Μυστικά που Τρελαίνουν Όμορφες Γυναίκες που Δείχνουν Απρόσιτες – Μέρος 1

Μυστικά που τρελαίνουν όμορφες γυναίκες που δείχνουν απρόσιτες - μέρος 1

Όμορφες Γυναίκες Που Δείχνουν Απρόσιτες

Είμαι σίγουρος ότι θα έχει στους περισσότερους που διαβάζουν αυτό το άρθρο – αν όχι σε όλους – τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους να παρατηρήσουν μία όμορφη γυναίκα ενώ τρώνε ή πίνουν το ποτό τους, ή περπατάνε στο δρόμο πηγαίνοντας στη δουλειά τους, να περνάει από δίπλα τους.

Και τι κάνουν; Την κοιτάζουν να περνάει, την χαζεύουν, άλλοι κορνάρουν από το αυτοκίνητο, άλλες γυναίκες την κοιτάνε με φθόνο.

όμορφες γυναίκες που δείχνουν απρόσιτες

Σε κλαμπ, μάλιστα, όταν βλέπεις την πιο όμορφη γυναίκα ντυμένη σέξι να είναι σε VIP τραπέζι με άντρες που δείχνουν να έχουν οικονομική άνεση , να περνάνε ωραία και να πίνουν σαμπάνια, σίγουρα εύχεσαι να ήταν αυτή η κοπέλα στο τραπέζι σου.

Και αυτό είναι εφικτό!

Μπορείς να αποκτήσεις το θάρρος που χρειάζεται να μιλήσεις σε μία τέτοια γυναίκα και να την κερδίσεις. Για τους περισσότερους άντρες, αυτό είναι απλά μία φαντασίωση. Είναι κάτι που δεν πιστεύουν ότι θα αποκτήσουν ποτέ.

Δε θα έβρισκαν καν το θάρρος για να πλησιάσουν μία τόσο όμορφη γυναίκα, πόσο μάλλον για τα υπόλοιπα. Είναι απλά έξω από την πραγματικότητα των περισσοτέρων ανδρών. Υπάρχουν όμως μυστικά που τρελαίνουν όμορφες γυναίκες που δείχνουν απρόσιτες, και τώρα θα τα μάθεις κι εσύ.

Το μυστικό είναι η αυτοπεποίθηση.

Προειδοποίηση: Για να ρίξεις τόσο όμορφες γυναίκες, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αποδίδεις 100% στο Παιχνίδι σου. Οι εξαιρετικά όμορφες γυναίκες, δε “συγχωρούν” λάθη.

#1. Άρχισε Να Πηγαίνεις Σε Μαγαζιά Με “Δύσκολη Πόρτα”  Και Όμορφες Γυναίκες

Πρέπει να μπεις στη νοοτροπία των γυναικών που έχουν αξία – εμφανισιακά και γενικότερα – και να συνειδητοποιήσεις που συχνάζουν, σε ποια μέρη βγαίνουν, με τι είδους ανθρώπους κοινωνικοποιούνται και κάνουν συμμαχίες / γνωριμίες.

Γιατί πρέπει όμως να είσαι συχνός πελάτης σε τέτοια κλαμπ / μπαρ / μαγαζιά;

όμορφες γυναίκες που δέιχνουν απρόσιτες

Α) Πρώτον, είναι δύσκολο να μπεις σε αυτά τα μαγαζιά. Υπάρχουν VIP περιοχές, πολύς κόσμος στην ουρά που περιμένει, face control. ΄Οσο πιο δύσκολο είναι να μπεις σε ένα κλαμπ, τόσο πιο όμορφες γυναίκες έχει μέσα – το ίδιο ισχύει και με την ένταση της μουσικής, όσο πιο δυνατή η ένταση της μουσικής, τόσο πιο όμορφες οι γυναίκες που έχει μέσα.

Β) Δεύτερον, τα απλά μπαρ και κλαμπ δεν είναι μέρη στα οποία συχνάζουν μοντέλα. Το είδος των γυναικών που έχουν και εξαιρετική ομορφιά αλλά και εξαιρετική ποιότητα, δεν πηγαίνει σε απλά κλαμπ και μπαρ, όπου μπορεί να μπει μέσα και να τις πλησιάσει ο οποιοσδήποτε. Όχι επειδή ψάχνουν τον πλούσιο γαμπρό, αλλά επειδή θα έχουν την ατυχία να τις πλησιάσει ο κάθε αποτυχημένος που μπορεί να έχει πιει 10 ποτά και δεν το θέλουν αυτό.

Εξάλλου το αλκοόλ μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες στο φλερτ. Δες σχετικά το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika.

Επομένως, ανακεφαλαιώνοντας, αν θέλεις να γνωρίσεις πολύ όμορφες και ποιοτικές γυναίκες, πρέπει να βρεθείς σε ποιοτικό κλαμπ με δύσκολη πόρτα. Επίσης, εφόσον θα πας σε τέτοιο κλαμπ, φρόντισε και η ενδυμασία σου να είναι ανάλογη των περιστάσεων. Και δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για κάτι τέτοιο.

#2. Μάθε Να Πλησιάζεις Όμορφες Γυναίκες Που Σου Αρέσουν Και Τη Μέρα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να γνωρίζεις εξαιρετικά όμορφες γυναίκες, είναι να τις πλησιάζεις κατά τη διάρκεια της ημέρας – όχι της νύχτας, πηγαίνοντας και πάλι σε μέρη που συχνάζουν πολύ όμορφες γυναίκες, όπως για ψώνια, για φαγητό. Την ημέρα, υπάρχουν περισσότερες όμορφες γυναίκες στα μαγαζιά, που μάλιστα το βράδυ μπορεί να μην τους αρέσει να κυκλοφορούν στα κλαμπ και δεν μπορείς να τις γνωρίσεις αλλού.

Το θέμα φλερτ στο δρόμο ή στο μπαρ/κλαμπ το έχουμε συζητήσει στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika που θα βρεις εδώ.

Είναι πιο εύκολο κατά τη διάρκεια της ημέρας να πλησιάσεις μια πολύ όμορφη γυναίκα. Δεν περιβάλλεται απο τις φίλες της και τους άντρες φίλους της. Δεν είναι σε κανένα VIP τραπέζι στο οποίο δεν μπορείς να πλησιάσεις και έχεις την ευκαιρία να επιτύχεις επιτόπου ραντεβού.

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.