Μην Ασχοληθείς! Συμπεριφορές που Μαρτυρούν πως δεν Κάνει για Εσένα

Κάποιες φορές ξέρεις ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς, πριν ακόμα επενδύσεις πάρα πολύ σε μια γυναίκα που σου αρέσει. Εντόπισε αυτές τις συμπεριφορές!

Πιστεύω πως όλοι οι άνδρες κάποια στιγμή στη ζωή τους έχουν βγει με μία γυναίκα που δεν ήταν σωστή για αυτούς. Γνωρίζεις μία γυναίκα, σου φαίνεται ότι είναι ιδανική για εσένα ή καλή περίπτωση και ξαφνικά μετά από λίγες επικοινωνίες ή 2-3 ραντεβού όπου έχεις παρατηρήσει ορισμένες συμπεριφορές, διαπιστώνεις το τραγικό σου λάθος.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα σου δείξω συμπεριφορές γυναικών που μαρτυρούν πως δεν κάνει για εσένα. Γιατί δεν αρκεί να γίνεις καλός στο φλερτ. Είναι καλό να μπορείς να αναγνωρίζεις τοξικές συμπεριφορές, να προβλέπεις τοξικές σχέσεις και να μπορείς να φιλτράρεις τις γυναίκες που μπαίνουν στη ζωή σου.

Δεν έχει σημασία πόσο όμορφη και ελκυστική είναι μία γυναίκα. Σημασία έχει αν μπορεί αν σε κάνει ευτυχισμένο και αν μπορείς να περνάς καλά έχοντας την ψυχική σου ηρεμία, χωρίς να καταπιέζεσαι, μαζί της.

Αν καταπιέζεσαι μαζί της, ίσως είναι καλή ιδέα να τσεκάρεις το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή μας Apla+Andrika:

Οι Ποιοτικές Γυναίκες Επενδύουν Διαρκώς στην Αυτοβελτίωσή τουςΚάποιες φορές ξέρεις ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς, πριν ακόμα επενδύσεις πάρα πολύ σε μια γυναίκα που σου αρέσει. Εντόπισε αυτές τις συμπεριφορές!

Οι ποιοτικές γυναίκες ξεχωρίζουν εύκολα, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Σκέφτονται και τους άλλους, δεν είναι εγωίστριες.
  • Έχουν προτεραιότητες και στόχους στη ζωή τους. Επενδύουν τον απαραίτητο χρόνο και την απαραίτητη ενέργεια για να πετύχουν αυτό που θέλουν.
  • Δε ρίχνουν τα στάνταρ τους ούτε χρησιμοποιούν ύπουλα μέσα για να πετύχουν αυτό που θέλουν
  • Δεν γκρινιάζουν, δεν παραπονιούνται όταν κάτι αρνητικό συμβαίνει. Απλά σκέφτονται πώς θα το διορθώσουν.
  • Έχουν την ωριμότητα να κατανοήσουν ότι πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση και ότι στη ζωή πάντα μαθαίνουμε. Όπως και πως όσο βελτιώνονται οι ίδιες σε όλους τους τομείς, θα μπορούν να προσελκύσουν και ποιοτικότερα αρσενικά.
  • Είναι ειλικρινείς και συνεπείς.

Όπως θα καταλαβαίνεις, αυτά είναι χαρακτηριστικά που και ένας ποιοτικός άνδρας θα έπρεπε να έχει. Έτσι και στη γυναίκα λοιπόν, όλα φαίνονται στη συμπεριφορά της.

Ποιες είναι οι τρεις πιο χαρακτηριστικές συμπεριφορές γυναίκας όμως, που μαρτυρούν πως δεν κάνει για σένα;

Η Κολλημένη με το Κινητό και τα Social MediaΚάποιες φορές ξέρεις ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς, πριν ακόμα επενδύσεις πάρα πολύ σε μια γυναίκα που σου αρέσει. Εντόπισε αυτές τις συμπεριφορές!

Όταν κάποιος (όχι απαραίτητα γυναίκα μόνο) έχει πάντα ανάγκη την αποδοχή του κόσμου ή τον νοιάζει υπερβολικά τι νομίζουν οι άλλοι για αυτόν, το facebook και το instagram και ο τρόπος που το διαχειρίζεται είναι ένας εύκολος τρόπος για να το καταλάβεις.

Και καθώς το να είσαι αποδέκτης προσοχής και αποδοχής στα social media μπορεί να είναι αρκετά εύκολο, το άτομο αυτό εθίζεται στα social media. Βλέπεις λοιπόν κοπέλες να είναι συνδεδεμένες συνέχεια, ακόμα και όταν βγαίνουν έξω για ποτό / διασκέδαση.

Αρχίζουν και κυνηγάνε τα likes, τα σχόλια, την αποδοχή. Και θα ξοδεύουν υπερβολικό χρόνο στο ίντερνετ και στα social media για να το καταφέρουν αυτό. Οι γυναίκες (και οι άνδρες, για να είμαστε δίκαιοι) που είναι εθισμένες στα social media, χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες και τα ποστ για να τραβήξουν την προσοχή και μάλιστα για να πλασάρουν στο διαδίκτυο μία ποιότητα ζωής και ένα lifestyle που πολλές φορές δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αυτή η διαφορά των social media με την πραγματικότητα είναι κάτι που θα βιώνεις καθώς θα αρχίσεις να κάνεις παρέα και να βγαίνεις μαζί της και η αντίθεση θα σε ξενερώνει, αργά ή γρήγορα.

Και φυσικά, όταν μία γυναίκα είναι κολλημένη με τα social media, το πιο πιθανό είναι να είναι γενικότερα κολλημένη με το κινητό της. Και η γνωριμία ή σχέση με μία γυναίκα που είναι κολλημένη με το κινητό της και της επιτρέπει το κινητό της να της αποσπά την προσοχή ανά πάσα στιγμή, είναι εξαιρετικά δύσκολη. Και αν της είναι τόσο δύσκολο να αφήσει το ρημάδι το κινητό λίγο να ασχοληθεί μαζί σου π.χ. για να δείτε μία ταινία ή να πιείτε ένα ποτό, θα της είναι σίγουρα δύσκολο να κάνει κάτι ακόμα πιο σημαντικό μαζί σου.

Απλά θα είσαι καλύτερα αν βρεις μία κοπέλα που δεν είναι εθισμένη στη χρήση του κινητού, του ίντερνετ και των social media.

Η Εθισμένη στις SelfieΚάποιες φορές ξέρεις ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς, πριν ακόμα επενδύσεις πάρα πολύ σε μια γυναίκα που σου αρέσει. Εντόπισε αυτές τις συμπεριφορές!

Σύμφωνα με σχετική έρευνα, οι πολλές και συχνές selfie είναι σημάδι ναρκισσιστικής συμπεριφοράς. Οι κοπέλες που είναι εθισμένες στο να τραβάνε φωτογραφίες selfie, συνήθως δεν έχουν ενδιαφέρουσα ζωή (αλλιώς θα είχαν και πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες να τραβήξουν), κατά κανόνα δεν είναι σοβαρές και δεν έχουν υψηλούς στόχους στη ζωή τους.

Επίσης κατά κανόνα, ναρκισσιστική συμπεριφορά = παρτάκιας. Ισχύει και για τα δύο φύλα, φυσικά. Σε αντίθεση με μία κοπέλα που είναι συγκεντρωμένη στους στόχους της και εξελίσσεται στη ζωή της σε όλους τους τομείς, το τελευταίο που θα σκεφτεί είναι να τραβήξει selfie για να την ανεβάσει στα social media. Όταν λοιπόν δεις facebook / instagram προφίλ κοπέλας με φουλ selfie φωτογραφίες, έχεις να κάνεις και πάλι με κοπέλα που εμπίπτει και στην προηγούμενη κατηγορία: αναζητά την προσοχή και την αποδοχή του κόσμου. Στα social media αλλά και εκτός αυτών…

Η Αγενής, Ασυνεπής, με Έλλειψη ΠαιδείαςΚάποιες φορές ξέρεις ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς, πριν ακόμα επενδύσεις πάρα πολύ σε μια γυναίκα που σου αρέσει. Εντόπισε αυτές τις συμπεριφορές!

Οι αγενείς γυναίκες είναι αυτές που από εμένα παίρνουν Χ κατευθείαν. Δεν είναι μόνο ότι δε θα σεβαστούν ούτε εσένα, τη σχέση σας και την επικοινωνία σας. Αν κάνεις το λάθος να της προτείενις να σε συνοδεύσει σε οποιοδήποτε κοινωνικό event, το πιο πιθανό είναι να σε φέρει σε άσχημη θέση και να χαλάσει τη φήμη σου.

Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου και έχεις υψηλή σχετικά αυτοεκτίμηση, θα βγαίνεις μόνο με γυναίκες που σέβονται πάνω από όλα τον εαυτό τους και κατ επέκταση τον άνδρα που συνοδεύουν και έχουν επιλέξει να ξεκινήσουν μία ρομαντική / ερωτική / σεξουαλική σχέση μαζί του.

Αν πάλι δεν είσαι σίγουρος αν έχεις υψηλή αυτοεκτίμηση, μπορείς να τσεκάρεις το παρακάτω βίντεο:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να φιλτράρεις τις γυναίκες που βάζεις στη ζωή σου, μπορείς να δεις το σεμινάριο Relationship Management. Αν θέλεις να μιλήσεις μαζί μας γενικότερα, έλα σε επικοινωνία μαζί μας και κλείσε μία δωρεάν συνάντηση.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Μάθε πότε πρέπει και πότε δεν πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο και αν επενδύσεις σε μια γυναίκα εδώ.

Μέχρι τότε, να είσαι καλά.

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!