Μην Σκέφτεσαι τι θα πεις! Η Πρώτη Κουβέντα και η Σημασία της

Η Πρώτη Κουβέντα Με Μια Γυναίκα Που Σου Αρέσει

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών, αντιμετωπίζει πρόβλημα για το πώς θα ξεκινήσει μια συζήτηση με μια άγνωστη γυναίκα που τους αρέσει. Μερικοί από αυτούς, νομίζουν ότι δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι καλό που να ταιριάζει και να το χρησιμοποιήσουν σαν “δικαιολογία” για να ξεκινήσουν να μιλάνε με κάποια. Η πρώτη κουβέντα όμως έχει λιγότερη σημασία από ότι νομίζεις…

Συνειδητοποίησε Ότι Οι Γυναίκες Δεν Ψάχνουν Για Μια Μαγική Πρώτη Κουβέντα!

δεν χρειάζεσαι μια μαγική πρώτη κουβέντα

Κάτι που είναι σημαντικό να καταλάβεις είναι ότι μια γυναίκα ξέρει γιατί την προσέγγισες.

Έχουν 6 φορές καλύτερη αντίληψη της μη-λεκτικής επικοινωνίας, σε σχέση με τους άνδρες. Αυτό που αποκαλούνε καμία φορά και “διαίσθηση”.
Αμέσως μόλις πας να μιλήσεις σε κάποια άγνωστη, δεν έχει σημασία το τι θα της πεις. Αν είσαι εκεί γιατί την βλέπεις ερωτικά,  θα το καταλάβει και θα το ξέρει από την πρώτη σου κουβέντα! Ακόμα και αν λεκτικά πεις κάτι εντελώς ουδέτερο/άσχετο.

Οπότε μην ψάχνεις να βρεις κάτι που να ταιριάζει στο περιβάλλον, ώστε να το χρησιμοποιήσεις ως “δικαιολογία” και να ξεκινήσεις να της μιλάς. Η γυναίκα ξέρει ήδη για ποιο λόγο την προσέγγισες.

Οπότε είναι απραίτητο να έχεις ροή στην κουβέντα όταν φλερτάρεις με μια γυναίκα, όπως θα δεις παρακάτω.

Εκτός και αν παρατηρήσεις πάνω της ή  γύρω σας κάτι που όντως μπορεί να έχει σχέση με την συγκεκριμένη γυναίκα και θα ενισχύσει τις πιθανότητες να είναι πιο δεκτική στην προσέγγιση σου (πχ το ότι γνωρίζει από έξω ένα τραγούδι ή φοράει κάτι ιδιαίτερο) τότε εννοείται ότι είναι θεμιτό να το κάνεις!

Μην Ψάχνεις Δικαιολογία Για Μια Πρώτη Κουβέντα

Απλά μην ψάχνεις κάτι, ως “δικαιολογία” για να ξεκινήσεις μια συζήτηση. Θέσε από την αρχή το πλαίσιο αλληλεπίδρασής σας, ως ΑΝΔΡΑΣ προς γυναίκα. Δεν μιλάς ούτε απλά κοινωνικά για το περιβάλλον, ούτε για να την κάνεις φίλη σου, ούτε για κάποιον άλλο λόγο…

Είσαι ένας σεξουαλικός άντρας και μιλάς σε μια γυναίκα που σου αρέσει! Αυτή είναι η φύση σου! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις έξυπνα τις δυναμικές του περιβάλλοντός σου, για να έχεις ίσως μια καλύτερη προσέγγιση.

Αλλά ΜΗΝ ψάχνεις κάποια “δικαιολογία” για να μιλήσεις σε κάποια. Απλά μιλάς σε κάποια που σου αρέσει. Και Δεν χρειάζεται να απολογηθείς σε κανέναν για αυτό.

δεν χρειάζεσαι δικαιολογία για μια πρώτη κουβέντα

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα εξίσου σημαντικό ποσοστό ανδρών, οι οποίοι είναι πιο ευθείς στην προσέγγισή τους, από την άποψη του ότι δεν ψάχνουν κάποια “δικαιολογία” για να μιλήσουν σε κάποια. Πάλι όμως, πολλές φορές προσπαθούν να βρουν κάτι πολύ καλό για να ξεκινήσουν να μιλάνε με κάποια!

Αν μπορείς να βρεις κάτι που να ταιριάζει πολύ καλά στη συγκεκριμένη κοπέλα, απλά πέστο. Δεν είναι όμως και απαραίτητη προϋπόθεση αυτό για κάθε σου προσέγγιση!

Σκέψου Λιγότερο, Κάνε Περισσότερα!

Για να δεις ότι δεν έχει σημασία η πρώτη κουβέντα και ότι είναι πραγματικά το πιο ασήμαντο κομμάτι σε μια αλληλεπίδραση με μία άγνωστη γυναίκα, πάμε σε ένα απλό παράδειγμα:

Είσαι έξω και βλέπεις μια κοπέλα που σου αρέσει. Πας και της μιλάς… Ανταλλάζετε τελικώς τηλέφωνα για να κανονίσετε να βγείτε ή καταλήγετε στο σεξ ή ακόμα και σε σχέση ή σε οτιδήποτε άλλο θελήσεις με την συγκεκριμένη!!

Άρα για να τα πας καλύτερα με μια γυναίκα υπάρχει τρόπος. Δες το βίντεο που θα βρεις εδώ.

φλερτ με μια γυναίκα που σου αρέσει

Όταν μιλήσει με τη φίλη της ή με οποιονδήποτε άλλον πραγματικά, πολύ απλά θα πει:

“Γνωρίστηκα με ένα παιδί και είπαμε να βγούμε για ένα καφέ” ή
“Ήμουν στη στάση του λεωφορείου και ήρθε και μου μίλησε ένας και κανονίσαμε να βγούμε” ή
“Πάω στο μπαρ να πάρω ποτό και αρχίζει να μου μιλάει ένας. Φασωθήκαμε λιγάκι και μετά με πήγε στο σπίτι του και κάναμε σεξ!” ή ή ή……

Έπιασες το νόημα;

Δεν θα πει ότι ήρθε και μου είπε αυτό σαν πρώτη κουβέντα.

Δεν δίνει κανείς σημασία στην πρώτη κουβέντα! Δοκίμασε το και μόνος σου… Με κοπέλες που προσεγγίζεις και κανονίζετε να βγείτε, ρώτα: “Θυμάσαι ακριβώς την πρώτη φράση που σου είπα, όταν ήρθα και σου μίλησα;”. Το 95% των γυναικών, δεν πρόκειται να το θυμάται. Είναι κάτι ασήμαντο. Σημασία έχει η συνέχεια.

Επίσης σημαντικό είναι να αποφύγεις κάποια λάθη που σου στοιχίζουν την επιτυχία σου μετις γυναίκες.

Από τη στιγμή που οι ίδιες οι γυναίκες δεν δίνουν την παραμικρή σημασία στην πρώτη κουβέντα, γιατί να δίνεις εσύ τόση; Απλά πήγαινε και πες ότι σου έρθει εκείνη τη στιγμή…

Αν και πάλι νιώσεις ότι εκείνη τη στιγμή έχεις κολλήσει πραγματικά, υπάρχει το κουμπί κινδύνου. Η μαγική φράση: “Γειά σου”.

Πλέον δεν έχεις καμία δικαιολογία, για το ότι δεν έχει τι να πεις σε κάποια… Δες εδώ πως θα εξελίξεις την επικοινωνία σου για να έχεις επιτυχία με τις γυναίκες.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.