Με Φλερτάρει ή Είναι Ιδέα μου; 

Όταν ξεκινήσεις μια αλληλεπίδραση με μια γυναίκα η συμπεριφορά της μπορεί να σε μπερδέψει και να μην μπορείς να καταλάβεις αν σε φλερτάρει ή αν απλά είναι φιλική απέναντι σου.

Η γυναίκα μπορεί λόγω ευγένειας ή επειδή είναι εξωστρεφής να είναι εξαιρετικά φιλική.

Όταν όμως φλερτάρει, δίνει κάποια διαφορετικά σημάδια, τα οποία διακρίνουν την φιλική συμπεριφορά από την ερωτική διάθεση και το φλερτ.

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα σημάδια.

#1. Είναι Άνετη και Ενθουσιασμένη

Μια γυναίκα που δείχνει ενθουσιασμένη και εξαιρετικά ευδιάθετη δίπλα σου σημαίνει ότι υπάρχουν τα βασικά πρώτα στοιχεία του ερωτικού ενδιαφέροντος.

Η άνεση και ο ενθουσιασμός δείχνουν την ύπαρξη χημείας.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις δημιουργίας μιας θετικής εμπειρίας.

Πώς θα καταλάβεις όμως ότι υπάρχει από μέρους της άνεση και ενθουσιασμός;

Το σώμα της θα είναι ορατά χαλαρό.

Η γλώσσα του σώματος θα είναι πιο ανοιχτή, μπορεί ακόμη να κοκκινίσει ελαφρώς, να επιδιώξει το άγγιγμα και να χαμογελά περισσότερο.

Ακόμη, ίσως την παρατηρήσεις να παίρνει βαθιές ανάσες, καθώς θα θέλει υποσυνείδητα να ηρεμήσει τον εαυτό της, λόγω του υψηλού ενθουσιασμού.

#2. Με Φλερτάρει Όταν Κοιτάζει Χαμηλά και Χαμογελά

Ένα ακόμη σημάδι ότι σε φλερτάρει είναι το ότι χαμογελά με αυθεντικό τρόπο και κοιτάζει χαμηλά, κάθε φορά που την κοιτάζεις.

Έτσι σου επικοινωνεί ότι είναι ευάλωτη, με έναν τρόπο που την κάνει να αισθάνεται έλξη.

Ακόμη, μπορεί να κοκκινίσει, να της δεις να δαγκώνει ελαφρώς τα χείλη της, να παίζει με τα μαλλιά της ή να παίζει με το ποτήρι της, αν κρατά ένα ποτό.

Υπάρχει βέβαια πάντα το ενδεχόμενο η γυναίκα που σου αρέσει να είναι ντροπαλή.

Στο παρακάτω βίντεο ο Χρήστος αναφέρει 5 σημάδια που θα σε βοηθήσουν να εξακριβώσεις ότι ενδιαφέρεται, αν είναι ντροπαλή.

#3. Με Φλερτάρει Αν Στρέφει το Σώμα της Προς το Μέρος Μου

Στρέφοντας το σώμα της προς το μέρος σου και επιδιώκοντας την οπτική επαφή δείχνει ότι είναι ανοικτή και δεκτική.

Δεν χρειάζεται να στραφεί ολοκληρωτικά προς το μέρος σου, αλλά μπορεί τα πόδια της, ο κορμός, τα χέρια της ή συνδυασμός αυτών να κοιτούν προς το μέρος σου.

Αν συμβαίνει αυτό και παράλληλα διακρίνεις και κάποιο από τα άλλα σημάδια που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, τότε υπάρχει ενθουσιασμός και έλξη από μέρους της γυναίκας.

#4. Αν Κινείται Προς το Μέρος Μου, Με Φλερτάρει

Όταν μια γυναίκα πλησιάζει προς το μέρος σου σημαίνει ότι αισθάνεται πώς θέλει περισσότερη οικειότητα μαζί σου.

Θα καταλάβεις ότι θέλει να είναι κοντά σου, αν  φέρει την καρέκλα της πιο κοντά, αν εκτείνει τα πόδια της προς το μέρος σου ή αν πλησιάζει για να ακούσει αυτά που της λες, χωρίς μετά να απομακρύνεται.

#5. Μια Γυναίκα που Με Φλερτάρει Είναι Δεκτική Στο Άγγιγμα

Μια γυναίκα που δείχνει να απολαμβάνει και να επιδιώκει το άγγιγμα σου σημαίνει ότι έχει παραδοθεί στο φλερτ σου.

Παρατήρησε πώς δέχεται το άγγιγμα σου.

Αν παραμένει χαλαρή και χαμογελαστή και αν τείνει να πλησιάσει ακόμη περισσότερο ή να σε προκαλέσει να την αγγίξεις κι άλλο, τότε είναι προφανές ότι σε φλερτάρει και εκείνη και δεν είναι ιδέα σου.

Δεν θα επεδίωκε το άγγιγμα σου, αν δεν της άρεσες.

Αν τώρα σε αγγίζει και εκείνη με κάθε ευκαιρία, είναι μια ακόμη ένδειξη ενδιαφέροντος από μέρους της.

#6. Πώς Θα Καταλάβω ότι Με Φλερτάρει Αν Μόλις Γνωριστήκαμε;

Τα παραπάνω αποτελούν γενικότερα σημάδια φλερτ, αλλά αν μόλις γνωριστήκατε θα παρατηρήσεις κάποιες ακόμη διαφορές στην γενικότερη παρουσία της

Αν δεν ενδιαφέρεται, θα μοιάζει να είναι στον κόσμο της και θα χαμογελάει σε όλους, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι είναι μια γυναίκα που χαμογελά και είναι ανοικτή γενικότερα.

Αν υπάρχει ενδιαφέρον, θα εστιάσει περισσότερο σε εσένα και θα σου δείξει ότι χαμογελά και είναι ανοικτή ειδικά απέναντι σου.

#7. Μπορώ να Καταλάβω αν Με Φλερτάρει από τα Θέματα της Συζήτησης

Σε ρωτάει αν πιστεύεις στον γάμο, αν θέλεις παιδιά και τι όνειρα έχεις για το μέλλον σου;

Γενικώς δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την ζωή σου και τα ενδιαφέροντα σου;

Αυτό είναι ένα καλό σημάδι ενδιαφέροντος.

Επιπλέον, αποφεύγει να μιλήσει για άλλους άντρες. Αν είναι ανασφαλής ενδέχεται να το κάνεις, με σκοπό να σε κάνει να ζηλέψεις, αλλά γενικά μια γυναίκα που σε φλερτάρει, θα το αποφύγει και θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει με άλλους τρόπους.

Τέλος, αν η γυναίκα παρατηρήσει και σχολιάσει κάποια λεπτομέρεια πάνω σου, δείχνει ότι σε προσέχει και μπορεί να είναι ένδειξη ενδιαφέροντος.

Αν για παράδειγμα σχολιάσει το κούρεμα σου ή σου κάνει κοπλιμέντα για το ντύσιμο σου, είναι ένας τρόπος για να σε φλερτάρει.

 

#8. Είναι Διαθέσιμη και Κάνει Σχέδια Μαζί Σου

Όταν η γυναίκα που σου αρέσει είναι διαθέσιμη κάθε φορά που την αναζητάς και είναι έτοιμη να βρεθεί μαζί σου ανά πάσα στιγμή είναι σίγουρο ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

Αν τώρα κάθε φορά που βρίσκεστε κάνει πλάνα για την επόμενη φορά και δείχνει την ανυπομονησία της να επικοινωνήσει μαζί σου και να σε συναντήσει, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι σε φλερτάρει.

Υπάρχουν περιπτώσεις που οι γυναίκες θέλουν συνεχή επικοινωνία, κάτι που μπορεί να γίνει κουραστικό.

Τσέκαρε το επεισόδιο του κορυφαίου ελληνικού podcast Apla+Andrika, για να μάθεις πώς να διαχειριστείς μια τέτοια κατάσταση.

 

#9. Αν Μου Στέλνει Συνεχώς Selfies

Με αυτό βέβαια δεν εννοούμε να σου στείλει μια φορά και να μην το ξανακάνει.

Αν σου στέλνει τακτικά selfies, θέλει να σου δείξει ότι είναι στα καλύτερα της.

Αν για παράδειγμα βγει έξω με τις φίλες της και σου στέλνει φωτογραφίες, θέλει να σε κάνει να την θέλεις περισσότερο και να σου δείξει πόσο όμορφη είναι.

Μην ξεχνάς ότι παίρνει αρκετή ώρα και προσπάθεια για μια γυναίκα να ντυθεί όμορφα και να ετοιμαστεί για μια έξοδο.

Στέλνοντας σου φωτογραφίες σου δείχνει κατά κάποιο τρόπο ότι επένδυσε αυτό το χρόνο και για εσένα.

Κλείνοντας,

Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα υπ’ όψιν σου είναι ότι δεν χρειάζεται να αναλώνεις τον χρόνο σου αναζητώντας σημάδια προκειμένου να προσεγγίσεις τις γυναίκες που σου αρέσουν.

Κάνε την κίνηση σου.

Δεν έχεις να χάσεις τίποτε!

Ακόμη και αν απορριφθείς, θα έχεις κερδίσει μια εμπειρία που θα σε κάνει ακόμη καλύτερο.

Κυνήγησε την ευκαιρία να γίνεις καλύτερος ξεκινώντας από εδώ

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.