Μη Δίνεις την Επιλογή να Μη Σε Προσέξει!

Γιατί Δεν Δίνεις Την Επιλογή Σε Μια Γυναίκα Να Αδιαφορήσει Για Σένα

Ξεκινάμε το σημερινό άρθρο με θέμα τις επιλογές που έχουν οι άνθρωποι στο φλερτ με μια αληθινή ιστορία : Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι από τη πρώτη στιγμή που γνώρισα τον Α. αντιλήφθηκα έναν άνθρωπο με ωραίο χαρακτήρα, χιούμορ, εύστροφο και με σπίθα στο μάτι. Και αυτό που έβλεπα εγώ, έπρεπε με κάποιο τρόπο να καταφέρουμε να το αντιληφθούν και οι γυναίκες. 

Με βάση αυτό ξεκινήσαμε τις προσεγγίσεις στο δρόμο. Η πρώτη του προσέγγιση ήταν σε μια εξαιρετικά όμορφη γυναίκα που είδε.

Πλησιάζει, αρχίζει να μιλάει, η κοπέλα δεν δίνει σημασία και φεύγει. Γυρνάει με κοιτάει με απορία. Δεν είχε καταλάβει ούτε ο ίδιος εκείνη τη στιγμή, από το άγχος του ότι δεν είχε βγει καν η φωνή του.

Λάθος. Όπως θα δεις στο βίντεο εδώ, υπάρχουν λάθη στο φλερτ που θα μπορούσες να αποφύγεις.

Η κοπέλα δεν τον απόρριψε. Απλά δεν τον άκουσε. Δεν αντέδρασε αρνητικά στην προσέγγισή του. Απλά δεν την αντιλήφθηκε. Δεν αδιαφόρησε. Απλά δεν κατάλαβε ότι κάποιος άνδρας εκείνη τη στιγμή την πλησιάζει.

Τι έφταιξε;
Το άγχος, η πρώτη προσέγγιση, η αμηχανία της στιγμής τον έκαναν να πάει τόσο μαζεμένος και σκεπτικός, που όλη του η ενέργεια έφυγε στις σκέψεις.

Σίγουρα στις πιο δύσκολες στιγμές σου κάτι τέτοιο σου έχει τύχει. Τον ίδιο άνθρωπο τώρα τον έχω δίπλα μου, στα καλύτερά του, να δείχνει μαζί μας στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, πως ξεπέρασε και αυτός όλα αυτά τα ζητήματα και κατάφερε να γίνει ένας άνθρωπος με γυναίκες στη ζωή του.

Δεν Υπάρχει Επιλογή.

Όπως και δεν υπάρχουν εμπόδια.

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ανθρώπους να προσεγγίζουν γυναίκες και όταν το κάνουν να είναι τόσο μαζεμένοι σα να φοβούνται.

Θα έχεις παρατηρήσει άνδρες που μιλάνε σε γυναίκες και αυτές δεν απαντάνε ποτέ πίσω.

Στη δικιά σου πραγματικότητα από εδώ και πέρα δεν πρέπει να δίνεται αυτή η επιλογή στον άνθρωπο που απευθύνεσαι. Δεν έχει σημασία αν είναι άνδρας ή γυναίκα.

Δεν γίνεται να τους μιλάς και να τους δίνεις παράλληλα την επιλογή να μη σου απαντήσουν.

Πως Θα Το Καταφέρεις;

Απλά θα αποφύγεις κάποια τραγικά λάθη.

Λάθος Επιλογή #1. Sweet Little Boy

Σε πολλές περιπτώσεις είναι όσο απλό όσο το να αυξήσεις την ένταση ή να αλλάξεις στην τονικότητα της φωνής σου. Μια γυναίκα θέλει έναν άνδρα οπότε όταν την πλησιάζει κάποιος, έτσι θέλει να ακούγεται ως άνδρας.  Αν η φωνή σου δεν βγει ή βγει σαν 10χρονου αγοριού που φοβάται μη το μαλώσει η μαμά, η αντίδραση θα είναι αντίστοιχη.

Λάθος Επιλογή #2. Mosquito Effect

μην της δώσεις την επιλογή να μη σε προσέξει

Σε άλλες περιπτώσεις το λάθος είναι στο άνοιγμα της κουβέντας. Αν πας ζητώντας «συγγνώμη που σε ενοχλώ», λες και πραγματικά κάνεις κάτι λάθος και όντως την ενοχλείς, είναι πιθανό να μείνει στο ότι την ενοχλείς και να συνεχίσει την νύχτα της αδιαφορώντας για την ενόχληση. Αν ήσουν ένα κουνούπι να το δεχθώ. Αλλά είσαι ένας άνδρας και την προσεγγίζεις για να την γνωρίσεις. Όχι για να την ενοχλήσεις.

Επιλογή #3. Salesman Practice

Η παρουσία σου και η στάση σου πρέπει να παραπέμπει σε έναν άνδρα – και όχι απλά άνδρα αλλά Άνδρα Αξίας. Η σωστή γλώσσα σώματος, η οπτική επαφή αλλά και το τι λες, πρέπει να παραπέμπουν σε άνδρα και όχι σε έναν Πωλητή που προσπαθεί να της πουλήσει κάτι. Η συζήτηση πρέπει από την αρχή της να θέτει τα πλαίσια ότι μιλάει ένας άνδρας σε μια γυναίκα  και όχι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να την πείσει ότι είναι ωραίο να κάνεις παρέα μαζί του.

Μη κάνεις τα παραπάνω λάθη και μην δίνεις επιλογές στις κοπέλες να μη δίνουν σημασία στην παρουσία σου.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .