Το MenOfStyle.gr στον ΣΚΑΙ και την Άννα Μπουσδούκου!

Το MenOfStyle.gr στον ΣΚΑΙ και την Άννα Μπουσδούκου!

Ο Υπεύθυνος εκπαιδεύσεων του Men Of Style, Χρήστος, σε μια συνέντευξη μέσω skype που έλαβε χώρα στις 23/2/2017, στην πιο ανερχόμενη δημοσιογράφο της ελληνικής τηλεόρασης, Άννα Μπουσδούκου και την πρωινή της εκπομπή Τώρα που μεταδίδεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο Χρήστος, μίλησε για το πως ξεκινήσαμε, για τους ανθρώπους που αναλαμβάνουμε, για τα μαθήματα που κάνουμε και για το ποιοι είμαστε.

Παράλληλα έγινε αναφορά στο γιατί οι νέοι άνθρωποι προτιμούν να φλερτάρουν μέσα από τα social media και αν το πρώτο βήμα πρέπει να το κάνουν οι άνδρες ή οι γυναίκες.

Απολαύστε.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΣΚΑΙ για την φιλοξενία, την εκπομπή Τώρα και την Άννα Μπουσδούκου για την ωραία κουβέντα.

 

 

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.