Μυστικά Πρώτης Εντύπωσης: Τι κοιτάει Πρώτα Πάνω σου;

Πολλοί άνδρες αναρωτιούνται για τα στοιχεία της πρώτης εντύπωσης που θα δώσουν με την κοπέλα που θα συναντηθούν ή που θέλουν να πλησιάσουν και φυσικά πως θα προβάλουν την καλύτερη δυνατή εικόνα που μπορούν.

Και η αλήθεια είναι πως έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Όμως δεν είναι το παν ή μάλλον έχει δύο παραμέτρους για να είμαστε πιο ακριβείς.

Σαφώς και το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει μια γυναίκα που στέκεται μακριά σου και δεν σε γνωρίζει, έχει να κάνει με τα φυσικά σου χαρακτηριστικά και την εμφάνιση σου.

Από την άλλη μεριά όμως, αν μόλις την πλησιάσεις δεν μπορείς να σταθείς και να μιλήσεις κατάλληλα, δεν θα μπορέσεις να της δείξεις πως έχει να κάνει με έναν άνδρα που έχει την αξία που θέλεις να προβάλλεις.

Άλλωστε, μόνο με την εμφάνιση θα κερδίσεις το παιχνίδι της πρώτης εντύπωσης, αλλά πιθανόν να μην  μπορέσεις να την κρατήσεις όσο θα ήθελες.

Οπότε, έχουμε να κάνουμε με δύο διαφορετικά σκέλη πρώτης εντύπωσης που θα δίνουμε στους γύρω μας στην πρώτη μας επαφή.

Η πρώτη έχει να κάνει με την εμφάνιση μας πριν γνωριστούμε και μιλήσουμε μαζί τους και η δεύτερη μετά τις πρώτες κουβέντες και πως διαχειριζόμαστε την αλληλεπίδραση μας στο περιβάλλον.

Σκανάρει Πραγματικά τα Πάντα

Μυστικά Πρώτης Εντύπωσης: Τι κοιτάει Πρώτα Πάνω σου;

Όπως σωστά κατάλαβες οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να σχηματίσουν την πρώτη εικόνα εντύπωσης πολύ πιο γρήγορα  από ότι νόμιζες όσον αφορά την εμφάνιση, το στυλ, το ντύσιμο σου και όλη την συμπεριφορά σου στο χώρο.

Αντιλαμβάνεσαι ότι για να συμβεί αυτό, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, δημιουργείς μία ελκυστική εικόνα στην οποία βλέπει έναν άνδρα που θέλει να γνωρίσει και ενδεχομένως να την ενδιαφέρει σεξουαλικά.

Οπότε καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να προσέχεις την εμφάνιση σου συνολικά στο βαθμό που εξαρτάται από εσένα και μπορείς να βελτιώσεις.

Δεν μπορείς να ελέγξεις τα πάντα όπως για παράδειγμα το ύψος σου αλλά θα δούμε παρακάτω τι μπορείς να κάνεις ακόμα και για αυτό όπως και όλα τα υπόλοιπα.

Η Εμφάνιση και το Στυλ Μετράει

Μυστικά Πρώτης Εντύπωσης: Τι κοιτάει Πρώτα Πάνω σου;

Το πρώτο πράγμα που θα έχεις ακούσει πολλές φορές που κοιτάζουν οι γυναίκες στις πρώτες στιγμές είναι τα παπούτσια. Επειδή είναι σε χαμηλό σημείο μην έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να αδιαφορείς για αυτά και τα υποβιβάζεις.

Αντίθετα, κάνε μία καλή επένδυση σε αυτά και χτίσε το υπόλοιπο στυλ σου με βάση τα παπούτσια.

Όσον αφορά το υπόλοιπο ντύσιμο, ένα ωραίο παντελόνι που θα εφαρμόζει σωστά στο σώμα σου θα σου δώσει την δυνατότητα να κερδίσεις ακόμα κάποιους πόντους ειδικά αν αισθάνεσαι ότι θες να δείχνεις ψηλότερος.

Το ίδιο έχει να κάνει και με ένα ωραίο πουκάμισο με ωραία γραμμή που θα κάθεται σωστά στα χέρια και του ώμους σου.

Φρόντισε να φοράς κάποιο ωραίο αξεσουάρ πάνω σου χωρίς να το παρακάνεις βεβαίως. Νομίζω ένα καλό ρολόι ή ένα όμορφο βραχιόλι είναι αρκετά για έναν άνδρα και μπορούν να δώσουν θέματα συζήτησης στην συνέχεια της πρώτης εντύπωσης.

Επίσης φρόντισε την κόμμωση σου ώστε να ταιριάζει με την ηλικία σου και τον χαρακτήρα σου. Τα απλά είναι και τα πιο όμορφα συνήθως οπότε πρόσεξε καμιά φορά τις υπερβολές στα μαλλιά και στα γένια εάν έχεις.

Επικοινωνιακές Δεξιότητες

Μυστικά Πρώτης Εντύπωσης: Τι κοιτάει Πρώτα Πάνω σου;

Και ενώ πίνεις το ποτό σου διασκεδάζοντας, η γυναίκα που σου αρέσει σε παρατηρεί διακριτικά σχηματίζοντας μία πρώτη εικόνα εντύπωσης για εσένα.

Βλέπει τον κοινωνικό σου κύκλο εκείνη την στιγμή και παρατηρεί στοιχεία του χαρακτήρα σου και πώς συναναστρέφεσαι με τους φίλους και γνωστούς σου.

Εάν αποπνέεις σεβασμό είναι κάτι που φαίνεται όπως και η άνεση που δείχνεις στο χώρο που κινείσαι. Όλα αυτά βέβαια μπορεί να τα πετύχει και η γυναίκα να συνεχίσει να αισθάνεται έλξη για να σε γνωρίσει καλύτερα, όμως μένει ένα ακόμα βήμα.

Καθώς η γνωριμία προχωράει, η γυναίκα που σου αρέσει θα κοιτάξει για πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος είναι ανασφαλής ή φοβάται υπερβολικά ακόμα και αν από μακριά της είχε φανεί ελκυστικός, θα σκεφτεί ότι δεν της αρέσει και πολύ τελικά και σύντομα θα χάσει το ενδιαφέρον της.

Απεναντίας ο άνδρας που θα δείξει άνετος, ευχάριστος, κοινωνικός και ανεπηρέαστος από το υπόλοιπο περιβάλλον, θα κερδίσει με αυτό τον τρόπο το ενδιαφέρον της γυναίκας ακόμα και αν δεν έχει πολλές φορες τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά που θα του δώσουν χρόνο για να εκφράσει το ενδιαφέρον του.

Αυτό μπορεί να συμβεί με μία γυναίκα που ενώ δεν μιλάει πολύ στην αρχή λόγω πίεσης και άγχους από το περιβάλλον της ή μιας κακής μέρας, εσύ μένοντας άνετος και χαμογελαστός που είναι κλειδί στις ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες μπορείς να κερδίσεις το ενδιαφέρον της.

Τα Πάντα Έχουν Αξία

Μυστικά Πρώτης Εντύπωσης: Τι κοιτάει Πρώτα Πάνω σου;

Καταλήγοντας για τα μυστικά πρώτης εντύπωσης που θα ήθελες να ακούσεις, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει μόνο ένα που κάνει την διαφορά αλλά όλα μετράνε όπως ήδη υποψιάζεσαι, ως σύνολο.

Μπορεί ένας άνδρας να υστερεί στον τομέα της εμφάνισης αλλά με το κατάλληλο στυλ και τις επικοινωνιακές δεξιότητες που βελτιώνει συνεχώς, να έχει περισσότερες επιτυχίες από κάποιον άλλον.

Η αξία των πρώτων στιγμών θεωρώ πως είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια που θα ήθελες να έχεις με την γυναίκα που προσέγγισες, οπότε προσπάθησε να είσαι ο καλύτερος σου εαυτός σε κάθε επαφή που έχεις μαζί της και διασκέδασε το.

Αυτό είναι που μετράει περισσότερο από όλα για εμένα.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να χτίσεις μια ελκυστική εικόνα χωρίς να είσαι βαρετός δες εδώ.

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί σου και να ρωτήσεις ότι θέλεις εδώ.

Να είσαι καλά φίλε μου

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.