Οι Γυναίκες που Γνωρίζω είναι Αρνητικές στο Φλερτ!

Ο μύθος του ότι οι γυναίκες δεν είναι θετικές στο φλερτ καλά κρατεί. Καιρός να τον σπάσουμε.

Είναι Οι Γυναίκες Αρνητικές Στο Φλερτ;

Εδώ και καιρό έχω παρατηρήσει σε πολλούς ανθρώπους που έρχομαι σε επαφή, πως θεωρούν ότι οι γυναίκες είναι αρνητικές στο φλερτ, ειδικά όταν αυτό γίνεται υπό συνθήκες μη ιδανικές.

Ιδανικές χαρακτηρίζουν καταστάσεις όπως το να γνωριστούν μέσα από μια παρέα, σε ένα μπαρ που το έφερε η φάση να μιλήσουν ή έστω σε μια κοινωνική εκδήλωση που κατάφεραν να τις γνωρίσουν.

Και ας ξεπεράσουμε το κομμάτι του μπαρ, που ναι μεν μπορεί να το βλέπουν ότι και σε αυτό μπορεί να είναι αρνητικές αλλά λίγο πολύ πιστεύουν ότι το περιμένουν να τις προσεγγίσεις κιόλας!

Στο δρόμο όμως οι ίδιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι η κοπέλα που έβαλαν στο μάτι δεν το περιμένει, οπότε είναι εντελώς αρνητική.

Ας Θέσουμε Τη Σωστή Βάση

φλερτ σε μπαρ

Το ότι οι γυναίκες είναι αρνητικές στο φλερτ είναι μύθος. Ναι, η προσέγγιση στο δρόμο είναι πιο δύσκολη από το μπαρ. Κυρίως γιατί έχεις να διαχειριστείς και την δυναμική του ότι η κοπέλα πάει κάπου ή έχει έναν προορισμό στο μυαλό της σε αντίθεση με το μπαρ που είναι εκεί για να περάσει καλά.

Το παραπάνω σημαίνει πολλά πράγματα για την διάθεσή της για φλερτ και τον χρόνο που έχει διαθέσιμο για να εξερευνήσει την πιθανότητα της γνωριμίας σας.

Όμως κάθε άλλο παρά αρνητικές είναι!

Σε πραγματικά στατιστικά δικά μου, λιγότερες από μια γυναίκες στις δέκα, αντιδρούν αρνητικά σε μια προσέγγιση στο δρόμο οποιουδήποτε άνδρα με μη απειλητική εμφάνιση και προδιάθεση.

Φλερτ Και Απειλητική Προδιάθεση

Α) να μη την σταματήσεις απότομα  / με φωνές / ή από τυφλό για αυτές σημείο.

Β) να μην είσαι ντυμένος ή να μοιάζεις λες και είσαι έτοιμος να σκοτώσεις κόσμο.

Πού είναι καλύτερα να φλερτάρεις; Στο Μπαρ ή Στο Δρόμο;  Το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika αναλύει το θέμα.

Για αυτές τις μία στις δέκα, το να αντιδράσουν αρνητικά σημαίνει :

Α) να μη σταματήσουν

Β) να αντιδράσουν άσχημα λεκτικά ή με άλλο τρόπο στο φλερτ.

Μέχρι εκεί.

Ας δεχθούμε λοιπόν ότι φέρεσαι σαν άνθρωπος και όχι thuglife όταν τις προσεγγίζεις. 

Αν λοιπόν κάνεις 100 προσεγγίσεις στο δρόμο, καμιά δεκάρα μπορεί να μη σου φερθούν όσο ευγενικά περιμένεις.

Αν είσαι από αυτούς που δίνουν σημασία κυρίως στα αρνητικά, έχουν εμμονή με την τελειότητα ή τους φαίνεται σαν απόρριψη που δεν μπορούν να ξεπεράσουν, έχω να σου πω τα εξής.

φλερτ

Σε αυτές τις 10 από τις 100, μάντεψε σε πόσες φταις πραγματικά;

Σε καμία.

Το ότι φέρεται αντικοινωνικά εκείνη τη στιγμή, δεν σημαίνει τίποτα για σένα.

Μπορεί να την πείραξε κάποιος πριν, μπορεί να φοβάται να μιλήσει γενικά, μπορεί να σε πέρασε για πλασιέ / κράχτη κάποιου μαγαζιού και να ήθελε να σε αποφύγει.

Δες το βίντεο για τα λάθη που καταστρέφουν την έλξη και τα λέμε σε λίγο:

Υπάρχουν 15.000 λόγοι που δεν είναι στο χέρι σου να επηρεάσεις. Τι είναι στο χέρι σου από την άλλη; Να επικεντρωθείς στην σωστή διαχείριση των άλλων ενενήντα.

ΕΠΕΙΔΗ:
Από τη στιγμή που δεν έχετε ξεκινήσει καν την επικοινωνία σας, δεν έχει προλάβει να βγάλει άποψη για σένα, άρα και να σε απορρίψει, αλλά απλά δεν είχε όρεξη για να μιλήσει.

 

Τώρα για όσους ενδιαφέρονται για τις υπόλοιπες ενενήντα γυναίκες από τις εκατό που έχουν την στοιχειώδη ευγένεια να ακούσουν τι έχει να πει ένας ωραίος τύπος που τις σταμάτησε όμορφα στο δρόμο, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.

Φλερτ Και 5 Κανόνες

  • Χαμογέλα από την αρχή
  • Κοίτα στα μάτια
  • Μίλα αργά.
  • Ρώτα πράγματα που πραγματικά θες να μάθεις
  • Είναι το ίδιο ελκυστικό και παράλληλα περίεργο για αυτήν, όπως και για σένα.

Ο Μύθος Υπάρχει Για 3 Λόγους

  • Επειδή πολλές φορές δεν μπορούμε να καταλάβουμε πότε πραγματικά μας απορρίπτει ή πότε πραγματικά δεν είναι διαθέσιμη για φλερτ.
  • Επειδή δεν τις φλερτάρουν συχνά και ξαφνιάζονται και δεν μπορούν να το χειριστούν πάντα με το καλύτερο δυνατό τρόπο και με την καλύτερη δυνατή συναισθηματική διαχείριση.
  • Επειδή όταν πραγματικά φταίμε εμείς το να το ρίξουμε κάπου είναι μια διέξοδος.

απόρριψη

Αλλά δεν χρειάζεται να ο μύθος να είναι η διέξοδός σου. Υπάρχει και άλλη λύση. Όσον αφορά τις προσεγγίσεις σου, απλά συνέχισε. Δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες και βελτίωσε λίγο την εικόνα σου προς το καλύτερο. Όχι τόσο το κομμάτι της εξωτερικής σου εμφάνισης, αλλά της εικόνας που προβάλλεις.

Οι γυναίκες ανταποκρίνονται σε όλους τους ανθρώπους που τις προσεγγίζουν, άλλοτε θετικά και άλλοτε όχι. Στους άντρες που τους αρέσουν βέβαια θα δείξουν κάποια πό τα σημάδια της έλξης, αλλά μόνο υπό τη συνθήκη ότι αισθάνονται άνετες και κυρίως ασφαλείς.

Μάθε ό, τι σου χρειάζεται για να απογειωθείς στον τομέα του φλερτ. Δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.