Μικρές Νίκες Κάθε Μέρα ft Μάριος Γιαννάκου – Apla + Andrika #118

Ο Μάριος Γιαννάκου, λίγες μέρες αφού τερμάτισε τον Υπερμαραθώνιο, ήρθε να μιλήσει στο Apla + Andrika.

Ήξερες ότι μετά τις αποστάσεις του Μαραθώνιου, υπάρχουν και οι αποστάσεις που τρέχουν οι υπεραθλητές και ξεπερνούν ίσως τα ανθρώπινα δεδομένα;

Ο Μάριος Γιαννάκου είναι είναι ένας από αυτούς τους αθλητές. Ξεκίνησε από ένα σημείο που δεν θα περίμενες να τον οδηγήσει εδώ και μέσα από το πείσμα, την υπομονή και την εμμονή όπως λέει και ο ίδιος, έφτασε να τερματίζει αποστάσεις που δεν μπορούν καν να γίνουν αντιληπτές από όλους.

Έχοντας μόλις τερματίσει τον υπερμαραθώνιο στη ζούγκλα της Κόστα Ρίκα (250 χλμ) ο Μάριος μας έκανε την τιμή να έρθει και να μιλήσει μαζί μας στο τραπέζι του Apla + Andrika να τα πούμε απλα και ανδρικα. Από το σημείο της προσωπικής του εκκίνησης, μέχρι το τελευταίο του κατόρθωμα, μέχρι τον επόμενο μεγάλο στόχο.

Τα εμπόδια και οι δυσκολίες, η σωματική καταπόνηση που ξεπερνά τα συνηθισμένα ανθρώπινα όρια, αλλά και η χαρά της επιτυχίας.

Οι άνθρωποι που τον στήριξαν και αυτοί που χάθηκαν γιατί δεν μπορούσαν να καταλάβουν.

Οι μικρές νίκες που οδηγούν σε μεγαλύτερες.

Και η επιστροφή στην καθημερινότητα για να χτίσει και να κατακτήσει τον επόμενο μεγάλο στόχο, το επόμενο μεγάλο όνειρο.

Όλα αυτά είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί του και να ακούσουμε την άποψή του, μεστή, ολοκληρωμένη και ώριμη όπως περιμένεις από έναν άνθρωπο που επιβίωσε από τον Αρκτικό και την ζούγκλα.

Δες το video στο κανάλι μας στο YouTube

Ο Μάριος Γιαννάκου λέει πως απλά τρέχει λίγο περισσότερο. Και με αυτό, το λίγο παραπάνω, είναι τελικά νικητής της ζωής.

Μείνε μέχρι το τέλος του video και γράψε μας στα σχόλια τον στόχο που πριν πίστευες ανέφικτο και τώρα ξέρεις πως μπορείς! Οι μεγάλες νίκες ξεκινούν από μικρότερες. Μπορείς κι εσύ να είσαι ο νικητής στην ζωή σου. Ξεκίνα από εδώ

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.