Ατάκες για Φλερτ: Πώς να Ανοίξω Συζήτηση με Άγνωστη

Με Ποια Ατάκα να Ανοίξω Συζήτηση με Άγνωστη - Μέρος 1

Ατάκες Για Φλερτ: Μέρος 1

Δεν πρέπει να βασανίζεσαι με ποια από τις ατάκες για φλερτ να ανοίξεις συζήτηση με μία άγνωστη. Απλά πήγαινε, χαμογέλασε και συστήσου. Ωστόσο, σε αυτά τα δύο μέρη του άρθρου αυτού θα σου δώσω αρκετούς διαφορετικούς τρόπους να ανοίξεις συζήτηση με μία άγνωστη, αναλόγως την περίπτωση.

Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να τις κάνεις να γελάνε. Εδώ επανερχόμαστε στην παρομοίωση με τον stand up comedian, στο προηγούμενο άρθρο μου.

Οι κωμικοί λοιπόν δεν βγαίνουν στη σκηνή να αυτοσχεδιάσουν. Έχουν έτοιμες τις ρουτίνες και τις ιστορίες τους και προετοιμάζουν το καλύτερο δυνατό υλικό για το κοινό τους. Μετά πιάνουν το vibe του κοινού και το απογειώνουν, ακολουθώντας από τις ρουτίνες που είχαν προετοιμάσει, αυτές που νιώθουν ότι θα έχουν το πιο δυνατό αποτέλεσμα. Αν το κοινό έχει ιδανική ανταπόκριση, τότε ο κωμικός αρχίζει να γίνεται και πιο αυθόρμητος και να ξεφεύγει από τις ρουτίνες του.

Πώς Να Ξεκινήσω;

Έτσι και εσύ λοιπόν, μπορείς να ξεκινήσεις με μερικά αστεία / πειράγματα στην αρχή. Μετά αφού νιώσεις ότι η κοπέλα ανταποκρίνεται και έχει σπάσει ο πάγος, είναι πιο εύκολο να πάρει μια φυσική ροή η συζήτηση. Σε συμβουλεύω λοιπόν να είσαι ανοιχτόμυαλος και να δοκιμάζεις έτοιμες ατάκεςγια φλερτ για να ανοίξεις συζήτηση με μία άγνωστη. Αν συμφωνείς μέχρι εδώ, συνέχισε να διαβάζεις.

φλερτ

High Risk –> High Reward

Low Risk –> Low Reward

Δηλαδή όσο μεγαλύτερο είναι το ρίσκο με την ατάκα ανοίγματος (άρα και πιο άμεση η προσέγγιση), τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ανταμοιβή αν λάβεις θετική ανταπόκριση. Αυτό είναι κάτι που σημαίνει ότι η κοπέλα δέχεται την άμεση προσέγγισή σου και μπορείς να κλιμακώσεις πιο γρήγορα. Αντιθέτως, όσο μικρότερο είναι το ρίσκο με τις ατάκες για φλερτ (πιο έμμεση προσέγγιση), τόσο πιο λίγο λαμβάνεις από την κοπέλα ή την παρέα της. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια μετά για να φτάσεις σε ένα καλό σημείο κλιμάκωσης.

Τι Μπορείς Να επιτύχεις Με Μία Από Τις Ατάκες Για Φλερτ;

#1. Να σπάσεις τον πάγο.

#2. Να κάνεις τις κοπέλες / την κοπέλα να γελάσουν / να γελάσει.

#3. Να δημιουργήσεις άνεση μαζί σου/ οικειότητα ή να τις / την κάνεις να νιώσουν / νιώσει αμήχανα αν πιστεύεις ότι ήδη υπάρχει άνεση / οικειότητα.

#4. Να κάνεις τις κοπέλες / την κοπέλα να μιλήσουν / να μιλήσει.

#5. Να ανεβάσεις την αξία σου στα μάτια τους / της.

Ανάλογα με τον τύπο ανοίγματος που χρησιμοποιείς, επιτυγχάνεις μερικούς από αυτούς τους πέντε στόχους κάθε φορά.

Διαφορετικές Κατηγορίες Ανοίγματος 

φλερτ

#1. Ζήτησε Τη Γνώμη Τους Για Κάτι.

Αυτός ο τρόπος ανοίγματος, αν και ξεπερασμένος στο MenOfStyle, είναι εξαιρετικά αποδοτικός. Έχει πολύ υψηλές πιθανότητες να πάρεις θετικές πρώτες αντιδράσεις και ανταποκρίσεις ακόμα και από την πιο όμορφη γυναίκα. Ουσιαστικά ρωτάς τις κοπέλες τη γνώμη τους για κάτι. Τι όμως μπορεί να είναι αυτό;

  1. Θέματα για σχέσεις. Π.χ. “Πιστεύετε είναι ηθικό να χωρίζει κάποιος με sms;”
  2. Θέματα κουτσομπολιού celebrities. Π.χ. “Δεν έχει αδυνατήσει υπερβολικά η Αντζελίνα Τζολί τελευταία;”
  3. Διαφορές των δύο φύλων. Π.χ. “Ποιος λέει πιο πολλά ψέμματα, οι άντρες ή οι γυναίκες;”

Αυτός ο τρόπος προσέγγισης ρίχνει τις άμυνές τους καθώς δεν “τους την πέφτεις”. Ωστόσο, αν και ως επί το πλείστον θα ανταποκριθούν θετικά, θα χρειαστείς ανεπτυγμένες κοινωνικές επιδεξιότητες ώστε να κάνεις μετάβαση σε ένα θέμα συζήτησης που θα καταλήξει σε ρομαντική / ερωτική γνωριμία. Είπαμε: Low Risk –> Low Reward.

Τι Επιτυγχάνεις Με Αυτές Τις Ατάκες Για Φλερτ;

  1. Σπας τον πάγο
  2. Κάνεις τις κοπέλες / την κοπέλα να μιλήσουν / να μιλήσει
  3. Τις κάνεις να γελάσουν (αν εμπεριέχει χιούμορ)
  4. Δημιουργείς οικειότητα μεταξύ σας

#2. Ατάκες Για Φλερτ

Ατάκες Ανοίγματος Χαμηλής Αξίας.

Οι Ατάκες Ανοίγματος Χαμηλής Αξίας είναι βέβαιο ότι είναι ιδανικό και για αρχάριους στο κομμάτι της προσέγγισης αγνώστων γυναικών, που έχουν πολύ άγχος, αλλά και για δυνατούς “players”. Και επειδή έχω υπάρξει αρχάριος, επειδή έχω υπάρξει πολύ κακός επικοινωνιακά με τις γυναίκες και ντροπαλός καταλαβαίνω. Ξέρω τι προβλήματα περνάς, όσο αρχάριος και αν είσαι σε νιώθω γιατί τα έχω περάσει και εγώ στο παρελθόν.

Πριν συνεχίσεις, δες το παρακάτω video, όπου ο Θέμης σου δείχνει ότι μπορείς να έχεις κι εσύ τη γυναίκα που σου αρέσει!

Κάνω Τα Πρώτα Μου Βήματα..

πρώτα βήματα

Έχοντας βοηθήσει εκατοντάδες άντρες να αλλάξουν τη ζωή τους με το κορυφαίο μας πρόγραμμα – FlirtingBootcamp – ανάμεσα σε αυτούς και αρκετούς αρχάριους, θα ξεκινήσω με μία συμβουλή για εσένα που κάνεις τώρα τα πρώτα σου βήματα. Μην περιμένεις δραματικά αποτελέσματα αμέσως και γρήγορα.

Όχι γιατί αποκλείεται να έρθουν γρήγορα, αλλά επειδή αν δεν έρθουν γρήγορα, εγκυμονεί ο κίνδυνος να απογοητευτείς και να τα παρατήσεις. Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι να ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης, να νιώσεις άνετα με μία από τις ατάκες για φλερτ και να μπορέσεις να κρατήσεις μία συζήτηση για 3-5 λεπτά με άγνωστες γυναίκες.

Και οι Ατάκες Ανοίγματος Χαμηλής Αξίας είναι ιδανικές στην περίπτωση αυτή, καθώς προκαλεί το γέλιο των γυναικών και δημιουργεί γρήγορα οικειότητα.

Είμαι Σε Πολύ Καλό Επίπεδο

Συχνά Οι Γυναίκες Με Αποκαλούν “Γυναικά” ή Player…

είσαι σε καλό επίπεδο στο φλερτ

Είσαι ο τύπος που έχει άνεση με τις γυναίκες σε σημείο που τις τρομάζει η άνεσή σου και η σιγουριά σου; Σε ρωτάνε συχνά στα πρώτα λεπτά κιόλας αν είσαι player ή “γυναικάς”;

Χρησιμοποίησε μία Ατάκα Ανοίγματος Χαμηλής Αξίας για να ξεκινήσεις ρίχνοντας την αξία σου. Άλλωστε ξέρεις πώς να “αναρρώσεις”. Η κοπέλα θα καταλάβει σε λίγα δευτερόλεπτα ότι το είπες ως αστείο. Αν φοβάσαι ότι θα το πάρει στα σοβαρά, μάλλον δεν είσαι τόσο άνετος με τις γυναίκες όσο πιστεύεις ότι είσαι και δεν τις έχεις καταλάβει ακόμη τόσο.

Έχοντας χρησιμοποιήσει ο ίδιος πολλές φορές ατάκες για φλερτ-άνοιγμα χαμηλής αξίας, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές.

Παράδειγμα: “Καλησπέρα.. είμαι πολύ ντροπαλός.. και ο ψυχολόγος μου μου είπε να μιλάω σε πέντε άγνωστες κάθε μέρα γιατί θα με βοηθήσει να το ξεπεράσω.. και μου φανήκατε πολύ φιλικές και ήρθα σε εσάς.”

9 στις 10 φορές που θα χρησιμοποιήσω αυτού του είδους ατάκες για φλερτ, θα πάρω αυτή την απάντηση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα: “Δεν είσαι ντροπαλόοοοος μας κοροϊδεύεις”.. ή κάτι παρεμφερές.

Τι Καταφέρνω Με Ατάκες Ανοίγματος Χαμηλής Αξίας;

  1. Σπάει ο πάγος.
  2. Οι κοπέλες θα μιλήσουν / η κοπέλα θα μιλήσει.
  3. Μικρός βαθμός δυσκολίας στην ερμηνεία της ατάκας ανοίγματος που ανέφερα – και αγχωμένος να είσαι, είσαι μέσα στο ρόλο του ντροπαλού που περιγράφεις στην ατάκα οπότε δε θα φανεί άσχημα.

Η συνέχεια σε επόμενο άρθρο μου.

Κλείνοντας αυτό το άρθρο, θα σου πω ότι από όποιο επίπεδο και αν ξεκινάς, όσο αποκτάς εμπειρία θα σου είναι όλο και πιο εύκολο. Μέχρι τότε και πριν της μιλήσεις, δες το παρακάτω video του Χρήστου. Θα σε βοηθήσει να μη κάνεις τα λάθη που κάνουμε οι περισσότεροι όταν είμαστε σε αρχάριο επίπεδο.

Μάθε πως μπορείς να ανοίγεις συζητήσεις με τις γυναίκες που σου αρέσουν εδώ.

Το βιβλίο από τους ιδρυτές του Men Of Style Άνδρας Αξίας δεν σου δίνει ατάκες για φλερτ, σου δίνει όμως τα κατάλληλα εργαλεία για να ανεβάσεις την αξία σου. Στο φλερτ και όχι μόνο. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια!

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.