Τι να Πεις σε μια Γυναίκα που Γνωρίζεις Για Πρώτη Φορά

Έχεις αναρωτηθεί για τι θέμα θα συζητήσεις με μια γυναίκα που σου αρέσει; Διάβασε και προχώρησε δυναμικά.

Μια Γυναίκα Που Γνωρίζεις Για Πρώτη Φορά…

Όταν μια γυναίκα σου αρέσει πολύ, υπάρχει η πιθανότητα να κολλήσεις. Άσχημα. Να μην μπορείς να αρθρώσεις λέξη μπροστά της.

Α) Ίσως να συμβαίνει επειδή φοβάσαι την απόρριψη, λες και η ζωή σου εξαρτάται από αυτό.

Β) Ίσως πάλι να περιμένεις από τη γυναίκα να σου επικυρώσει την αξία σου.

Γ) Ίσως είναι ένας τρόπος του μυαλού μας να μας προστατέψει από τον πόνο.

Και το μυαλό σου μπορεί να σου βρει έναν ακόμη λόγο για να το ξανασκεφτείς. Και να κάνεις ότι έκανες χρόνια τώρα μαζί με τους φίλους σου. Απλά κοίταζες, μαζί με χιλιάδες άλλους άνδρες, μέχρι να επιστρέψεις άπραγος και πάλι στο σπίτι. Οτιδήποτε προκειμένου να μη βγεις από τη ζώνη άνεσής σου, σωστά;

Και όταν ξάπλωνες ερχόταν ξανά η εικόνα της μπροστά σου. Τι να της πεις;

Δες και το βίντεο, να πάρεις μια ιδέα:

Τι Ακριβώς Νιώθεις Απέναντι Από Μια Γυναίκα Που Γνωρίζεις Για Πρώτη Φορά

γυναίκα

Βλέπεις είναι παράξενο συναίσθημα, να είσαι τόσο κοντά της και να θέλεις απλώς μερικά μέτρα για να ξεκινήσεις την κουβέντα, αλλά τα πόδια δεν το κουνάνε ούτε βήμα.

Αν μόνο σκεφτείς ότι πας και της μιλάς, αρχίζεις να τρέμεις και κρύος ιδρώτας σε πλημμυρίζει.

Δεν μου είναι καθόλου ξένο αυτό το συναίσθημα.

Το ίδιο ξανασυμβαίνει και αφού το ξεπεράσεις και μπορείς να ξεκινάς μία πρώτη γνωριμία μαζί της.

Μερικές σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σου τότε:

Κόλλησα και δεν ήξερα τι άλλο να πω.

Δεν απάνταγε γρήγορα και αγχώθηκα.

Δεν της άρεσα.

Όμως ο τρόπος που διάλεξες να χειριστείς μια τέτοια κατάσταση που έβαλες τον εαυτό σου δεν ήταν ο πρέπων.

Πολύ γρήγορα και αυστηρά τον έκρινες λάθος ή τον άγχωνες με το παραμικρό. Και αυτό γιατί δεν είναι κάτι που έκανες και πριν για να μπορείς να κρίνεις την διαδικασία τόσο σύντομα και θα πρέπει να επανέλθεις μετά από κάποιες προσπάθειες (μερικές εκατοντάδες), για να βάλεις σε μία τάξη τα πράγματα ή να διορθώσεις κάποια από αυτά.

Ο λόγος που δεν σου μίλησε με θέρμη η γυναίκα που προσέγγισες ενώ έκανες τον κόπο να πας, μπορεί να ποικίλλει σε κάθε περίπτωση.

Ο Ρόλος Της Έλξης Και Της Οικειότητας Με Μία Γυναίκα Που Γνωρίζεις Για Πρώτη Φορά
γυναίκα και φλερτ

Είναι δύο καθοριστικοί παράγοντες που θα επηρεάσουν κατά πόσο καλά θα πάει η πρώτη γνωριμία και έτσι θα μπορέσεις να την ξαναδείς σύντομα.

Αν δεν πετύχεις, συνήθως η κουβέντα και η ένταση της συζήτησης θα πέσει και θα είναι αδιάφορη, οπότε δεν θα καταλήξει εκεί που θες.

Δύο στοιχεία θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σωστά μαζί της:

#1. Εύκολα θα μπορέσεις να κρατήσεις την κοπέλα να εστιάζει σε εσένα αν δημιουργείς οικειότητα σε αυτήν και στους φίλους της.

#2. Θα επιδιώξει να σε ξαναδεί και η ίδια αν έχεις δημιουργήσει την απαραίτητη έλξη όσο είσαι μαζί της.

Α) Εάν παραμείνεις για πολύ ώρα στο πρώτο και αργήσεις να της δείξεις ότι σου αρέσει, θα μπεις στην φιλική ζώνη ή θα αδιαφορήσει και εκείνη κάποια στιγμή, με αποτέλεσμα να πέσει η ένταση που υπήρχε στην ωραία σου πρώτη επαφή.

Β) Από την άλλη, αν πηδήξεις γρήγορα τα στάδια επικοινωνίας και πας αμέσως στην έλξη, μπορεί να της φανείς περίεργος καθώς δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα για εσένα, όπως και εσύ δεν θα ξέρεις τίποτα για εκείνη.

Θα νιώσει ενδεχομένως άβολα, οπότε σύντομα θα γυρίσει την προσοχή της στις φίλες της και δεν θα έχεις την ευκαιρία να την γνωρίσεις καλύτερα σε ένα ραντεβού που θα ήθελες μαζί της.

 Εστιάζοντας Στην Νέα Μας Πραγματικότητα Με Μία Γυναίκα Που Γνωρίζεις Για Πρώτη Φορά
φλερτ

Εκτός από την εικόνα που πρέπει να έχουμε καθώς προσεγγίζουμε μία γυναίκα, θα πρέπει να χτίσουμε οικειότητα και έλξη. Όπως έχουμε αναφερθεί και σε παλαιότερο άρθρο σημαντικό ρόλο παίζει η συζήτηση, να έχει ενδιαφέρον και να μην βαρεθεί.

Α) Πολλοί άνδρες ενδεχομένως να της έχουν πει τα ίδια πράγματα στο παρελθόν ή ακόμα και πριν δέκα λεπτά αφότου πας και εσύ.

Β) Οπότε καταλαβαίνεις πως θα πρέπει να αποφύγεις κάποια πράγματα για να κάνεις εύκολα την διαφορά ή να μιλήσεις για πιο ενδιαφέροντα θέματα μαζί της.

Έτσι Λοιπόν:

συζήτα ενδιαφέροντα πράγματα με μια γυναίκα

#1. Μην είσαι πολύ σοβαρός, γιατί θα δείχνεις άγχος. Γνωρίζεις και εσύ, ότι αν την πειράξεις και χαμογελάσει, θα πάει καλά και αυτό γιατί θα σκεφτεί ότι πέρασε όμορφα μαζί σου, άρα γιατί να μην σε ξαναδεί;

#2. Μην κάνεις ερωτήσεις συνέντευξης, αλλά προσπάθησε εκφράζοντας την άποψη σου να κάνεις δηλώσεις και πειράζοντας την για κάτι που θα φέρει η κουβέντα, να μην γίνεσαι τυπικός.

#3. Δείξε ενδιαφέρον για αυτό που σπουδάζει ή ασχολείται, κάνοντας ερωτήσεις-δηλώσεις που θα σου δώσουν στοιχεία από το χαρακτήρα της.

#4. Εάν κολλήσεις και δεν απαντάει και αυτή, μίλα για εσένα με ενδιαφέρον και πάθος, για αυτά που σου αρέσουν. Πρόσεχε δεν μιλάμε για θέματα ποδοσφαίρου, αμάξια, γυναίκες, πολιτικά κ.λ.π.

#5. Μπορείς να αναφερθείς σε ταξίδια, καθώς σε όλους αρέσει να ταξιδεύουν, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο και μέσα από αυτά να γνωριστείτε καλύτερα. Μπορεί να έχετε πάει στα ίδια μέρη και να βρεις ευκαιρία να μιλήσεις για αυτά, σαν να πήγατε μαζί.

#6. Σε όλους αρέσει το φαγητό, μάθε αν μαγειρεύει καλά και κανόνισε να σου φτιάξει την σπεσιαλιτέ της κάποια άλλη στιγμή. Μίλα για δικές σου προσπάθειες να μαγειρέψεις και αν δεν τα καταφέρνεις, καλά, δεν πειράζει, μπορείς να αυτοσαρκαστείς και να την κάνεις να γελάσει.

#7. Εξέφρασε το ερωτικό σου ενδιαφέρον, εφόσον σου άρεσε η συζήτηση σας μέχρι εκεί και κανόνισε να βρεθείτε άλλη φορά μόνοι σας όπως είναι η φυσιολογική εξέλιξη στην σχέση που θα ήθελες μαζί της.

Συμπέρασμα

Βρες τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Δες το βίντεο του Χρήστου και μάθε πως.

Η διαδικασία αυτή, σαφώς και θέλει εξάσκηση που είναι ο μόνος τρόπος για να μην κολλάς την επόμενη φορά που θα προσεγγίζεις μία γυναίκα. Δεν είναι μια διαδικασία στην οποία όλες θα είναι ίδιες, όμως η εμπειρία που θα αποκομίζεις σε κάθε διαφορετική περίπτωση θα σε κάνει να νιώθεις πολύ πιο σίγουρος και πλήρης για τον εαυτό σου.

Ακόμα και στο σενάριο που απορρίπτεσαι, ή μπαίνεις στη friendzone είναι σημαντικό να μπορείς να ανασυγκροτείσαι κα να προχωράς παρακάτω στην επόμενη καλύτερη γυναίκα που σε περιμένει. Στο κάτω κάτω αν δεν ρισκάρεις δεν θα βγεις ποτέ από τη ζώνη άνεσης. Δε λέω, ωραίο το συναίσθημα να μην εκτίθεσαι και να νιώθεις ασφαλής, αλλα κάποτε πρέπει να κοιτάξεις και το εαυτό σου.

Μάθε από τις εμπειρίες σου και γίνε ο καλύτερος στις προσεγγίσεις σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για τους τρόπους που μπορείς να προσεγγίσεις μια γυναίκα, τότε δες εδώ.

Ένας Άνδρας Αξίας αναζητά και την ανάλογη γυναίκα. Διάβασε το βιβλίο μας και γίνε αυτός ο άνδρας. Παράγγειλέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.