Το MenOfStyle.gr στο Reader.gr

Διαβάστε την συνέντευξη του Ανέστη από το Men Of Style στο Reader.gr και τον Γιάννη Μητσάκο σχετικά με το online dating!

Το πλέον ανερχόμενο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης, Reader.gr, φιλοξενεί σήμερα στην πρώτη του σελίδα, συνέντευξη του Head Coach του Men Of Style και ειδικού επί του Online Dating, Ανέστη σχετικά με τo διαδικτυακό φλερτ.

Ο Ανέστης μίλησε στον συντάκτη του Reader, Γιάννη Μητσάκο, για τα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι άνδρες κατά την διάρκεια του online flirting, για τους λόγους ανάπτυξης του διαδικτυακού φλερτ στην Ελλάδα και δίνει 3 βασικά tips για καλύτερα αποτελέσματα.

Παρακάτω απόσπασμα από την συνέντευξη:

 Ο Ανέστης επισημαίνει μερικά από αυτά: «Πολλοί βιάζονται να κλιμακώσουν τη συζήτηση, να ζητήσουν κινητό ή άλλες προσωπικές πληροφορίες, ακόμα και να προτείνουν έξοδο. Συχνά κάνουν άσεμνα/σεξουαλικά σχόλια στα πρώτα μηνύματα της επικοινωνίας. Κάνουν κοπλιμέντα για την εμφάνισης της κοπέλας και την εκθειάζουν. Κάνουν like σε όλες τις φωτογραφίες της και εκφράζουν δημόσια τον θαυμασμό τους με σχόλια ή αναρτήσεις στο προφίλ της. Ζητάνε συγγνώμη για την ενόχληση όταν στέλνουν το πρώτο (ή και γενικότερα όταν στέλνουν) μήνυμα.

Αν πιστεύεις ότι ενοχλείς, εξαρχής υποβιβάζεις ο ίδιος τον εαυτό σου. Αυτό το λάθος συναντιέται από τους άνδρες και στις live προσεγγίσεις αγνώστων γυναικών, όπου ζητάνε συγγνώμη για την ενόχληση επειδή είπαν μία καλησπέρα / καλημέρα. Πρέπει να καλλιεργηθεί η νοοτροπία και ο τρόπος σκέψης ότι, όταν προσεγγίζεις μία γυναίκα, δεν την ενοχλείς. Της κάνεις τη μέρα καλύτερη, επειδή είσαι ένας ενδιαφέρων άνδρας που θα χαρεί να επικοινωνήσει μαζί του και να τον γνωρίσει».

Μπορείς να διαβάσεις όλο το κείμενο πατώντας στο παρόν link.

 

Ευχαριστούμε θερμά το Reader.gr και τον Γιάννη Μητσάκο για την συνέντευξη.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Έχασες τον κωδικό σου? Εισήγαγε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Θα λάβεις ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.