Με Κοιτάει Συνέχεια! Τι Σημαίνει και τι Μπορώ να Κάνω;

Σε κοιτάει συνέχεια και δεν ξέρεις αν είναι τυχαίο ή αν όντως σου δείχνει κάποιο ερωτικά ενδιαφέρον. Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Όταν κυκλοφορείς έξω ή όταν βρίσκεσαι σε μια παρέα, ίσως παρατηρήσεις κάπου τριγύρω μια γυναίκα να σε κοιτάει συνέχεια.

Αυτό είναι κάτι που μπορεί να έχει πολλές εξηγήσεις και να σημαίνει αρκετά διαφορετικά πράγματα.

#1. Σε κοιτάει επειδή σε βρίσκει ελκυστικό και θέλει να το ξεκαθαρίσει, ώστε να την προσεγγίσεις και να ξεκινήσεις μια συζήτηση μαζί της.

#2.  Φλερτάρει, χωρίς να ενδιαφέρεται αν θα προσεγγίσεις ή όχι.

#3.  Της θυμίζεις κάποιον που γνωρίζει.

#4.  Δεν κοιτάει εσένα, αλλά σκέφτεται κάτι άσχετο.

#5.  Έχεις κάτι ασυνήθιστο και της τραβάς την προσοχή (κούρεμα, ρούχα κλπ).

#6.  Έχεις κάτι που της αρέσει, χωρίς απαραίτητα να ενδιαφέρεται.

#7.  Θέλει να δει αν έχεις την αυτοπεποίθηση να διατηρήσεις την οπτική επαφή.

#8.  Θέλει απλά να κάνει τις φίλες της να ζηλέψουν.

Όπως βλέπεις οι λόγοι ποικίλλουν και είναι χάσιμο χρόνου να προσπαθήσεις να βρεις τι ακριβώς από όλα αυτά (ή άλλα που μπορεί να έχει μια γυναίκα στο μυαλό της) ισχύει.

Ακόμη, μια γυναίκα μπορεί να είναι ντροπαλή και να μην κοιτάει τον άντρα που της αρέσει, προσπαθώντας να μην διασταυρωθούν καν τα βλέμματα τους.

Η πλειονότητα των γυναικών δεν θα δείξουν ξεκάθαρα το ενδιαφέρον τους από την αρχή, γιατί θέλουν να είναι σίγουρες ότι ο άντρας που τις ενδιαφέρει δεν είναι ανασφαλής και διαθέτει αρκετή αυτοπεποίθηση.

Το σίγουρο είναι ότι το χαμόγελο και η έντονη οπτική επαφή δημιουργούν έλξη.

Τι κάνεις λοιπόν, όταν σε κοιτάει;

#1. Αν Σε Κοιτάει Πάρε Την ΑπόφασηΣε κοιτάει συνέχεια και δεν ξέρεις αν είναι τυχαίο ή αν όντως σου δείχνει κάποιο ερωτικά ενδιαφέρον. Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Το αν θα ανταποδώσεις το βλέμμα είναι μια απόφαση που θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες. Είσαι ήδη σε σχέση ή δεν σου αρέσει και τόσο; Ίσως δεν πρέπει να την κοιτάξεις.

Το φλερτ βέβαια είναι κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα, οπότε ίσως δεν αντέξεις να αντισταθείς.

Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι να αποφασίσεις, αν θα κοιτάξεις κι εσύ προς το μέρος της ή όχι.

#2. Χαμογέλασεχαμογελασε

Ένα χαμόγελο μπορεί να είναι αφοπλιστικό. Όταν χαμογελάσεις σε κάποια τείνει να χαμογελάσει κι εκείνη.

Ένα χαμόγελο θα δημιουργήσει κάποιας μορφής ένταση, ώστε να προετοιμαστεί το έδαφος για την συνέχεια της αλληλεπίδρασης.

Παράλληλα ένα χαμόγελο θα σου δώσει την ευκαιρία να καταλάβεις για ποιο λόγο κοιτάει. Αν δεις ότι το χαμόγελο είναι θερμό και αποπνέει θετικότητα, μπορείς πλέον να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει ενδιαφέρον

#3. Τσέκαρε Ξανά Αν Κοιτάειτσεκαρε

Μερικές φορές πιάνουμε ένα βλέμμα για κλάσματα του δευτερολέπτου. Αυτό μπορεί να σε φέρει σε μια κατάσταση έλλειψης σιγουριάς.

Αν θέλεις να σιγουρευτείς ότι κοιτάει, κοίταξε κι εσύ για 1-2 δευτερόλεπτα. Μην ξεφύγεις από αυτό το χρονικό διάστημα, για να μην φανείς περίεργος.

#4. Αν Σε Κοιτάει Προσέγγισέ ΤηνΣε κοιτάει συνέχεια και δεν ξέρεις αν είναι τυχαίο ή αν όντως σου δείχνει κάποιο ερωτικά ενδιαφέρον. Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

ένας άντρας που βλέπει μια γυναίκα να τον κοιτάει συνεχώς, ακόμη και αν σιγουρευτεί ότι πράγματι τον κοιτάει, συνεχίζει να υπεραναλύει τα πράγματα.

Αυτό οδηγεί σε χαρακτηριστική καθυστέρηση ή ακόμη και αναβολή της προσέγγισης. Αν το καθυστερήσεις πολύ, ενδέχεται να χαθεί η όποια ένταση ή έλξη υπήρχε, ενώ αν δεν προσεγγίσεις καθόλου, δεν θα μάθεις ποτέ, αν υπήρχε ενδιαφέρον.

Μην περιμένεις λοιπόν η γυναίκα να κάνεις το ενδιαφέρον της εξαιρετικά προφανές.

Πήγαινε προς το μέρος της με αυτοπεποίθηση, με σκοπό να της μιλήσεις.

Η προσέγγιση σου πρέπει να εστιάζει στην δημιουργία σεξουαλικής έλξης. Αν προσπαθήσεις να την κάνεις να σε συμπαθήσει, δείχνοντας πόσο καλός είσαι, το αποτέλεσμα θα είναι μια πανηγυρική είσοδος στην φιλική ζώνη.

Αν αναρωτιέσαι τι να πεις προσεγγίζοντας μια γυναίκα, τσέκαρε το βίντεο του Θέμη παρακάτω.

#5. Μην Ξεχνάς Τα Βασικά Της ΈλξηςΣε κοιτάει συνέχεια και δεν ξέρεις αν είναι τυχαίο ή αν όντως σου δείχνει κάποιο ερωτικά ενδιαφέρον. Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Είναι αλήθεια ότι μια γυναίκα μπορεί να σε κοιτάει επειδή σε βρίσκει ελκυστικό εμφανισιακά, όμως αυτό δεν αρκεί για να προχωρήσει μια αλληλεπίδραση.

Αν της δείξεις ότι είσαι ένας βαρετός τύπος, όσο και να της αρέσεις εμφανισιακά, το πιθανότερο είναι ότι η έλξη θα αρχίσει να χάνεται.

Όταν σε κοιτάει μια γυναίκα, αν σου αρέσει πρέπει να δείξεις τα αρρενωπά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου, για να ισχυροποιηθεί η υπάρχουσα έλξη και η αλληλεπίδραση να οδηγήσει κάπου.

#6. Γίνε ΠρόκλησηΣε κοιτάει συνέχεια και δεν ξέρεις αν είναι τυχαίο ή αν όντως σου δείχνει κάποιο ερωτικά ενδιαφέρον. Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Είναι αποδεκτό να εκφράσεις σε μια γυναίκα που σε κοιτάει το σεξουαλικό ενδιαφέρον σου, δεν είναι όμως αποδεκτό το να φανείς απελπισμένος και ότι δεν χρειάζεται να κάνει οτιδήποτε από μέρους της για να επενδύσει στην αλληλεπίδραση σας και για να σε εντυπωσιάσει περισσότερο.

Οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες που είναι πρόκληση για αυτές, επειδή οι περισσότεροι άντρες εντυπωσιάζονται εύκολα.

Μια όμορφη γυναίκα, θα έχει πολλές επιτυχίες και πολλοί άντρες θα ενδιαφερθούν για εκείνη μόνο λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης και όχι επειδή εκτιμούν και την προσωπικότητα της.

Αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στις γυναίκες.

Αντί λοιπόν να παραδοθείς άνευ όρων και να κάνεις τα πάντα για να την ευχαριστήσεις, κρατήσου λίγο και κάν’ την να προσπαθήσει και εκείνη, επιβραβεύοντας την καλή της συμπεριφορά.

Με λίγα λόγια δείξε ότι διαθέτεις κριτήρια, τα οποία πρέπει να πληροί. Μάθε περισσότερα για τα κριτήρια στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika που ακολουθεί.

Κάνε Την Κίνησή Σουκινηση

Καθημερινά συναντιόμαστε με γυναίκες, χωρίς να τις προσέξουμε και χωρίς να σκεφτούμε ξανά για αυτές.

Μια γυναίκα που σε κοιτάει σημαίνει ότι σε πρόσεξε, για τον ένα ή τον άλλον λόγο.

Δες αυτό το βλέμμα σαν μια πρόσκληση προσέγγισης και θα παρατηρήσεις πόσες ευκαιρίες θα σου δοθούν. Ξαφνικά ακόμη και μια βόλτα για ψώνια μπορεί να γίνει μια φανταστική ευκαιρία να φλερτάρεις γυναίκες.

Αρκεί μόνο να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Κλείνοντας, όταν σου συμβεί κάτι τέτοιο, να ξέρεις ότι η γλώσσα του σώματος είναι με το μέρος σου. Το να σε κοιτάει μια γυναίκα τονώνει την αυτοπεποίθησή σου σίγουρα, είναι όμως και ικανό σημάδι ότι ενδιαφέρεται. Όσο πιο πολύ κοιτάει, τόσο πιο πολύ ενδιαφέρεται. Μετά από αυτό, πήγαινε να της μιλήσεις. Αν σου μιλά και έχει την τάση να είναι κοντά σου ή γέρνει προς το μέρος σου, αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητές σου να κλιμακώσεις είναι στα ύψη.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις να αναγνωρίζεις το ερωτικό ενδιαφέρον της γυναίκας, μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ.

Βρες και διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.