Μικτά Σήματα Από Γυναίκες: Το Σεξ που Ποτέ δεν Έγινε Πραγματικότητα

γυναίκες και σεξ.

Πως Να Διαχειριστείς Τα Μικτά Σήματα Από Γυναίκες

Είμαι σίγουρος πως έχεις γνωρίσει πολλές γυναίκες που ενώ σου δείχνουν κάποια ξεκάθαρα σημάδια πως ενδιαφέρονται, όταν έρχεται η ώρα να προχωρήσει η κατάσταση τα πράγματα ξαφνικά πέφτουν σε ομίχλη.

Spoiler: Το άρθρο είναι 1600 λέξεις όμως αξίζει η κάθε πρόταση.

Η γνωριμία ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς και το Μαντείο δίνει πράσινο χρησμό για να μπουν σε εφαρμογή τα επόμενα βήματα.

Και εκεί που είσαι σίγουρος πως τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν πιο εύκολα, αναπάντεχα κάποια αόρατη δύναμη πατάει απότομα φρένο. Οτιδήποτε είχες μέχρι τώρα δεδομένο ανατρέπεται και όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή.

Η μήπως όχι;

Όταν Δεν Ξέρεις Τι Πραγματικά Συμβαίνει Με Τις Γυναίκες – Τελικά Της Αρέσω Ή Όχι;

μικτά σήματα από γυναίκες

Ακούω πολύ συχνά πως με τις γυναίκες τα πράγματα είναι πολύπλοκα ή μπερδεμένα. Πως δεν ξέρουν τι θέλουν και πως το μυαλό τους είναι Γόρδιος Δεσμός.

Αρχικά να θέσουμε μια βάση.

Όντως τα πράγματα με τις γυναίκες είναι πολύπλοκα ή μπερδεμένα.

Αλλά με συγκεκριμένες γυναίκες. Όχι με όλες.

Ξεκινάς γνωριμία με μια γυναίκα και όλα τα στοιχεία σου δείχνουν πως ο καιρός θα είναι αίθριος με έντονη ηλιοφάνεια.

Και εκεί που είσαι μέσα στην όρεξη πως κάτι καινούργιο ετοιμάζεται να ξεκινήσει, σε χτυπάει κεραυνός στο κεφάλι και δεν ξέρεις από πού σου ήρθε με την τρίχα κάγκελο.

Παρόλο που στην αρχή βλέπεις πως η γυναίκα είναι ενθουσιώδης που σε γνώρισε και στο δείχνει, η συνέχεια μετατρέπεται σε Sudoku απίστευτης δυσκολίας λες και ένας γρίφος φτιάχτηκε αποκλειστικά για να μην λυθεί ποτέ.

Ένα τηλεφώνημα που ποτέ δεν απαντήθηκε, ένα sms που δεν βρήκε απάντηση, ένα ραντεβού που χειρότερα δεν μπορούσε να εξελιχθεί και μια απορία που συνεχίζει να μένει άλυτη.

« Αφού μου δείχνει πως της αρέσω γιατί δεν ανταποκρίνεται; »

Και αυτή φίλε είναι μια πολύ καλή ερώτηση…

Όταν Τα Πράγματα Με Τις Γυναίκες Δυσκολεύουν 

μικτά σήματα πό γυναίκες

Θα γνωρίσεις πολλές γυναίκες που θα πιστέψεις πως ο μόνος λόγος που σου μιλάνε ή ασχολούνται μαζί σου είναι για να σε μπερδέψουν ακόμα περισσότερο.

Παρόλο που είναι πολύ πιθανό να προσπαθείς να καταλάβεις αν το κάνουν συνειδητά, μόνο και μόνο για να σου τινάξουν τα νεύρα στον αέρα ή το κάνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο:

Όταν κάποιος σου δίνει ελπίδες που δεν εκπληρώνονται ποτέ στην πράξη το μυαλό σου κάνει υποθέσεις που σε μπερδεύουν ακόμα περισσότερο.

Εκείνη την στιγμή, αν δεν έχεις επιλογές ή την έχεις μυθοποιήσει είναι πολύ πιθανό να κολλήσεις μαζί της.

Αντί να συγκεντρωθείς στο τι πραγματικά θέλεις και τι εν τέλει παίρνεις, εύλογα προσπαθείς να καταλάβεις ακόμα περισσότερο το τι συμβαίνει.

« Της αρέσω αλλά δεν το δείχνει γιατί θέλει να δει περισσότερα από εμένα. »

« Δεν της αρέσω για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο. »

« Λες να έκανα κάτι λάθος; »

Το ζήτημα με αυτόν τον τρόπο σκέψης είναι πως:

Αισθάνεσαι αμφιβολία από το αίσθημα ανασφάλειας που νιώθεις. Και η ανασφάλεια προκύπτει συνήθως από συγκεκριμένους λόγους. Κάποιοι από τους πιο συνηθισμένους είναι:

A) Πιστεύεις πως η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μοναδική και δεν πρόκειται να βρεις παρόμοια.

B) Πιστεύεις πως δεν είσαι αρκετός και πως πρέπει να αποδείξεις την αξία σου.

Γ) Πιστεύεις πως έκανες κάτι που διέλυσε τις ελπίδες σου.

Μήπως όμως τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι θέλεις να πιστέψεις;

Χτίσε ένα δικό σου πλάνο σωστής προσέγγισης. Δες το παρακάτω βίντεο.

Μικτά Σήματα Από Γυναίκες – Δεν Είναι Δικό Σου Πρόβλημα Για Να Το Λύσεις

Τα μικτά σήματα από τις γυναίκες μπορεί να κρύβουν έναν ολόκληρο ψυχολογικό κώδικα πίσω τους όμως δεν χρειάζεται να το παίξεις ούτε προγραμματιστής, ούτε ψυχολόγος ούτε μαθηματικός.

Αρχικά, τα μικτά σήματα από τις γυναίκες έχουν δύο πυλώνες:

#1. Σου δείχνει πως της αρέσεις αλλά κάποια στιγμή η επικοινωνία κολλάει αναπάντεχα.

#2. Σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο της επικοινωνίας η κατάσταση βαλτώνει.

Οι δυναμικές που βρίσκονται πίσω από τα μικτά σήματα που μπορούν να δώσουν οι γυναίκες είναι αμέτρητες.

Υπάρχει περίπτωση να σου δείχνει ενδιαφέρον στην αρχή της γνωριμίας και όταν επιδιώξεις να ανταλλάξετε τηλέφωνα για να συναντηθείτε να αρνηθεί.

Μπορεί να ανταλλάξετε τηλέφωνα και να μην ανταποκριθεί ποτέ στις κλήσεις ή τα μηνύματα σου.

Είναι πιθανόν να ανταποκριθεί στην επικοινωνία μέσω τηλεφώνου αλλά το ραντεβού να μην δει ποτέ την σφαίρα της πραγματικότητας, με μια ξαφνική ακύρωση ή μια συνεχής δικαιολογία πως δεν υπάρχει χρόνος.

Ακόμα, μπορεί να γίνει ένα, δύο ακόμα και τρία ραντεβού αλλά κάθε προσπάθεια σου να την φιλήσεις ή να βρεθείτε περισσότερο μόνοι σας να πέφτει σε μαύρη τρύπα.

Ίσως να επικοινωνείτε για εβδομάδες ή ακόμα χειρότερα για μήνες μέσω τηλεφώνου ή social media και κάθε φορά που προσπαθείς να κανονίσεις συνάντηση να παρουσιάζεται ένας λόγος όπου η συνάντηση δεν μπορεί να γίνει.

μικτά σήματα

Το μυαλό σου κάνει περίεργες στροφές και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Οι ερωτήσεις και τα υποθετικά σενάρια κάνουν σβούρες μέσα σου και το συμπέρασμα δεν βρίσκει ποτέ την έξοδο κινδύνου.

Δες εδώ  ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για το πως θα εκτοξεύσεις την επικοινωνία σου.

Όμως πριν προχωρήσω, θα ήθελα να σκεφτείς την παρακάτω ερώτηση την οποία θεωρώ πολύ σημαντική.

Μήπως η ελπίδες και προσδοκίες που έχεις σε τυφλώνουν

από το να δεις τι πραγματικά συμβαίνει;

Μήπως η τέλεια εικόνα ενός ιδεατού μέλλοντος που μπορείς να έχεις με τις γυναίκες που σου δίνουν μικτά σήματα σε έχει παρασύρει από το να αγνοείς τα πραγματικά στοιχεία που εμφανίζονται διαρκώς μπροστά σου;

Γιατί Κάποιες Γυναίκες Μου Δίνουν Μικτά Σήματα;

Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί τους λόγους που κάποιες γυναίκες συνεχίζουν να κάνουν τα εύκολα δύσκολα. Οι αιτίες φυσικά μπορεί να είναι πολλές.

#1. Έχει μπερδευτεί με τις προθέσεις σου.

#2. Δεν έχεις δείξει τις προθέσεις σου.

#3. Ξέρει πολύ καλά τι θέλεις αλλά δεν θέλει να σε απορρίψει (ακόμα).

#4. Της αρέσει να έχει κάποιον να την κυνηγάει και να της δείχνει ενδιαφέρον.

#5. Είναι πραγματικά μπερδεμένη.

#6. Δεν θέλει και δεν το ξέρει ούτε η ίδια.

#7. Δεν σου έχει δείξει πως της αρέσεις αλλά θα ήθελες να της αρέσεις (και συνεχίζεις να σπρώχνεις τοίχο περιμένοντας να κινηθεί).

#8. Όντως της άρεσες στην αρχή αλλά στην συνέχεια και για άγνωστους λόγους το μετάνιωσε.

#9. Έκανες κάτι λάθος και τίναξες τα πάντα στον αέρα.

Όμως, και για άλλη μια φορά θα ήθελα να σου κάνω μια ακόμα ερώτηση.

Μήπως είσαι εσύ αυτός που κάνει τα εύκολα δύσκολα;

Θέλω να ανακαλέσεις την τελευταία φορά που άρεσες πραγματικά σε μια γυναίκα και να σκεφτείς πως κύλησε η διαδικασία.

Τα πράγματα ήταν μπερδεμένα ή από την αρχή όλα έτρεξαν με φυσιολογικούς ρυθμούς;

Τι Περιμένεις Ακριβώς Από Τις Γυναίκες;

τι περιμένεις από τις γυναίκες

Τα μικτά σήματα μπορούν να είναι δεκάδες και να κάνουν την εμφάνιση τους όχι μόνο απροειδοποίητα αλλά και με ποικίλους τρόπους. Ωστόσο, το κοινό τους σημείο είναι ένα:

Μπλοκάρουν την εξέλιξη της επαφής σου με την γυναίκα.

Το ζήτημα όμως δεν είναι να συγκεντρωθείς στο τι κάνουν ή δεν κάνουν οι γυναίκες που φλερτάρεις μαζί τους. Η ουσία είναι να κατανοήσεις καλύτερα ένα πράγμα:

Το πώς σε εξυπηρετεί η ανοχή τέτοιων συμπεριφορών και ποια είναι η αιτία πίσω της.

Για να αποκτήσεις λοιπόν μια πιο σφαιρική ματιά των λόγων που ίσως συνεχίζεις να ανέχεσαι μικτά σήματα από γυναίκες, θα χρειαστεί να απαντήσεις σε κάποιες πολύ σοβαρές ερωτήσεις:

  • Ποιες είναι οι γενικότερες ανάγκες που έχεις από τις γυναίκες ;
  • Ποιες ανάγκες επιδιώκεις να ικανοποιήσεις με την συγκεκριμένη γυναίκα;
  • Με ποιους τρόπους τις δείχνεις;
  • Μέχρι πότε είσαι διατεθειμένος να περιμένεις μέχρι να ικανοποιηθούν;
  • Ποιος έχει την ηγεσία στις αποφάσεις ικανοποίησης των δικών σου αναγκών;

Συμπερασματικά λοιπόν, δεν έχει σημασία τόσο το τι θέλεις όσο το πώς το δείχνεις, μέχρι πότε θα περιμένεις μέχρι να το πάρεις και κυρίως τι θα κάνεις αν όλα δείχνουν πως οι ανάγκες σου δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν.

Τι Σημαίνει Το Παραπάνω Συμπέρασμα;

συμπέρασμα για τις γυναίκες

Δεν έχει καμία σημασία το τι θέλεις από τις γυναίκες. Ξέρω πως μπορεί να ακούγεται περίεργο όμως η επόμενη πρόταση τοποθετεί να πράγματα σε σωστή σειρά, τουλάχιστον για αρχή.

Δεν έχει σημασία τι θέλεις αν οι γυναίκες που σου αρέσουν δεν το ξέρουν.

Από την αρχή λοιπόν, είναι σημαντικό να δείχνεις με πράξεις πως μια γυναίκα ΔΕΝ την βλέπεις φιλικά. Όμως είναι μόνο αυτό; Η απάντηση για τα μεικτά σήματα που δίνουν οι γυναίκες είναι όχι.

Είναι αυτονόητο σε όλους μας πως όταν προτείνεις να βγείτε σε μια γυναίκα για πρώτη φορά, δεν το κάνεις επειδή βλέπεις στο πρόσωπο της την επόμενη καλύτερη σου φίλη.

Το ζήτημα λοιπόν είναι πως διαχειρίζεσαι τα μικτά σήματα. Και για να τα διαχειριστείς θα πρέπει να έχεις αποφασίσει την προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλεις και κατά πόσο σε ικανοποιεί.

Δες το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika για την αξία των στόχων και την προσπάθεια που χρειάζεται για να τους πετύχεις.

Λίγα πράγματα για να θυμάσαι:

  • Αν αρέσεις σε μια γυναίκα θα ανταποκριθεί στην πρώτη επικοινωνία σας. Αν της στείλεις sms ή την πάρεις τηλέφωνο δεν θα χρειαστούν 2 ή 3 ημέρες για να απαντήσει πίσω.
  • Όταν της προτείνεις ραντεβού, ακόμα και αν δεν μπορεί τις ημέρες που θα τις προτείνεις, θα αντιπροτείνει μια ημέρα όπου θα μπορεί και εκείνη.
  • Δεν θα βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες όταν θέλεις να πας τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Είτε αυτό είναι να την φιλήσεις είτε αυτό είναι να κάνετε σεξ.
  • Δεν γίνεται να επικοινωνείτε για εβδομάδες ή μήνες και να μην έχετε βρεθεί από κοντά. Σημαίνει πολύ απλά ότι δεν θέλει.
  • Όταν κανονίσετε να βγείτε ραντεβού θα έρθει μόνη της και δεν θα επιδιώξει να έρθει με φίλη της ή να την συναντήσεις σε κάποιο μαγαζί που είναι ήδη με παρέα. Αυτό συνήθως συμβαίνει επειδή αποφεύγει να βρεθείτε μόνοι σας.

Όταν τα μικτά σήματα κάνουν την εμφάνιση τους, θα χρειαστείς μια βάση όπου θα στηρίξεις την λογική σου για να μην σου κουνηθεί το μυαλό. Όταν λοιπόν αρχίσεις να αμφιβάλεις για τις προθέσεις της κάνε τρεις απλές ερωτήσεις στον εαυτό σου;

Εσύ τι θα έκανες στην θέση της; Αν σου αρέσει μια γυναίκα πως το δείχνεις;

Όταν είχες γνωρίσει στο παρελθόν γυναίκες που τους άρεσες πως είχε εξελιχθεί η διαδικασία;

Αν εσύ είσαι αυτός που επιδιώκει συνεχώς την επικοινωνία, τι αποτελέσματα έχει αυτή η προσπάθεια;

Δεν θα μπορέσουν όλες οι γυναίκες να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου. Δεν κάνουν όλοι για όλους και αυτό είναι παγκόσμια σταθερά.

Για αυτό και είναι απαραίτητο να έχεις φίλτρα που θα μπορούν να σου εξασφαλίσουν πως ασχολείσαι με τις κατάλληλες γυναίκες.

Όμως να θυμάσαι…

Αν της αρέσεις δεν θα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα αλλά πιο εύκολα.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr