Μόλις Ανταλλάξαμε Τηλέφωνα! Τι Κάνω Τώρα;

Κατάφερες και ανταλλάξατε τηλέφωνα. Και τώρα τι; Το επόμενο βήμα είναι πάντοτε δύσκολο, γιατί δεν γνωρίζεις τι σε περιμένει.

Γνώρισες μια όμορφη γυναίκα και η προσέγγιση σου κρίθηκε επιτυχημένη, καθώς ανταλλάξατε τηλέφωνα και τώρα αναρωτιέσαι πώς να χειριστείς την κατάσταση, πότε να την καλέσεις, πότε να της στείλεις μήνυμα και τι  να της πεις.

Το να ανταλλάξετε τηλέφωνα είναι απλά η αρχή. Για να οδηγηθείτε σε ένα ραντεβού και σε μια σχέση πρέπει να κατανοήσεις κάποια πράγματα που θα μετατρέψουν την γνωριμία σε μια ισχυρή σύνδεση.

Βέβαια, αν θέλεις ποιοτικές γνωριμίες, θα πρέπει να κάνεις ποιοτικές αλληλεπιδράσεις. Με λίγα λόγια δεν αρκεί να ανταλλάξεις τηλέφωνα με οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά με γυναίκες που θα ικανοποιούν τα κριτήρια σου.

Όταν λοιπόν έχεις ανταλλάξει τηλέφωνα με μια γυναίκα που σε ενδιαφέρει, πρέπει να σκεφτείς πρώτα από όλα αν θα την καλέσεις ή αν θα της στείλεις γραπτό μήνυμα.

Αν Ανταλλάξατε Τηλέφωνα, Διάβασε Τα Πλεονεκτήματα Tης Κλήσηςκληση

Καλώντας την γυναίκα δείχνεις ωριμότητα και αυτοπεποίθηση, καθώς αυτός είναι ένας άμεσος τρόπος επικοινωνίας.

Η συνομιλία σας γίνεται πιο προσωπική και υπάρχει μεγαλύτερη άνεση, καθώς δημιουργούνται σύνδεση και συμπάθεια.

Καλώντας την θα ξεχωρίσεις από τους περισσότερους, που συνήθως στέλνουν γραπτό μήνυμα και παράλληλα θα εξασκήσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Τα Μειονεκτήματα Της Κλήσηςκληση

Αν αποφασίσεις να την πάρεις τηλέφωνο μπορεί να είναι κάπως άβολες οι στιγμές και για τους δύο σας και ίσως της φανεί ότι προτρέχεις.

Επειδή πλέον οι περισσότεροι δεν καλούν, αλλά προτιμούν να στείλουν γραπτό μήνυμα αυτή η σπανιότητα μπορεί να μην εκληφθεί με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς.

Αν Ανταλλάξατε Τηλέφωνα, Διάβασε Τα Πλεονεκτήματα Των Μηνυμάτων

μηνυμα

Τα μηνύματα είναι εύκολο να τα στείλεις και σε απελευθερώνουν από το άγχος της κλήσης. Είναι βολικά και για τους δύο σας, καθώς δίνουν ένα χρονικό περιθώριο προτού απαντήσεις και έτσι υπάρχει η δυνατότητα να γράψεις κάτι πιο έξυπνο, αστείο και γενικά κάτι που θα έχεις σκεφτεί περισσότερο και καλύτερα.

Τα Μειονεκτήματα Των ΜηνυμάτωνΚατάφερες και ανταλλάξατε τηλέφωνα. Και τώρα τι; Το επόμενο βήμα είναι πάντοτε δύσκολο, γιατί δεν γνωρίζεις τι σε περιμένει.

Τα γραπτά μηνύματα είναι πιο απρόσωπα και ο γραπτός λόγος καμιά φορά δεν ερμηνεύεται, όπως ο προφορικός, καθώς λείπει η τονικότητα.

Στέλνοντας ένα γραπτό μήνυμα, δείχνεις επίσης ότι είσαι ντροπαλός, χαρακτηριστικό που δεν είναι ελκυστικό.

Σαν γενικές κατευθύνσεις, για να αποφασίσεις με ποιον τρόπο θα επικοινωνήσεις μαζί της, ακολούθησε τα παρακάτω:

Κάλεσε την αν:

– Είναι πάνω από 30-35

– Έχεις φιλική, γοητευτική φωνή

– Αισθάνεσαι άνετα και διαθέτεις την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση

– Η γυναίκα μοιάζει να είναι της παλιάς σχολής

– Αν πιστεύεις ότι μιλώντας μπορείς να την κάνεις να αισθανθεί άνετα

Στείλε γραπτό μήνυμα αν:

– Είναι κάτω των 30

– Δεν έχεις και την καλύτερη φωνή

– Είσαι ντροπαλός και νιώθεις αμηχανία

– Αν η γυναίκα είναι ντροπαλή

Όταν αποφασίσεις με ποιον τρόπο θα επικοινωνήσεις, στείλε μήνυμα ή κάλεσε την αμέσως, χωρίς να περιμένεις μερικές ημέρες, όπως κάνουν πολλοί. Έτσι θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις από το πλήθος.

Μην ξεχνάς ότι η γυναίκα μπορεί το ίδιο βράδυ που την γνώρισες να αντάλλαξε τηλέφωνα με αρκετούς ακόμη άντρες, οι οποίοι θα περιμένουν μερικές ημέρες προτού της στείλουν μήνυμα ή την καλέσουν.

Και Τώρα Που Ανταλλάξατε Τηλέφωνα Τι;

Ο στόχος σου τώρα είναι να κανονίσετε ένα ραντεβού, οπότε χρησιμοποίησε το τηλέφωνο μόνο για τα διαδικαστικά και μην αναλωθείς σε ατέρμονες συζητήσεις. Ό,τι είναι να συζητήσετε, θα ειπωθεί στο ραντεβού που θα κανονίσετε και όχι στο τηλέφωνο.

Όταν την καλέσεις λοιπόν ή όταν στείλεις μήνυμα φρόντισε να είσαι έτοιμος με μια συγκεκριμένη πρόταση για ραντεβού, εντός των επόμενων ημερών.
Το επόμενο μήνυμα σου, θα είναι την ημέρα του ραντεβού, ώστε να κανονίσετε τις λεπτομέρειες, όπως το σημείο συνάντησης.

Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να έχετε ανταλλάξει τηλέφωνα, αλλά εκείνη να εξαφανίστηκε. Δες γιατί συμβαίνει αυτό, παρακολουθώντας το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika που ακολουθεί.

Αφού Ανταλλάξατε Τηλέφωνα, Μάθε Τι Να Προσέξεις Στην Επικοινωνία Μαζί Της

Όταν ανταλλάξετε τηλέφωνα και αποφασίσεις να επικοινωνήσεις μαζί της, όποιον τρόπο και αν επιλέξεις, θα πρέπει να προσέξεις μερικά σημεία.

#1. Μην Είσαι Πολύ ΕπίσημοςΚατάφερες και ανταλλάξατε τηλέφωνα. Και τώρα τι; Το επόμενο βήμα είναι πάντοτε δύσκολο, γιατί δεν γνωρίζεις τι σε περιμένει.

Σίγουρα θα πρέπει να προσέξεις την γλώσσα σου, αλλά το πρώτο σου μήνυμα δεν χρειάζεται να έχει ποιητικές καταβολές, ούτε να έχει μεγάλη έκταση, σαν να ήμασταν στο 1900.

Φρόντισε να είσαι ειλικρινής και να είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις σου, χωρίς να της δείχνεις ότι κρέμεσαι από την απάντηση σου ή ότι νιώθεις τυχερός που σου απάντησε.

#2. Πρόσεξε Την Γλώσσα Που ΧρησιμοποιείςΚατάφερες και ανταλλάξατε τηλέφωνα. Και τώρα τι; Το επόμενο βήμα είναι πάντοτε δύσκολο, γιατί δεν γνωρίζεις τι σε περιμένει.

Πολλοί άντρες, ιδιαίτερα στα γραπτά μηνύματα, εκφράζονται όπως τα έφηβα κορίτσια με συντομογραφίες, εικονίδια και εκφράσεις “της νεολαίας”.

Αυτό δεν είναι καθόλου αρρενωπό και μπορεί να απωθήσει την γυναίκα, καθώς αποπνέει έλλειψη σοβαρότητας και είναι συμπεριφορά που δεν ταιριάζει στην αρρενωπότητα που θέλεις να προβάλλεις.

#3. Μην Της Δίνεις Την Αμέριστη Προσοχή Σου Στα ΤηλέφωναΚατάφερες και ανταλλάξατε τηλέφωνα. Και τώρα τι; Το επόμενο βήμα είναι πάντοτε δύσκολο, γιατί δεν γνωρίζεις τι σε περιμένει.

Ένα κλασσικό λάθος που κάνουν οι άντρες, αφότου ανταλλάξουν τηλέφωνα με μια γυναίκα είναι οι συνεχείς προσπάθειες επικοινωνίας.

Είναι μεγάλο λάθος να της στείλεις καλημέρα το πρωί, ενημέρωση ότι την σκέφτεσαι λίγη ώρα αργότερα, να την καλέσεις πιο μετά για να δεις τι κάνει κλπ.

Είπαμε ήδη ότι οι πρώτες κλήσεις ή μηνύματα έχουν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα με σκοπό να κανονίσετε ένα ραντεβού. Ακόμη και σε επόμενα στάδια της σχέσης, αν προχωρήσει, αυτή η διαρκής επικοινωνία μπορεί να είναι αρκετά άβολη.

#4. Μην Δείχνεις Σημάδια ΑπελπισίαςΚατάφερες και ανταλλάξατε τηλέφωνα. Και τώρα τι; Το επόμενο βήμα είναι πάντοτε δύσκολο, γιατί δεν γνωρίζεις τι σε περιμένει.

Όταν την καλέσεις και δεν το σηκώσει μην την καλέσεις άλλες δεκαπέντε φορές και μην αφήνεις κάθε φορά μήνυμα στον αυτόματο τηλεφωνητή. Μπορεί να μην έχει την δυνατότητα ή να μην θέλει να απαντήσει.

Το ίδιο ισχύει και με τα μηνύματα. Μην την βομβαρδίζεις με μηνύματα, όταν δεν λάβεις γρήγορη απάντηση.

Στο βίντεο του Χρήστου παρακάτω θα δεις μερικά ακόμη σημάδια που δείχνουν σε μια γυναίκα ότι είσαι απελπισμένος.

Κλείνοντας, είναι στο χέρι σου να επιλέξεις ποιος τρόπος επικονωνίας σου ταιριάζει και να προσεγγίσεις πετυχημένα μια γυναίκα που σου αρέσει. Πρόβαλε τον καλύτερό σου εαυτό, δείξε αυτοπεποίθηση που είναι και το πιο ελκυστικό αντρικό χαρακτηριστικό και δήλωσε τις προθέσεις σου με τρόπο που να δημιουργεί έλξη. Διεκδίκησε αποφασιστικά μια ωραία γυναίκα και κλιμάκωσε την επικοινωνία, τηλεφωνικά ή ακόμα και με μηνύματα.

Ως Άνδρας Αξίας ξέρεις ποιος είσαι και τι θέλεις, καθώς και τον τρόπο που θα το αποκτήσεις. Προχώρα δυναμικά και εξέλιξε τον εαυτό σου σε όλα τα επίπεδα. Το φλερτ είναι κορυφαία επικοινωνιακή διαδικασία. Κατάκτησέ την.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το επόμενο βήμα αφού ανταλλάξετε τηλέφωνα είναι πάντοτε τρομακτικό. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να το κάνεις λίγο πιο σίγουρο, εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.