Μαθήματα Φλερτ για Αρχάριους για ένα Δυνατό Ξεκίνημα

Μόλις ξεκίνησες τα πρώτα σου βήματα στο φλερτ και κάθε φορά που φλερτάρεις νομίζεις πως θα ανοίξει η γη να σε καταπιεί; Μάθε τα βασικά, σήμερα!

Μαθήματα Φλερτ για Αρχάριους

Το φλερτ είναι μια διαδικασία που έχει σκοπό την εύρεση συντρόφου και είναι κάτι αρκετά αναγνωρίσιμο. Το φλερτ μπορεί να γίνει με λέξεις, με την γλώσσα του σώματος, με τον χορό και με άλλους τρόπους.

Για πολλούς άντρες το φλερτ είναι κάτι που προκαλεί άγχος, ιδιαίτερα όταν δεν υπάρχει εμπειρία.

Αν είσαι ακόμη αρχάριος οι παρακάτω συμβουλές θα σε ωθήσουν σε ένα δυνατό ξεκίνημα, αλλά ακόμη και αν είσαι έμπειρος, μια επανάληψη δεν βλάπτει.

#1. Το Φλερτ Είναι Τέχνηφλερτ γαι αρχάριους

Το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το φλερτ είναι μια τέχνη. Αν εκτελεστεί σωστά θα σε οδηγήσει σε ενδιαφέροντα μέρη, που ίσως δεν περίμενες ότι υπάρχουν.

Χρειάζεται ικανότητες όπως σκέψη, δύναμη, μνήμη, παρατηρητικότητα, χρόνο, υπομονή και λεπτότητα, τις οποίες θα αναπτύξεις με την εξάσκηση και την εμπειρία.

#2. Μαθήματα Φλερτ Για Αρχάριους: Πώς Να Προσεγγίσεις Μια Άγνωστη Γυναίκα

Όταν φλερτάρει μια άγνωστη γυναίκα απόφυγε να χρησιμοποιήσεις πολύ άμεσες ατάκες, που ίσως την προσβάλλουν.

Ξεκίνησε με κάτι απλό, βασιζόμενος σε κάτι που συμβαίνει γύρω σας( ή και με ένα κομπλιμέντο, αν το κάνεις σωστά), συστήσου το συντομότερο δυνατό και συνέχισε την συζήτηση με ελαφρύ άγγιγμα.

#3. Μην Είσαι Νευρικός, Όταν Φλερτάρειςμην είσαι νευρικός

Αν είσαι απελπισμένος, η γυναίκα θα το καταλάβει αμέσως, καθώς σε οδηγεί σε άγχος και νευρικότητα, η οποία εκφράζεται από το σώμα σου και από τον τρόπο σου.

Το να είσαι λίγο αγχωμένος είναι φυσιολογικό και μπορεί να σε βοηθήσει, καθώς κρατά τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση. Το άγχος από ένα σημείο και μετά όμως αποτελεί εμπόδιο, που μειώνει δραματικά την απόδοσή σου και την ικανότητα σου να σκεφτείς.

Εκτός αυτού, η αυτοπεποίθηση είναι ένα αρρενωπό χαρακτηριστικό που οι γυναίκες βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστικό.

#4. Μαθήματα Φλερτ Για Αρχάριους: Χρειάζεται Να Προσεγγίζεις Με Λεπτότητα

Δεν θα έχουν όλες οι γυναίκες την διάθεση να φλερτάρουν μαζί σου, ούτε θα νιώθουν όλες έλξη με το φλερτ σου.

Χρειάζεται λοιπόν λεπτότητα στα αρχικά στάδια, μέχρι να σιγουρευτείς και να μπορέσεις να προχωρήσεις την αλληλεπίδραση. Πρέπει να είσαι προσεκτικός, ώστε να δεις τα σημάδια που θα σου δώσει, αν πράγματι ενδιαφέρεται.

Αν είσαι λεπτός στην προσέγγιση σου, έχεις το πλεονέκτημα ότι δεν θα φανείς απελπισμένος ή περίεργος.

Τσέκαρε το βίντεο του Χρήστου, για να μάθεις με ποιον τρόπο κάνεις τον εαυτό σου να μοιάζει απελπισμένος στο φλερτ με μια γυναίκα.

#5. Μαθήματα Φλερτ: Δώσε Σημασία Στην Οπτική Επαφήοπτική επαφή

Μην υποτιμάς την δύναμη της οπτικής επαφής στο φλερτ, γιατί είναι ένας πανίσχυρος τρόπος να δημιουργήσεις έλξη.

Ένα διατρητικό βλέμμα θα έχει αξιοσημείωτο αποτέλεσμα. Είναι σαν να δηλώνεις ότι την προσέχεις, χωρίς να χρειαστεί να πεις ούτε μια λέξη. Με την οπτική επαφή κάνεις τα πρώτα βήματα στο φλερτ με μια γυναίκα, ακόμη και πριν την προσεγγίσεις καν.

#6. Δεν Υπάρχει Ένα Είδος Φλερτφλερτ

Μια σημαντική συμβουλή για τους άντρες που βρίσκονται στο ξεκίνημα είναι ότι δεν υπάρχει μια μόνο τεχνική φλερτ που να πιάνει σε όλες τις γυναίκες. Κάθε άνθρωπος διαφέρει και κάτι που δουλεύει σε μια γυναίκα, ενδέχεται να μην πετύχει σε μια άλλη.

Μπορεί να φλερτάρεις με χιούμορ ή μυστήριο, κατά περίπτωση και ανάλογα με το τι σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα και φέρνει ανταπόκριση από την γυναίκα.

#7. Πρόσεξε Τις Λεπτομέρειες

Ένας πολύ καλός τρόπος να κάνεις μια γυναίκα να συνδεθεί μαζί σου, είναι να χρησιμοποιήσεις την μνήμη σου και να της δείξεις ότι θυμάσαι τι έχετε συζητήσει.

Με αυτό τον τρόπο της δείχνεις ότι είσαι καλός ακροατής, κάτι που θα εκτιμήσει σίγουρα, καθώς είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν διαθέτουν πολλοί και θα της δείξει ότι έχεις εξαιρετικές επικοινωνιακές ικανότητες.

#8. Μην Διστάζεις Να Την Αγγίξεις

Το άγγιγμα είναι βασικό κομμάτι του φλερτ. Πρέπει να αρχίσεις να την αγγίζεις, μόλις αρχίσει να υπάρχει κάποιο επίπεδο άνεσης μεταξύ σας.

Στην αρχή πρόσεξε πού αγγίζεις. Δεν πρέπει να αγγίξεις ερωτογενείς περιοχές από την αρχή. Το άγγιγμα στο φλερτ είναι ελαφρύ, άλλες φορές σύντομο και άλλες με μεγαλύτερη διάρκεια.

Αυτό που θέλεις να επιτύχεις με το άγγιγμα είναι η επαφή να είναι άνετη και να έρχεται φυσικά.

#9. Φλερτ Μέσω Γραπτών Μηνυμάτωνφλερτ μηνυματα

Το φλερτ από απόσταση με μηνύματα είναι ένας εύκολος τρόπος να φλερτάρεις μια γυναίκα, όταν δεν είστε κοντά. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ο σκοπός των μηνυμάτων είναι να κανονίσεις να βρεθείς μαζί της. Το φλερτ δεν πρέπει να παραμείνει σε ηλεκτρονική μορφή, γιατί δεν θα οδηγήσει πουθενά.

Επίσης, πρόσεξε να μην της στέλνεις τεράστια μηνύματα, να μην κάνεις ορθογραφικά λάθη και να μην της στέλνεις συνεχή μηνύματα, όταν δεν σου απαντάει. Ακόμη μπορείς να προσθέσεις εικονίδια emoticons, για να κάνεις το φλερτ πιο αστείο.

Μπορείς να μάθεις πολλά μυστικά για το online φλερτ, παρακολουθώντας το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast  του Apla+Andrika, στο οποίο φιλοξενούμε τον Ανέστη που είναι ειδικός επί του θέματος.

#10. Ο Σκοπός Του Φλερτ

Υπάρχουν κάποιοι που έχουν φυσικό ταλέντο στο φλερτ, υπάρχουν και άλλοι που κάνουν την έρευνα τους και γίνονται καλύτεροι με την εξάσκηση.

Αναλόγως με τον σκοπό σου, εφαρμόζεις και διαφορετική προσέγγιση. Άλλος ψάχνει για μακροχρόνια σχέση, άλλος για γρήγορο σεξ, άλλος για να αισθανθεί καλά και άλλος για έκπτωση σε ένα κατάστημα!

Όποιος και αν είναι στόχος και η τεχνική σου, φρόντισε να την εφαρμόζεις με αυτοπεποίθηση και να εντάξεις το φλερτ στην καθημερινή σου ζωή.

#11. Λάβε Υπ’ Όψιν Τον Τόπο Και Τον Χρόνο

Αναλόγως του τύπου γυναικών που προτιμάς θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν το μέρος και την ώρα που φλερτάρεις. Μπορείς να φλερτάρεις οπουδήποτε, αλλά αν αναζητάς έναν συγκεκριμένο τύπο γυναίκας, θα είναι καλύτερο να φλερτάρεις σε μέρη που αυτές συχνάζουν.

Αν θέλεις μια σοφιστικέ γυναίκα που διαβάζει πολύ είναι πιθανότερο να την βρεις σε κάποιο βιβλιοπωλείο ή βιβλιοθήκη.

Επίσης, ο χρόνος παίζει ρόλο. Αν πας σε ένα μπαρ, πολύ νωρίς που ακόμη δεν έχει βγει κόσμος έξω, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα συναντήσεις γυναίκες. Δε ποιες είναι οι ώρες αιχμής, για να ξέρεις τι ώρα να πας στο μέρος που προτιμάς.

Κάτι ακόμη που μπορείς να εξετάσεις είναι η ώρα που οι παρέες φεύγουν από ένα μέρος, για να πάνε σε κάποιο άλλο. Αυτή η χρονική φάση είναι ιδανική για να δραστηριοποιηθείς.

#12. Στο Φλερτ Μην Παίρνεις Τα Πράγματα Πολύ Στα Σοβαράαπόλαυσε το

Κλείνοντας, όταν βγαίνεις με σκοπό το φλερτ, μην παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά. Κοίταξε να απολαμβάνεις την διαδικασία και να έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση. Τα σημαντικά μαθήματα φλερτ που πήρες από το σημερινό άρθρο θα σε ακολουθούν σε όλες τις πετυχημένες προσεγγίσεις σου από εδώ και πέρα.

Αν κάποια ή κάποιες γυναίκες σε απορρίψουν, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Υπάρχουν πολλές ακόμη για να προσεγγίσεις και όσο περνά ο καιρός και εξασκείσαι, θα γίνεσαι όλο και καλύτερος.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Μόλις ξεκίνησες και ψάχνεις κάποιον που να μπορείς να στηριχθείς και να συζητήσεις; Μάθε περισσότερα εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας και μάθε πως να ανεβάσεις την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.