έχεις μεγαλύτερο έλεγχο στην ζωή σου και τα ραντεβού σου, φυσικά, αυξάνονται.

Τελικά για να φτάσεις στην επιτυχία χρειάζεσαι αφοσίωση.

Μπορείς τώρα να φανταστείς τον εαυτό σου 6 μήνες μετά; Αν δεν μπορείς, τότε κάνε τον υπολογισμό σε αριθμούς:

Αν επιλέξεις τρεις τομείς της ζωής σου που θέλεις να διορθώσεις και αφιερώνεις κατά μέσο όρο 1 ώρα την ημέρα στον καθένα, έχεις 3 ώρες ασχολίας με την προσωπική σου ανάπτυξη/ημέρα.

Την εβδομάδα έχεις 21 ώρες και στον μήνα έχεις 44 ώρες. Σε έξι μήνες θα έχεις αφιερώσει 176 ώρες αποκλειστικά στην προσωπική σου ανάπτυξη!

Συγκεντρώσου Σε Μικρότερους Στόχους

Ή αλλιώς στόχευσε σε μικρές νίκες κάθε μέρα. Μάθε γιατί στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

Οι περισσότεροι στρέφουν την προσοχή τους στο τελικό αποτέλεσμα των 6 μηνών και εκεί είναι που η θέληση να ξεκινήσεις χάνεται.

Το τρικ είναι να συγκεντρώσεις την προσοχή σου σε 2 έως τρεις δραστηριότητες που θέλεις να βελτιώσεις και να δεις διαφορά και να κάνεις μικρά και καθημερινά βήματα σ’ αυτές κάθε μέρα. Όσο περισσότερο ασχολείσαι, τόσο περισσότερο η αυτοπειθαρχία σου αυξάνεται και κυρίως αισθάνεσαι όλο και καλύτερα με τον εαυτό σου.

Όμως πρόσεξε… Ο σκοπός δεν είναι να θέσεις στόχους που γνωρίζεις προκαταβολικά πως δεν είναι καθόλου εύκολο να πετύχεις.

Δες περισσότερα για την αξία των στόχων στο επεισόδιο Apla+Andrika που θα βρεις εδώ.

Αν Θέσεις 3 Μη Ρεαλιστικούς Στόχους Σε 3 Διαφορετικές Κατηγορίες

στόχοι για επιτυχία

 1. Σε ένα μήνα να χάσεις 4 κιλά.
 2. Σε 2 εβδομάδες να έχεις προσεγγίσει 100 γυναίκες.
 3. Σε 50 ημέρες να έχεις διαβάσει 10 βιβλία.

Σε αυτή την περίπτωση, η μάζα και η τελική ποσότητα των στόχων στην λίστα επιτυχίας σου, φαντάζει κυριολεκτικά βουνό στο μυαλό σου. Όμως, μπορείς να παίξεις έξυπνα και να χτίσεις την λίστα επιτυχίας σου με καθημερινές δραστηριότητες που είναι όντως εφικτές.

Αυτό που μένει λοιπόν είναι να ξεκινήσεις. Ήρθε λοιπόν η ώρα της προσωπικής σου επιτυχίας Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr