Μαγικές Ατάκες για Γυναίκες: Λειτουργούν Τελικά;

Μαγικές Ατάκες για Γυναίκες: Λειτουργούν Τελικά;

Εάν μέχρι σήμερα πίστευες ότι χρειάζεσαι μαγικές ατάκες για γυναίκες… τότε ίσως αλλάξεις γνώμη σε αυτό το άρθρο.

Κατά τη διάρκεια της πορείας μου στο φλερτ άρχισα να αναρωτιέμαι το εξής: υπάρχουν άραγε έξυπνες ατάκες για γυναίκες;

Υπάρχουν συγκεκριμένες φράσεις που μπορείς να πεις στην προσέγγιση προκειμένου να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει;

Και πόση αξία έχει αυτό που λες σε σχέση με αυτό που κάνεις;

Μου πήρε αρκετό καιρό μέχρι να βρω την απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις.

Εάν είσαι έστω και στο ελάχιστο σαν εμένα, τότε το πιο πιθανό είναι να ψάχνεις τις μαγικές ατάκες που μπορείς να πεις και θα κάνουν τη γυναίκα να μαγευτεί από την παρουσία σου.

Όταν ξεκινούσα έψαχνα διαρκώς τις κατάλληλες φράσεις και ατάκες που θα έκαναν τη γυναίκα που σχετιζόμουν να εντυπωσιαστεί.

Στα μάτια μου ήταν εξαιρετικά απίθανο να μην υπάρχει κάτι που να μπορούσα να πω το οποίο θα την έκανε να χάσει τα λογικά της και να αιχμαλωτιστεί από την παρουσία μου.

Ωστόσο, καθώς προχωρούσα στο μονοπάτι του φλερτ και προσέγγιζα όλο και περισσότερες γυναίκες ανακάλυψη την εξής σκληρή αλλά λυτρωτική αλήθεια: μαγικές ατάκες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν αστείες ατάκες για γυναίκες, τις οποίες θα τις πεις κι εκείνη θα ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Δεν υπάρχουν ατάκες που εάν τις χρησιμοποιήσεις σίγουρα θα την κερδίσεις.

Και σίγουρα δεν υπάρχουν ατάκες που να λειτουργούν για όλες τις γυναίκες. Δες το βίντεο του Θέμη που απαντάει στο εάν υπάρχουν τελικά μαγικές ατάκες.

 

Γιατί Όμως Δεν Υπάρχουν Μαγικές Ατάκες Που Λειτουργούν Σε Όλες Τις Γυναίκες;

Καταρχάς, το να ψάχνεις να βρεις μια ατάκα που λειτουργεί σε κάθε όμορφη γυναίκα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα και θα σου αποδείξω αμέσως το γιατί:

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική.

Είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος, με διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικά “θέλω”, εμπειρίες, ανασφάλειες και στόχους.

Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Επομένως, όπως ακριβώς δεν υπάρχει ένα φάρμακο για όλες τις ασθένειες, έτσι δεν υπάρχει και μια ή μερικές μαγικές ατάκες που λειτουργούν για όλες τις γυναίκες.

Σίγουρα όμως υπάρχουν φράσεις που μπορείς να πεις και που κατά προσέγγιση φέρνουν καλά αποτελέσματα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Ωστόσο, μεγαλύτερη σημασία έχει το πώς θα πεις κάτι παρά το τι θα πεις.

Εάν σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις αυτό, θα στο εξηγήσω και με βάση επιστημονικά δεδομένα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το 87-93% της επικοινωνίας είναι μη-λεκτική. Αυτό σημαίνει ότι η γλώσσα σώματός σου και η φωνή σου είναι υπεύθυνες για το 87-93% της συνολικής σου επικοινωνία με έναν άνθρωπο και επομένως με μια γυναίκα.

Επομένως, το τι θα πεις έχει περίπου 13-7% αξία σε σχέση με το πώς θα το πεις.

Μπορείς να μου δώσεις την τέλεια ατάκα που πάντα λειτουργεί και να την πω με τόσο λάθος και χάλια τρόπο που μια γυναίκα θα με απορρίψει σε δευτερόλεπτα.

Άρα όσες μαγικές ή αστείες ατάκες κι αν σου δώσουν, καμία αξία δεν έχουν εάν δεν είναι συνδυασμένες με την κατάλληλη γλώσσα σώματος και την κατάλληλη ομιλία.

Ουσιαστικά, πρέπει να είσαι πολύ πιο προσεκτικός στον τρόπο που κινείσαι και να αποσπάς το μυαλό σου από το τι πρέπει να πεις.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό που λες δεν είναι σημαντικό.

Απλά, ο τρόπος που λες κάτι, κάνει τη διαφορά.

Εκτός από αυτό, όταν έχεις έτοιμες ατάκες που λες στις γυναίκες εκείνες το καταλαβαίνουν.

Οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα έξυπνες κοινωνικά και συναισθηματικά και μπορούν να αντιληφθούν πολύ γρήγορα το εάν ένας άντρας τους μιλάει ειλικρινά ή αν θέλει απλά να πει κάτι προκειμένου να “τις ρίξει”.

Εάν ισχύει η δεύτερη περίπτωση, δεν δημιουργείται καθόλου έλξη αλλά αντίθετα η γυναίκα απωθείται.

Ο σκοπός, λοιπόν, δεν είναι να βρεις την τέλεια ατάκα να της πεις. Ο σκοπός είναι να της δείξεις ότι πραγματικά θέλεις να είσαι εκεί και ότι σε ενδιαφέρει η συζήτησή σας και εκείνη.

Τι Μπορείς Να Κάνεις Για Να Την Κερδίσεις Πραγματικά Χωρίς Ατάκες

Αντί να σκέφτεσαι ότι είναι απαραίτητο και ζωτικής σημασίας να βρεις την τέλεια ατάκα, επικεντρώσου καταρχάς στο ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ!

Αυτό είναι το σημαντικό όσον αφορά το φλερτ και είναι από τους ελάχιστους τρόπους με τους οποίους θα ανέβει η έλξη.

Ουσιαστικά, η έλξη ανεβαίνει όταν δεν είναι κολλημένο το μυαλό σου στο τι να πεις αλλά περνάς καλά και απολαμβάνεις την διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργείς πιο ελεύθερα και είσαι ο εαυτός σου.

Το αποτέλεσμα είναι ότι όταν είσαι ο εαυτός σου έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τις καλύτερες πλευρές του εαυτού σου και να γίνεις πιο ελκυστικός.

Όπως θα έχεις δει, οι γυναίκες δεν προσεγγίζουν τόσο εύκολα όσο οι άντρες. Επομένως, είναι εξαιρετικά σημαντικό το να έχεις όλο και περισσότερες επιτυχημένες προσεγγίσεις προκειμένου να βρεις τη γυναίκα που σου αξίζει. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το γιατί δεν προσεγγίζουν οι γυναίκες.

Συμπερασματικά, πρέπει να αντιληφθείς ότι με το να ψάχνεις την τέλεια ατάκα χάνεις τον πραγματικό στόχο, που δεν είναι άλλος από το να διασκεδάσεις κατά τη διάρκεια του φλερτ και να βρεις την κατάλληλη γυναίκα για εσένα.

Επομένως, είναι απαραίτητο να διαχωρίσεις τι είναι σημαντικό σχετικά με το φλερτ και τις γυναίκες και τι όχι.

Φυσικά, το να έχεις δυο-τρεις φράσεις που λειτουργούν και κυρίως σου ταιριάζουν μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά βοηθητικό σε περίπτωση που κολλήσεις κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης.

Ωστόσο, μην έχεις στο μυαλό σου ένα συγκεκριμένο πλάνο για το τι θα πεις και τι θα κάνεις όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα. Αφέσου και απόλαυσε την διαδικασία.

Κλείνοντας, θέλω να τονίσω ότι ακόμα και η πιο όμορφη γυναίκα στον πλανήτη δεν πρόκειται να νιώσει έλξη για εσένα επειδή θα της πεις την τέλεια ατάκα.

Υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι γυναίκες στους άντρες και τα οποία τις έλκουν σε τεράστιο βαθμό.

Επικεντρώσου στο να καλλιεργήσεις αυτά τα χαρακτηριστικά και όχι στο να βρεις την μαγική ατάκα!

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για να πετύχεις κι εσύ με τις γυναίκες, δες εδώ

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.