Το MenOfStyle.gr στο Reader.gr

Διαβάστε την συνέντευξη του Ανέστη από το Men Of Style στο Reader.gr και τον Γιάννη Μητσάκο σχετικά με το online dating!

Το MenOfStyle.gr Δίνει Συνέντευξη Στο Reader.gr

Το πλέον ανερχόμενο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης, Reader.gr, φιλοξενεί σήμερα στην πρώτη του σελίδα, συνέντευξη του Head Coach του Men Of Style και ειδικού επί του Online Fliritng, Ανέστη σχετικά με τo διαδικτυακό φλερτ.

Ο Ανέστης μίλησε στον συντάκτη του Reader, Γιάννη Μητσάκο, για τα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι άνδρες κατά την διάρκεια του online flirting, για τους λόγους ανάπτυξης του διαδικτυακού φλερτ στην Ελλάδα και δίνει 3 βασικά tips για καλύτερα αποτελέσματα.

Δες το παρακάτω βίντεο με τα 9 πιο συνηθισμένα από αυτά τα λάθη.

Παρακάτω απόσπασμα από την συνέντευξη:

 Ο Ανέστης επισημαίνει μερικά από αυτά:

Πολλοί βιάζονται να κλιμακώσουν τη συζήτηση, να ζητήσουν κινητό ή άλλες προσωπικές πληροφορίες, ακόμα και να προτείνουν έξοδο. Συχνά κάνουν άσεμνα/σεξουαλικά σχόλια στα πρώτα μηνύματα της επικοινωνίας. Κάνουν κοπλιμέντα για την εμφάνισης της κοπέλας και την εκθειάζουν. Κάνουν like σε όλες τις φωτογραφίες της και εκφράζουν δημόσια τον θαυμασμό τους με σχόλια ή αναρτήσεις στο προφίλ της. Ζητάνε συγγνώμη για την ενόχληση όταν στέλνουν το πρώτο (ή και γενικότερα όταν στέλνουν) μήνυμα.

Μπορείς να διαβάσεις όλη τη συνέντευξη πατώντας εδώ.

Αν πιστεύεις ότι ενοχλείς, εξαρχής υποβιβάζεις ο ίδιος τον εαυτό σου. Αυτό το λάθος συναντιέται από τους άνδρες και στις live προσεγγίσεις αγνώστων γυναικών, όπου ζητάνε συγγνώμη για την ενόχληση επειδή είπαν μία καλησπέρα / καλημέρα. Πρέπει να καλλιεργηθεί η νοοτροπία και ο τρόπος σκέψης ότι, όταν προσεγγίζεις μία γυναίκα, δεν την ενοχλείς. Της κάνεις τη μέρα καλύτερη, επειδή είσαι ένας ενδιαφέρων άνδρας που θα χαρεί να επικοινωνήσει μαζί του και να τον γνωρίσει.

Ευχαριστούμε θερμά το Reader.gr και τον Γιάννη Μητσάκο για την συνέντευξη.

Online Flirting

online flirting

Για εσένα που δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου… Για εσένα που θέλεις να ξέρεις όλη την επιστήμη γύρω από το φλερτ στα Social Media… Για εσένα που θέλεις επιτέλους να παίρνεις τις απαντήσεις που σου αξίζουν από τις γυναίκες στο Instagram… Online Flirting Course βασισμένο στις δικές σου ανάγκες.

Άλλωστε, το θέμα του online dating/flirting το έχουμε αναλύσει και στο εξής επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.