Το MenOfStyle.gr στον ΑΝΤ1 και το Δελτίο Ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου

To MenOfStyle.gr στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Μετά το Mega και τον Alpha, μας φιλοξενεί με ρεπορτάζ – αφιέρωμα και ο ANT1 στο κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου – την γιορτή των ερωτευμένων – επισκέφθηκαν τα γραφεία μας η δημοσιογράφος του ANT1 Ματίνα Βεντούρα με τους συνεργάτες της, για μια συνέντευξη σχετικά με τις δραστηριότητες του MenOfStyle.gr.

Ο Χρήστος και ο Ανέστης, μίλησαν για τo από που προήλθε η ιδέα για το MenOfStyle.gr, για το αν το φλερτ χρειάζεται εξάσκηση και για τα “μην” και “πρέπει” που υπάρχουν όσο μεγαλώνουμε και περιορίζουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Απολαύστε το video παρακάτω.

Ευχαριστούμε την Ματίνα Βεντούρα για την όμορφη συνέντευξη και τον ΑΝΤ1 για την φιλοξενία.

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ EBOOK ΤΟΥ MEN OF STYLE!
Ένα μοναδικό EBOOK 102 σελίδων με tips για να βελτιωθείς και να δεις αποτελέσματα άμεσα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και θα γίνει δικό σου άμεσα!
ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!
Ένας συνεργάτης του Men Of Style θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου για να δει αν είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και να συζητήσετε για τυχόν απορίες.
cover
close-link