Μάθε εάν σε Βλέπει Ερωτικά

Σε Βλέπει Ερωτικά; Πώς Να Είσαι Σίγουρος

Πολλοί άνδρες προβληματίζονται από το γεγονός ότι όταν μια γυναίκα τους βλέπει ερωτικά, δεν δίνει πάντα τόσο εμφανή σημάδια.

Αυτό σημαίνει ότι μια γυναίκα που δεν δίνει σημάδια, δεν είναι απαραίτητο ότι δεν σε βλέπει ερωτικά.

Αυτό συνήθως το κάνει επειδή θέλει να ελέγξει την αυτοπεποίθησή σου και τον τρόπο αντίδρασης σου.

Αν όμως ξέρεις πού να στρέψεις την προσοχή σου, θα εντοπίσεις σημάδια ότι σε βλέπει ερωτικά.

#1. Δέχεται Να Βγει Ραντεβού Μαζί Σου

σε βλέπει ερωτικά

Αν γνωρίσεις μια γυναίκα, η οποία εύκολα θα σου δώσει τον αριθμό της και θα ανταποκριθεί στα μηνύματα σου, σημαίνει ότι πράγματι σε βλέπει ερωτικά.

Όταν μια γυναίκα δέχεται αμέσως την πρόταση σου, για να βγείτε ραντεβού, δείχνει ότι υπάρχει τουλάχιστον κάποιο ενδιαφέρον και είναι στο χέρι σου να το αυξήσεις και να κλιμακώσεις την έλξη μεταξύ σας.

Το γεγονός ότι βγήκατε ραντεβού είναι το πρώτο βήμα και είναι από μόνο του ένα σημάδι ερωτικού ενδιαφέροντος.

#2. Δηλώνει Από Tην Αρχή Tην Οικογενειακή Tης Κατάσταση

Αν τύχει να γνωρίσεις μια γυναίκα και από την αρχή σου ξεκαθαρίζει ότι είναι μόνη της αυτή την περίοδο, τότε είναι πολύ πιθανόν ότι σε φλερτάρει.

Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και με αυτόν τον τρόπο σου δίνει το πράσινο φως να προχωρήσεις.

#3. Επικοινωνεί Συνεχώς Μαζί Σου Γιατί Σε Βλέπει Ερωτικά

Η συχνή επικοινωνία μπορεί να δείχνει ότι η γυναίκα ενδιαφέρεται ερωτικά.

Αν διακόπτει απότομα τις συζητήσεις σας ή δεν σου απαντάει, είναι προφανές ότι δεν ενδιαφέρεται (ή παίζει παιχνίδια και στέλνει μεικτά σήματα)

Τσέκαρε στο βίντεο του Χρήστου παρακάτω, τι δείχνουν τα μεικτά σήματα που στέλνει μια γυναίκα.

Αν τώρα σου στέλνει μεγάλες απαντήσεις και δείχνει πρόθυμη να συνεχίσει τις συζητήσεις σας, είναι εξαιρετικά πιθανό να σε βλέπει ερωτικά.


#4. Σε Kαρφώνει Mε Tα Μάτια

Η οπτική επαφή είναι ένα σημαντικό κομμάτι της γλώσσας του σώματος και παίζει σημαντικό ρόλο στο φλερτ.

Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να σε κοιτούν βαθιά στα μάτια όταν μιλάτε, χωρίς διάθεση για φλερτ.

Όταν μια γυναίκα σε βλέπει ερωτικά, θα δεις ότι σε καρφώνει με τα μάτια ή ανταποκρίνεται στο δικό σου κοίταγμα, με έναν διαφορετικό τρόπο που μοιάζει πιο λάγνος και ερωτικός και ξεχωρίζει από το απλή οπτική επαφή.

#5. Επιδιώκει Tο Άγγιγμα Γιατί Σε Βλέπει Ερωτικά

Το άγγιγμα παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στο φλερτ και αποτελεί σημάδι ενδιαφέροντος.

Αν δεις ότι η γυναίκα ψάχνει να βρει αφορμή για να σε αγγίξει, σημαίνει ότι σε βλέπει ερωτικά.

Ακόμη αν αισθάνεται άνετα όταν την αγγίζεις και δεν κάνει πίσω, αλλά αντίθετα δείχνει να το απολαμβάνει, τότε είναι σαν να σου λέει ότι της αρέσεις.

Αν αισθάνεται άνετα με το άγγιγμα σου, σου δείχνει ότι δεν έχει πρόβλημα που “παραβιάζεις” τον χώρο που της αναλογεί και δείχνει ότι είναι έτοιμη για την κλιμάκωση προς το φιλί.

σε βλέπει ερωτικά

#6. Απολαμβάνει Tο Χιούμορ Σου

Ένα από τα κυριότερα σημάδια ότι σε βλέπει ερωτικά είναι το ότι η γυναίκα γελάει με τα αστεία σου, ακόμη και αν δεν είναι πραγματικά τόσο αστεία.

Αν υπάρχει ερωτικό θα ενδιαφέρον, θα παρατηρήσεις ότι η συμπεριφορά της αποπνέει θετικότητα και είναι διαρκώς χαμογελαστή, όταν μιλάς, όποιο και αν είναι το θέμα συζήτησης.

Αυτό στην ουσία είναι μια πρόσκληση από μέρους της, για να προχωρήσεις τη γνωριμία και την επαφή μαζί της.

Με το γέλιο και το χαμόγελο της σου δείχνει ότι είναι ανοιχτή και θετική απέναντι σου και ότι έχουν πέσει οι άμυνες της.

#7. Θυμάται Λεπτομέρειες

Θυμάται μικρές λεπτομέρειες, όπως το όνομα του κατοικίδιου σου ή το αγαπημένο σου φαγητό, και ποια είναι η αγαπημένη σου σειρά;

Μια γυναίκα που θυμάται πολλές λεπτομέρειες από όσα έχετε κατά καιρούς συζητήσει, σου δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι δίνει βάση στα λόγια σου, κάτι που κατ’ επέκταση δείχνει ενδιαφέρον.

#8. Περιποιείται Tον Εαυτό Tης Μπροστά Σου

Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να είναι περιποιημένοι όταν πρόκειται να βγουν, για να συναντηθούν με φίλους ή γνωστούς.

Όταν όμως μια γυναίκα περιποιείται τον εαυτό της μπροστά σου όταν έχετε βγει ραντεβού ή όταν σε βλέπει να την κοιτάς και ανανεώνει το lip gloss, φτιάχνει τα κοσμήματα της ή φρεσκάρει το μακιγιάζ της,  θέλει να είναι τέλεια, όταν είναι κοντά σου, κάτι που αποτελεί σημάδι ενδιαφέροντος.

#9. Στάση Tου Σώματος

σε βλέπει ερωτικά

Μια γυναίκα που σε βλέπει ερωτικά θα στρέψει όλο το σώμα της προς το μέρος σου και πολλές φορές θα προσπαθήσει να γύρει προς εσένα.

Έτσι σου δείχνει ότι η προσοχή της είναι ολοκληρωτικά στραμμένη πάνω σου.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει ακόμη και όταν είστε σε μεγάλη παρέα.

Θα προσπαθεί να είναι κοντά σου και να καθίσει κάπου δίπλα σου. 

Αυτό είναι μια ένδειξη ότι σε βλέπει ερωτικά.

#10. Σου Δίνει Να Δοκιμάσεις Από Το Ποτό Της

Προτείνοντας σου να δοκιμάσεις το ποτό της ή να δοκιμάσεις το φαγητό της, προσπαθεί να δημιουργήσει οικειότητα.

Σου δείχνει έτσι ότι σε βλέπει ερωτικά και παράλληλα ότι είναι ανοιχτή, για να σου επιτρέψει να δοκιμάσεις και περαιτέρω πράγματα μαζί της.

Βέβαια, κάποιοι πιστεύουν ότι το αλκοόλ τους βοηθάει στο φλερτ. Είναι όντως έτσι; Μάθε ποια είναι η πραγματικότητα στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast μας Apla+Andrika.

#11. Σε Βλέπει Ερωτικά Και Σε Καλεί Στον Χώρο Της

Όταν μια γυναίκα σε βλέπει ερωτικά και έχει αναπτυχθεί έλξη και οικειότητα μαζί της, θα προσπαθήσει να στο δείξει προτείνοντας σου να πας στο σπίτι της, συνήθως με αφορμή, όπως το να δείτε κάποια σειρά ή να σου δείξει κάτι που έφερε από το τελευταίο της ταξίδι στο εξωτερικό.

Δες εδώ το βίντεο σχετικά με το πως να κάνεις μια γυναίκα να σε καλέσει σπίτι της.

Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα και το πιθανότερο είναι ότι τα παραπάνω είναι απλά αφορμές.

Συμπέρασμα:

Στο φλερτ τις περισσότερες πρωτοβουλίες τις παίρνουν οι άντρες.

Όμως η γυναίκα με τη συμπεριφορά της και τα σημάδια που δίνει, δείχνει με τον τρόπο της ότι σε βλέπει ερωτικά και ότι σου δίνει τον χώρο για να προχωρήσεις.

Βέβαια, κάποιες γυναίκες είναι ιδιαίτερα διαχυτικές και κοινωνικές, με αποτέλεσμα να υπάρχει περίπτωση να πέσεις στην παγίδα και να νομίζεις ότι ενδιαφέρεται, χωρίς αυτό να συμβαίνει.

Όπως και να ‘χει, εφ’ όσον υπάρχει ενδιαφέρον από τη δική σου πλευρά, θα πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς ώστε να δημιουργήσεις έλξη και να κινηθείς γρήγορα, εκφράζοντας τις προθέσεις σου και το ερωτικό ενδιαφέρον σου.

Αν η γυναίκα έχει καταλάβει το δικό σου ενδιαφέρον, βλέπει ότι σου αρέσει και σε βλέπει ερωτικά, τότε σταδιακά θα αρχίσει και εκείνη να εκπέμπει σήματα ερωτικού ενδιαφέροντος.

 

Για να είσαι σίγουρος ότι θα τα πας καλύτερα με τις γυναίκες, δες εδώ πως να εκτοξεύσεις τα ερωτικά σου αποτελέσματα.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.