Μήπως η Γλώσσα Σώματός σου Είναι Χάλια κι Απορρίπτεσαι;

Μήπως η Γλώσσα Σώματός σου Είναι Χάλια κι Απορρίπτεσαι;

Αν Η Γλώσσα Σώματός Σου Είναι Χάλια

Από τις πρώτες στιγμές της επικοινωνίας σας, η γυναίκα αντιλαμβάνεται ένα μεγάλο κομμάτι του χαρακτήρα σου και των προθέσεών σου μέσω της γλώσσας σώματός σου. Ο ρόλος της γλώσσας του σώματός σου είναι τόσο σημαντικός που μπορεί να καθορίσει την έκβαση του φλερτ και της ερωτικής σου επιτυχίας συνολικότερα.

Η γλώσσα σώματος αποτελείται από αμέτρητες εκφράσεις και κινήσεις. Ορατές ή μη, οι οποίες καθορίζουν σε τεράστιο βαθμό την άποψη που έχει μια γυναίκα για εσένα και τις αντιδράσεις της. Ακόμα κι όταν εμείς νομίζουμε ότι έχουμε σωστή γλώσσα σώματος, ενδέχεται να κάνουμε μερικά έως πολλά λάθη τα οποία αποτελούν σημάδια ότι νιώθουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να είμαστε σε θέση να διαβάζουμε τη γλώσσα σώματός μιας γυναίκας. Αλλά και να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να αντιληφθούμε τη δική μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να προσέχουμε τις κινήσεις μας κάθε δευτερόλεπτο και να μην εκφραζόμαστε ελεύθερα.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε μια αρκετά καλή γνώση. Γνώση της γλώσσα σώματος των ανθρώπων. Και να είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε τι δείχνει η δική μας ώστε να την αλλάξουμε.

Αυτό δεν είναι μια εύκολη διαδικασία ειδικά στην αρχή. Δεν αρκεί μόνο η θεωρία και δεν μπορούμε να γίνουμε ειδικοί στα μοτίβα της γλώσσας σώματος χωρίς την απαραίτητη επαφή και επικοινωνία με άλλους ανθρώπους και κυρίως με γυναίκες.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά στοιχεία που αξίζει να αναφερθούν σε αυτό το άρθρο σχετικά με τα βασικά μοτίβα της γλώσσας σώματος ενός ανθρώπου. Δώσε προσοχή και άρχισε να τα παρατηρείς όταν συναναστρέφεσαι με το αντίθετο φύλο και φλερτάρεις.

Θα σε σώσουν από πολλές απορρίψεις και δύσκολες καταστάσεις. Δες το βίντεο  σχετικά με τα σημάδια που σου δείχνουν ότι ενδιαφέρεται.

Και κυρίως, πρόσεξε τη δική σου γλώσσα σώματος. Εάν η γλώσσα σώματός σου είναι χάλια, είναι λογικό να απορρίπτεσαι.

 

Η Αξία Της Γλώσσας Σώματος Στη Ζωή Μας Και Πώς Συνδέεται Με Το Φλερτ

γλώσσα σώματος

Καταρχάς, η γλώσσα σώματός μας εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από το πώς νιώθουμε και το τι σκεφτόμαστε.

Αν Η Γλώσσα Σώματός Σου Είναι Χάλια…

Όταν διακατεχόμαστε από αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις:

-Η γλώσσα σώματός μας αντικατοπτρίζει αυτά τα συναισθήματά μας

-Και στεκόμαστε με τρόπους που επηρεάζουν αρνητικά το περιβάλλον μας και τη γυναίκα που φλερτάρουμε.

Όταν αντίθετα είμαστε γεμάτοι θετικότητα, η γλώσσα σώματός μας επηρεάζεται και εκπέμπουμε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Η γλώσσα σώματος ενός ανθρώπου δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα του, τις σκέψεις του, τα συναισθήματά του και τις προθέσεις του.

Το να έχουμε την ικανότητα να διαβάζουμε τη γλώσσα σώματος του ατόμου με το οποίο συναναστρεφόμαστε είναι εξαιρετικά υψηλής σημασίας.

Μπορουμε να καταλάβουμε τι σκέφτεται τη δεδομένη στιγμή, τι νιώθει για εμάς ή για το συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε, εάν νιώθει άβολα και εάν είναι θετικά προδιατεθιμένος προς εμάς.

Επιπλέον, μέσω της γλώσσας σώματος μιας γυναίκας μπορούμε να προβλέψουμε ως ένα βαθμό το εάν πρόκειται να μας απορρίψει ή όχι.

γλώσσα σώματος

Αν Η Γλώσσα Σώματός Σου είναι Χάλια…

Επομένως, το να είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε τα μηνύματα που μας δίνει μια γυναίκα μέσω των κινήσεών της, των εκφράσεών της και του συνολικότερου τρόπου που συμπεριφέρεται μπορεί να μας σώσει από κάποιες δύσκολες στιγμές. Μπορεί να βοηθήσει, επίσης, στο να αυξηθεί η έλξη και να μειωθεί η απόρριψη όταν φλερτάρουμε.

Ο σκοπός είναι να μεταφράζουμε σωστά τα μηνύματα που μας δίνουν οι γυναίκες με τις οποίες συναναστρεφόμαστε ώστε να μπορούμε να χειριστούμε κάθε κατάσταση αποτελεσματικά και να απολαμβάνουμε το φλερτ και την επαφή μας με το αντίθετο φύλο στο μέγιστο.

Ο Ανέστης έχει δημιουργήσει ένα video course για σχετικά με τη Γλώσσα Σώματος και πώς μπορείς να την αξιοποιήσεις σωστά προκειμένου να έχεις περισσότερα αποτελέσματα στο φλερτ και το αντίθετο φύλο. Κάλεσε στο 210 25 25 900 για να ενημερωθείς.

Πώς Να Διαβάζεις Σωστά Τη Γλώσσα Σώματος Μιας Γυναίκας

Από ένα βλέμμα και μια ανεπαίσθητη κίνηση μπορείς να καταλάβεις πολλά.

Παρ’ όλο που αυτά που λέτε με τη γυναίκα είναι σημαντικά, μεγαλύτερο ρόλο παίζουν οι κινήσεις της, οι εκφράσεις του προσώπου της, η οπτική επαφή που έχετε, το εάν χαμογελάει, το εάν αντιδράει θετικά στο άγγιγμά σου και η τονικότητα της φωνής της.

Όλα αυτά αποτελούν βασικά στοιχεία που συμπληρώνουν μια συνολική εικόνα για τη γλώσσα σώματός της. Εάν μάθεις να διαβάζεις σωστά τα παραπάνω σημάδια, τότε θα βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Για παράδειγμα, όταν η γυναίκα που φλερτάρεις είναι σκυμμένη προς το μέρος σου, δείχνει ότι σε ακούει προσεκτικά και ότι είναι πολύ πιθανό να ενδιαφέρεται για αυτά που λες.

Εάν, όμως, κάνεις κίνηση να αγγίξεις τη γυναίκα κι εκείνη τραβιέται προς τα πίσω, τότε μάλλον δεν νιώθει και πολύ άνετα με εσένα.

Μπορείς επίσης να παρατηρήσεις τις κόρες των ματιών της. Εάν όταν σε κοιτάει διαστέλλονται, αυτό σημαίνει ότι της αρέσεις ή ότι της αρέσει αυτό που ακούει.

Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι κάθε φορά που βλέπουμε ή ακούμε κάτι που μας αρέσει, οι κόρες των ματιών μας διαστέλλονται και μεγαλώνουν προκειμένου να απορροφήσουμε καλύτερα την πληροφορία.

Επίσης, πρέπει να δώσεις βάση στην οπτική σας επαφή.

Εάν η οπτική σας επαφή σπάει και δεν σε κοιτάζει σταθερά, σημαίνει ότι μάλλον δεν ενδιαφέρεται πολύ για εσένα και για αυτά που λέτε. Δες το βίντεο του Χρήστου για τα σημάδια που δείχνουν ότι η γυναίκα που έχεις απέναντί σου σε παίζει.

Εάν, αντίθετα, βλέπεις ότι το άτομο που έχεις απέναντί σου σε κοιτάζει απορροφημένο και δεν παίρνει συχνά το βλέμμα του από πάνω σου, τότε το πιο πιθανό είναι ότι ενδιαφέρεται σε μεγάλο βαθμό για αυτά που λέτε και, εάν είναι γυναίκα, της αρέσεις.

Όσο πιο θετική είναι η γυναίκα απέναντί σου, τόσο πιο προσηλωμένη θα είναι σε αυτά που λες και κάνεις.

Και τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τραβήξει το βλέμμα της από πάνω σου.

Επιπλέον, θα πρέπει να κοιτάξεις το συνολικό της στήσιμο και τι κάνει με τα χέρια και τα πόδια της.

Εάν τα πόδια της είναι στραμμένα προς τα εσένα, τότε αυτό είναι ένα θετικό σημάδι γιατί σημαίνει ότι είναι προσηλωμένη σε εσένα και σε αυτά που λέτε. Εάν, αντίθετα, τα πόδια της κοιτάνε σε διαφορετικές κατευθύνσεις από εσένα, τότε μάλλον δεν ενδιαφέρεται πολύ από την μεταξύ σας κατάσταση.

Ωστόσο, η γλώσσα σώματος είναι μια συνολική εικόνα όλων των παραπάνω κινήσεων και στοιχείων και δεν μπορείς να βγάλεις ολοκληρωμένο συμπέρασμα για το πώς φέρεται και σκέφτεται ένα άτομο από τη κάθε κίνηση που κάνει.

Προκειμένου να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα, θα πρέπει να έχεις και υψηλή συναισθηματική και κοινωνική αντίληψη και να “πιάνεις” τη γλώσσα σώματος πιο σφαιρικά.

 

Πώς Μπορείς Να Βελτιώσεις Τη Γλώσσα Σώματός Σου Και Να Μην Σε Απορρίπτουν

γλώσσα σώματος

Το πιο σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι οι κινήσεις που κάνεις και η γλώσσα του σώματός σου επηρεάζονται από τα συναισθήματά σου.

Επομένως, όταν νιώθεις άβολα, η γλώσσα σώματός σου εκφράζει τη νευρικότητά σου. Κάνεις νευρικές και απότομες κινήσεις, ενδεχομένως να τρίβεις τις παλάμες σου ή να έχεις ένα ελαφρύ τρέμουλο.

Η νευρικότητά σου μπορεί να φαίνεται και στην ομιλία σου. Το να κάνεις μεγάλες παύσεις ή το να μιλάς πολύ αργά ή πολύ γρήγορα είναι ξεκάθαρα σημάδια άγχους και νευρικότητας και φανερώνουν σε ασυνείδητο επίπεδο στη γυναίκα που έχεις απέναντί σου ότι δεν είσαι άνετος και δεν έχεις αυτοπεποίθηση.

Κάτι που επίσης πρέπει να αποφύγεις είναι το να κοιτάς κάτω ή να στέκεσαι σκυμμένος. Και οι δύο αυτές κινήσεις είναι δείγματα χαμηλής αυτοπεποίθησης και έλλειψης δυναμισμού.

Επιπλέον, επιδίωξε να καταλαμβάνεις χώρο όταν κινείσαι, όταν περπατάς ή ακόμα κι όταν κάθεσαι.

Μην κάθεσαι μαζεμένος σαν να φοβάσαι να δείξεις τη δύναμή σου. Να στέκεσαι ευθυτενής, με ίσια πλάτη και έξω το στήθος. Να ορίζεις εσύ το χώρο που σου ανήκει σε κάθε μέρος στο οποίο βρίσκεσαι.

Μην σκέφτεσαι ότι μπορεί να ενοχλείς τους γύρω σου με το να καταλάβεις το χώρο που σου αντιστοιχεί.

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν και οι εκφράσεις του προσώπου σου. Θυμήσου να χαμογελάς συχνά, διαφορετικά στέλνεις ένα ηχηρό μήνυμα στη γυναίκα ότι είσαι μίζερος ή βαρετός. Το χαμόγελο παίζει τεράστιο ρόλο στην έλξη.

Να έχεις μια ανοιχτή στάση σώματος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει σε γενικές γραμμές να αποφεύγεις το να σταυρώνεις τα χέρια σου στο στήθος ή να σταυρώνεις τα πόδια σου.

Επίσης, απέφυγε να στέκεσαι με τα χέρια στην μέση γιατί αυτό δείχνει ότι έχεις αμυντική στάση.

Τοποθέτησε τα χέρια σου στις τσέπες ή άστα χαλαρά κάτω χωρίς να κρέμονται με άσχημο τρόπο.

γλώσσα σώματος

Συνολικά, εάν έχεις λάθος ή ακόμα και χάλια γλώσσα σώματος είναι επόμενο οι γυναίκες να σε απορρίπτουν. Χρειάζεται να στέκεσαι με τρόπο που δείχνει ότι είσαι ανοιχτός προς τον συνομιλητή σου και τη γυναίκα που σου αρέσει.

Επίσης, είναι εξαιρετικά χρήσιμο το να μάθεις να διαβάζεις και τη δική της γλώσσα σώματος, ώστε να ξέρεις πώς να συνεχίσεις να φλερτάρεις και να μην σε απορρίψει.

Ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές και επιδίωξε να υιοθετήσεις μια γλώσσα σώματος που έλκει το αντίθετο φύλο.

Κι αν θες να μάθεις περισσότερα, μπορείς να δεις εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.