Μην Αγνοείς τα Σημάδια! Πώς σου Δείχνει ότι Θέλει να την Προσεγγίσεις

Αυτή καιγόταν για εσένα, αλλά εσύ δεν το κατάλαβες καν και τώρα τραβάς τα μαλλιά σου. Μάθε πότε θέλει όντως να την προσεγγίσεις!

Όταν μια γυναίκα θέλεις να την προσεγγίσεις, θα προσπαθήσει με τον τρόπο της να σου το δείξει και υπάρχουν βασικά σημάδια. Μερικές φορές παρόλο που τα σημάδια είναι πραγματικά ευδιάκριτα, οι άντρες δυσκολεύονται να τα εντοπίσουν και να τα ερμηνεύσουν σωστά.

Αν εντοπίσεις κάποια από τα παρακάτω σημάδια μην διστάσεις να την προσεγγίσεις.

Είναι πολύ σημαντικό όταν φλερτάρεις να είσαι ήρεμος. Δες το βίντεο του Χρήστου, για να μάθεις πώς θα το επιτύχεις.

#1. Κορυφαία Σημάδια: Διατηρεί Οπτική Επαφήσημάδια

Ένα από τα πιο συνηθισμένα σημάδια που θα σου δείξει μια γυναίκα, όταν θέλει να την προσεγγίσεις, είναι η οπτική επαφή.

Η οπτική επαφή είναι πανίσχυρη και μπορεί να πυροδοτήσει συναισθήματα και πάθος στους ανθρώπους. Η έντονη επαφή με τα μάτια είναι ένα σημάδι ότι θέλει να την προσεγγίσεις. Είναι πολύ σπάνιο κάποιος να κοιτάζει στα μάτια κάποιον που δεν του αρέσει ή δεν τον συμπαθεί.

Αν παρατηρήσεις ότι μια γυναίκα προσπαθεί να μπει στο οπτικό σου πεδίο και να επιτύχει κάποιου είδους οπτική επαφή είναι σημάδι ενδιαφέροντος και, αν σου αρέσει, πρέπει να την προσεγγίσεις.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσουμε ότι μια ντροπαλή γυναίκα, θα κοιτάξει αλλού. Όταν αντιληφθεί ότι την εντόπισες. Ενώ μια γυναίκα με περισσότερη αυτοπεποίθηση θα διατηρήσει την επαφή. Ώστε να βεβαιωθεί ότι πήρες το μήνυμα.

#2. Σημάδια Της Γλώσσας Του Σώματοςσημάδια

Μια γυναίκα μπορεί να σου στείλει το μήνυμα ότι θέλει να την προσεγγίσεις χρησιμοποιώντας την γλώσσα του σώματος της συνειδητά ή όχι.

Γενικά οι άνθρωποι τείνουν να κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις που υποδεικνύουν ότι έλκονται από κάποιον άλλον.

Για παράδειγμα, θα δεις μια γυναίκα να φτιάχνει τα μαλλιά ή τα ρούχα της, σαν να θέλει να παρουσιάσει τον εαυτό της με έναν καλύτερο τρόπο. Το “βούρτσισμα” των μαλλιών με τα δάχτυλα είναι το πιο συνηθισμένο σημάδι που θα σου δείξει μια γυναίκα που θέλει να την προσεγγίσεις.

Ένα ακόμη σημάδι είναι το άγγιγμα. Αγγίζοντας τον εαυτό της, προσπαθεί να σου τραβήξει την προσοχή σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος της.

Η γενικότερη στάση της μπορεί επίσης να σου υποδείξει ότι επιθυμεί να σε γνωρίσει καλύτερα. Θα την δεις να έχει ανοικτή γλώσσα του σώματος και να είναι στραμμένη προς το μέρος σου, ενώ κάθε τόσο θα βελτιώνει την θέση και την στάση της, ώστε να δείχνει πιο εντυπωσιακή.

#3. Κι Άλλα Σημάδια: Σε Τσεκάρεισημάδια

Όταν μια γυναίκα ενδιαφέρεται μπορεί να γίνει αρκετά εκδηλωτική. Μπορεί η ίδια να μην κάνει την πρώτη κίνηση, αλλά θα σου δώσει ξεκάθαρα σημάδια ότι θέλει να την προσεγγίσεις.

Μια πρόσκληση προσέγγισης που θα παρατηρήσεις συνήθως από γυναίκες με αυτοπεποίθηση είναι το λεγόμενο “τσεκάρισμα”, κατά το οποίο η γυναίκα συναντά το βλέμμα σου στιγμιαία και μετά σε κοιτάζει από πάνω μέχρι κάτω, σαν να ελέγχει την εμφάνιση σου. Τελικά το βλέμμα της φτάνει ξανά στα μάτια σου και σου χαμογελά.

Μια πιο ελαφριά εκδοχή αυτού είναι όταν η γυναίκα σε κοιτάξει στα μάτια, κατόπιν το βλέμμα της κατέβει στα χείλη και μετά γυρίσει ξανά στα μάτια. Παράλληλα, μπορεί να αγγίξει ή να δαγκώσει τα χείλη της.  

#4. Κορυφαία Σημάδια: Προσπαθεί Να Πιάσει Τυχαία Συζήτησησημάδια

Αν σου τύχει να βρεθείς δίπλα σε μια γυναίκα, η οποία έρχεται δίπλα σου και μοιάζει να μιλά στον εαυτό της και αναστενάζει (πχ. “ω, τι μέρα και αυτή”) τότε σου δίνει το πράσινο φως για να την προσεγγίσεις.

Αν η κατάσταση σε κάνει να αισθάνεσαι ότι πρέπει κάτι να απαντήσεις, τότε αυτό ακριβώς συμβαίνει και δεν πρέπει να αφήσεις την ευκαιρία.

Αν πιστεύεις ότι δεν έχεις χρόνο για να προσεγγίσεις γυναίκες, τσέκαρε το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika και θα αλλάξεις άποψη.

#5. Ζητά ΒοήθειαΑυτή καιγόταν για εσένα, αλλά εσύ δεν το κατάλαβες καν και τώρα τραβάς τα μαλλιά σου. Μάθε πότε θέλει όντως να την προσεγγίσεις!

Γυναίκες που θέλουν να σου μιλήσουν θα βρουν οποιαδήποτε δικαιολογία. Μπορεί να σου ζητήσει να την βγάλει φωτογραφία ή να ζητήσει την ώρα ή έναν αναπτήρα.

Φυσικά, μπορεί όντως να χρειάζεται τις πληροφορίες ή την βοήθεια που σου ζητά, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μπορείς να πιάσεις την τονικότητα της και το ύφος της, καθώς και τυχόν άλλα σημάδια που να δείχνουν ότι ενδιαφέρεται.

Όπως και να ‘χει, αν σου δοθεί η ευκαιρία, δεν χάνεις τίποτα να την προσεγγίσεις, ακόμη και αν δεν ήταν αυτός ο αρχικός σκοπός της.

#6. Σε ΓυροφέρνειΑυτή καιγόταν για εσένα, αλλά εσύ δεν το κατάλαβες καν και τώρα τραβάς τα μαλλιά σου. Μάθε πότε θέλει όντως να την προσεγγίσεις!

Ένα ακόμη σύνηθες σημάδι που δίνουν οι γυναίκες, όταν θέλουν να τις προσεγγίσεις είναι ότι τοποθετούν τον εαυτό τους σαν να είναι σε τροχιά γύρω σου.

Δεν θα καθίσει ακριβώς δίπλα σου, αλλά θα έρθει κάπου κοντά σε απόσταση όπου θα σου είναι εύκολο να την προσεγγίσεις.

Αν αλλάξεις θέση και παρόλα αυτά την δεις να συνεχίζει να έρχεται προς το μέρος σου, πρέπει να κάνεις την κίνηση σου.

Μια ακόμη μορφή αυτού του σημαδιού είναι η τυχαία σύγκρουση σε ένα μέρος όπου υπάρχει αρκετός χώρος. Αν για παράδειγμα βρίσκεσαι σε ένα μπαρ που δεν έχει πολύ κόσμο και μια γυναίκα περνώντας από δίπλα σου, πέσει πάνω σου, αν δεν είναι μεθυσμένη, θέλει να σου πιάσει την συζήτηση.

Βέβαια, αυτό δεν έχει εφαρμογή σε ένα μέρος όπου μια τέτοια σύγκρουση μπορεί να είναι τελείως τυχαία, όπως ένα γεμάτο βαγόνι τραίνου ή ένα πεζοδρόμιο, εκτός αν παράλληλα έχεις και άλλα σημάδια.

#7. Σε Κοιτάζει Επαναλαμβανόμενασημάδια

Αυτό είναι ένα σημάδι που μπερδεύει πολλούς άντρες, οι οποίοι δεν είναι σίγουροι, αν η γυναίκα τους κοιτάζει ή αν απλά έτυχε να διασταυρωθούν τα βλέμματα τους.

Για να καταλάβεις ότι δεν είναι τυχαίο πρέπει να παρατηρήσεις την συχνότητα αυτής της πράξης. Αν η γυναίκα σε κοιτάξει για μια στιγμή, μετά κοιτάξει αλλού και στην συνέχεια κοιτάξει και πάλι εσένα και το κάνει αυτό μερικές φορές, τότε είναι σημάδι ότι θέλει να την προσεγγίσεις.

Ακόμη, μπορείς να κρίνεις από την έκφραση του προσώπου της. Αν μοιάζει ψυχρή και ανέκφραστη, τότε δεν θέλει να την προσεγγίσεις και ίσως απλά πρόσεξε ότι την τσεκάρεις και με αυτόν τον τρόπο δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται.

#8. Κάνει Υπερβολικές ΚινήσειςΑυτή καιγόταν για εσένα, αλλά εσύ δεν το κατάλαβες καν και τώρα τραβάς τα μαλλιά σου. Μάθε πότε θέλει όντως να την προσεγγίσεις!

Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο σημάδι, αλλά υπάρχουν σίγουρα αρκετές γυναίκες που κάνουν υπερβολικές κινήσεις, όταν θέλουν να τις προσεγγίσεις. Κάνοντας υπερβολικές κινήσεις προσπαθούν να σου τραβήξουν την προσοχή.

Μπορεί να παρατηρήσεις μια γυναίκα που γελά πολύ δυνατά. Ή κάνει έντονες χειρονομίες. Για να σου δείξει ότι είναι σε καλή διάθεση και θέλει να την προσεγγίσεις.

Κλείνοντας, το δυσκολότερο κομμάτι, ακόμη και όταν ξέρεις τα σημάδια, είναι να καταλάβεις, αν ενδιαφέρεται πραγματικά ή όχι. Αν είσαι ντυμένος καλά και δείχνεις ότι έχεις την όρεξη να φλερτάρεις, τότε σχεδόν πάντα τα παραπάνω είναι σημάδια ότι θέλει να την προσεγγίσεις.

Βέβαια, είτε είναι σημάδια είτε όχι, δεν χάνεις τίποτε προσεγγίζοντας μια γυναίκα που σου αρέσει.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να την προσεγγίσεις, αλλά δεν ξέρεις ούτε το πότε, ούτε το πώς. Μάθε περισσότερα εδώ.

Ο Άνδρας Αξίας ανγνωρίζει τα σημάδια και προχωρά στις προσεγγίσεις του χωρίς ανασφάλειες. Διάβασε το βιβλίο μας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.