Μην Περιμένεις Κάτι Μαγικό να Συμβεί. Δημιούργησέ το

Μην Περιμένεις Κάτι Μαγικό να Συμβεί. Δημιούργησέ το

Οι περισσότεροι άνδρες βγαίνουν έξω και περιμένουν κάτι μαγικό να συμβεί. Περιμένουν είτε την αντίδραση της γυναίκας, είτε έναν φίλο τους που θα τους γνωρίσει κάποια φίλη του. Περιμένουν γιατί “αν είναι μοιραίο θα συμβεί”.

μοίρα

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο bootcamp είχαμε δύο ωραίους τύπους – πραγματικά – που είχαν προσεγγίσει γυναίκες και μόνοι τους και συναντούσαν κάποια εμπόδια. Αρκετές αποτυχίες που δεν μπορούσαν να ερμηνεύσουν. Ο ένας από τους δύο ήταν υπό την ευθύνη μου χτες βράδυ στο infield. Να προσεγγίσει γυναίκες και να πετύχει τον σκοπό του.

Η βραδιά κύλησε στο μπαρ με πολλή αρνητική ενέργεια. “Δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο από άγνωστη απόψε”, μου έλεγε. “Δεν το έχω, είναι πέρα από τις δυνάμεις μου”. Και συνέχιζε: “Αν μία γυναίκα δε μου κάνει ένα κομπλιμέντο, αν δεν πει μια καλή κουβέντα αν δε μου δώσει το πράσινο φως δε θα έχω ψυχολογία.”

χωρίς αυτοπεποίθηση

Και καθώς το βράδυ κυλούσε, η αυτοπεποίθησή του ήταν χαμηλά. Δεν είχε αρκετή ενέργεια, προσέγγιζε γυναίκες υποτονικά και τις έριχνε οπότε και αποτύγχανε να προχωρήσει και να κλιμακώσει. Δε χαμογελούσε πολύ και δεν πίστευε ότι θα έχει επιτυχία. Και φυσικά – κλισέ αλλά ισχύει – όταν δεν το πιστεύεις, είναι υπερβολικά δύσκολο να συμβεί κάτι καλό για σένα.

Έχουν περάσει οι τρεις ώρες του infield αλλά δε σταματάμε. Το ξέρω ότι μπορεί καλύτερα οπότε τον πιέζω να συνεχίσει να προσεγγίζει. Προσεγγίζει δύο κοπέλες. Η μία πολύ όμορφη και σέξι. Σύντομα μπαίνει και μία τρίτη στην παρέα. Τον βλέπω να ταράζεται από την διακοπή που προκάλεσε η τρίτη. Τον συμβουλεύω να συστηθεί στην τρίτη κοπέλα και να πιάσει κουβέντα στις δύο καθώς ο “στόχος” του μιλούσε στο κινητό να συνεννοηθεί.

Κάποια στιγμή συστήνομαι και εγώ καθώς στεκόμουν κοντά και παρακολουθούσα. Τον βλέπω να μιλάει στην κοπέλα που δεν του άρεσε. “Γιατί;” τον ρωτάω. “Επειδή έτσι έκατσε”, μου λέει. “ΔΕΝ υπάρχει δεν έκατσε, ούτε δεν έτυχε. Θα διεκδικήσεις αυτό που θέλεις”, του απαντώ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν μερικοί άνδρες που ήδη προσεγγίζουν γυναίκες – όχι μόνο αυτοί που τα περιμένουν όλα από τη “μοίρα” – είναι ότι τον έλεγχο της συζήτησης τον έχουν οι ίδιοι και μόνο. ΠΡΕΠΕΙ να ηγηθούν και να πάρουν πρωτοβουλίες. Πόσες; Όσες χρειαστεί. Όλες. Δεν είναι στη φύση της γυναίκας να πάρει πρωτοβουλίες. Είναι στη φύση του άνδρα.

Ενώ λοιπόν η κοπέλα που τον ενδιέφερε ήταν μακρυά του – μεσολαβούσε η ξαδέλφη της, μετά από αρκετή προτροπή από τη μεριά μου αποφασίζει να κινηθεί επιθετικά.

Τίποτα μαγικό δε θα συμβεί αν δεν πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να το δημιουργήσεις.

Προσπερνά την ξαδέλφη της με την οποία μιλούσε 10 λεπτά (δε φλέρταραν, απλά κρατούσε τη συζήτηση) και περνά στη φίλη της. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της προσέγγισής του, είχε γυρίσει να μου πει δύο φορές ότι δεν έχει νόημα να μείνει και να φύγει. Τον κράτησα στην παρέα και του ζήτησα να συνεχίσει.

η τυχη ευνοει τους τολμηρους
η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς

“Για να είμαι ειλικρινής, ήρθα να σας μιλήσω για να γνωρίσω εσένα, μου αρέσεις”. Αυτό ήταν. Η κοπέλα χαμογέλασε και άρχισε να του μιλάει. Την απομόνωσε. Οι άλλες δύο φίλες της, βλέποντας τον “στόχο” του φίλου μου να χαμογελά και να ανταποκρίνεται θετικά, τους άφησαν να τα πουν και συνέχισαν να μιλάνε οι δυο τους. Και το κατάφερε μόνος του. Με τρεις κοπέλες. Η κοπέλα που του άρεσε άρχισε να του χαμογελά περισσότερο και να τον αγγίζει. Πιστεύω αν επέμενε λίγο περισσότερο μπορεί και να έφταναν στο φιλί. Αντάλλαξαν κινητά. Με νέα προτροπή μου με νόημα από απόσταση έμεινε άλλα δύο λεπτά και μετά έφυγε.

ΠΟΤΕ δεν φεύγεις αφού πάρεις το τηλέφωνο της κοπέλας αμέσως. Δε θες να φανεί ότι πήρες αυτό που ήθελες και μετά έφυγες. Θέλεις αφού ανταλλάξετε κινητά να συνεχίσεις 2-3 λεπτά ακόμα να της μιλάς.

Το βράδυ τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει να το ζήσεις για να το πιστέψεις. Η μαγεία δε θα συμβεί μόνη της εύκολα. ΘΑ την προκαλέσεις. Θα διεκδικήσεις αυτό που θέλεις. Θα εκδηλώσεις πρόθεση. Θα δείξεις ότι παίρνεις πρωτοβουλίες και δε φοβάσαι να ρισκάρεις. Η μαγεία είναι εκεί έξω και περιμένει να τη δημιουργήσεις. Μην περιμένεις εσύ να έρθει. Θα κάνεις πράγματα με τα οποία θα νιώσεις άβολα. Εκεί όμως κρύβεται η μαγεία και ο ενθουσιασμός.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.