Το MenOfStyle.gr στον ΣΚΑΙ και την Άννα Μπουσδούκου!

Το MenOfStyle.gr στον ΣΚΑΙ και την Άννα Μπουσδούκου!

Ο Υπεύθυνος εκπαιδεύσεων του Men Of Style, Χρήστος, σε μια συνέντευξη μέσω skype που έλαβε χώρα στις 23/2/2017, στην πιο ανερχόμενη δημοσιογράφο της ελληνικής τηλεόρασης, Άννα Μπουσδούκου και την πρωινή της εκπομπή Τώρα που μεταδίδεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

ΣΚΑΙ μπουσδουκου

Ο Χρήστος, μίλησε για το πως ξεκινήσαμε, για τους ανθρώπους που αναλαμβάνουμε,
για τα μαθήματα που κάνουμε και για το ποιοι είμαστε.

Παράλληλα έγινε αναφορά στο γιατί οι νέοι άνθρωποι προτιμούν να φλερτάρουν μέσα από τα social media και αν το πρώτο βήμα πρέπει να το κάνουν οι άνδρες ή οι γυναίκες, όπως τα είπαμε στη συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Απολαύστε.

Τέλος, για εμάς είναι τιμή μετά από  την προσπάθειά μας να ανγνωρίζεται η δουλειά μας από τα μέσα, όπως η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αλλά και από τον κόσμο. Καθώς η προσπάθεια για αυτοβελτίωση και ατομική εξέλιξη είναι ένας από τους άξονες όλων αυτών των στρατηγικών που διδάσκουμε στους μαθητές μας. Οι τεχνικές τις οποίες καλούνται να χρησιμοποιήσουν για να προσεγγίσουν γυναίκες δεν είναι απλές ατάκες. Αλλά έχουν ως υπόβαθρο την ολοκλήρωση της προσωπικότητας του σύγχρονου άντρα.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΣΚΑΙ για την φιλοξενία, την εκπομπή Τώρα και την Άννα Μπουσδούκου για την ωραία κουβέντα.

Μάθε περισσότερα για το φλερτ εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.