Μαγαζιά Που Απαγορεύουν το Φλερτ – Apla + Andrika #056

Υπάρχουν Χώροι Που Να Απαγορεύουν Το Φλερτ;

Παρατηρήσαμε πως υπάρχουν μαγαζιά τα οποία έχουν ως πολιτική τους να απαγορεύουν το φλερτ.

Σήμερα συζητάμε για το πρόσφατο αυτό φαινόμενο κατά το οποίο ένας μαγαζάτορας επιλέγει πως δεν επιτρέπεται να φλερτάρει ένας άντρας μία γυναίκα μέσα στο μαγαζί του. Είναι κάτι το οποίο ένας επιχειρηματίας έχει δικαίωμα να κάνει;

Σε Κάνει Να Αναρωτιέσαι: Απαγορεύεται Το Φλερτ Σε Μαγαζιά;

Οι λόγοι που οδηγούν ανθρώπους σε τέτοιες λύσεις και οι επιπτώσεις των επιλογών τους αυτών, αποκλειστικά στο σημερινό επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube 

iTunes 

Spotify 

TuneIn

Facebook 

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Τι Είναι Το Apla+Andrika;

apla+andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.

Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

 Σου Άρεσε Το Βίντεο Με Θέμα Μαγαζιά Που Απαγορεύουν Το Φλερτ;

βιντεο για το φλερτ

Όσο περίεργο και να ακούγεται το σημερινό θέμα να ξέρεις ότι υπάρχει και είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Στο φλερτ είναι πολλά αυτά που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, τα εμπόδια αυτού του είδους στο χώρο που λαμβάνει χώρα το φλερτ ας μην είναι ένα από αυτά.

Από τη στιγμή που προσεγγίζεις μια γυναίκα και αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά με το μαγαζί, μπορείς πάντα να προτείνεις να αλλάξετε τοποθεσία. Αν η γυναίκα είναι διαθέσιμη και ενδιαφέρεται, θα ανταποκριθεί αναλόγως.

Στο Φλερτ Καλό Είναι Να Μην Επηρεάζεσαι Από Τις Απαγορεύσεις.

Τις αποφάσεις για τη δική σου τη ζωή τις παίρνεις εσύ. Αυτές τις δυσκολίες στο φλερτ, από τις οποίες θα μάθεις να είσαι ευέλικτος και να προσαρμόζεσαι θεώρησε ότι είναι εμπειρίες πολύτιμες για σένα.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.

Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει. Δες το σημερινό video με θέμα την προσέγγιση και περιμένουμε τα σχόλιά σου.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Επικοινώνησε εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγγειλέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.