Φλερτ με μια Συμφοιτήτρια που μου Αρέσει

Είσαι στο πανεπιστήμιο και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε τίποτα άλλο πέρα από αυτήν. Πώς φλερτάρω στο χώρο του πανεπιστημίου σωστά.

Το Φλερτ Με Συμφοιτήτρια Είναι Σημαντική Εμπειρία

Το φλερτ είναι στα φοιτητικά χρόνια μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες για ένα νεο άνθρωπο.Ένα από τα πράγματα που μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή ενός άντρα κατά την διάρκεια ενός μαθήματος στην σχολή είναι μια όμορφη συμφοιτήτρια.

Βλέποντας την προσπαθεί να βρει τρόπο να την φλερτάρει. Ειδικά ένας νέος και άπειρος άντρας μπορεί να πιστεύει ότι είναι δύσκολο να φλερτάρει μια συμφοιτήτρια που του αρέσει, όμως δεν είναι έτσι.

Το φλερτ σε μια αίθουσα μαθημάτων μπορεί να είναι αρκετά πιο απλό. Αν λοιπόν σε απασχολεί το ερώτημα “Πώς φλερτάρω μια συμφοιτήτρια που μου αρέσει;”, συνέχισε να διαβάζεις τις συμβουλές αυτού του άρθρου.

#1. Στο Φλερτ Την Κοιτάζω Στα Μάτια

φλερτ οπτική επαφή

Ίσως ήδη γνωρίζεις ότι φλερτάρω συνεπάγεται κοιτάζω στα μάτια. Η επαφή με τα μια έχει μεγάλη δύναμη.

Προσπάθησε να βρεις μια ευκαιρία να κοιτάξεις το κορίτσι που σου αρέσει, μέχρι να σιγουρευτείς ότι σε έχει αντιληφθεί. Αυτό ίσως δεν γίνει αμέσως. Μπορεί να χρειαστεί να την κοιτάξεις λίγη ώρα μέχρι να σε παρατηρήσει.

Όταν τα βλέμματα σας διασταυρωθούν, χαμογέλασε της και κράτησε το βλέμμα σου πάνω της για λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό θα σε βοηθήσει να της δώσεις μια καλή πρώτη εντύπωση.

Θα καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται, αν προσπαθήσει και εκείνη με την σειρά της να σε κοιτάξει.

#2. Φλερτάρω Με Την Σωστή Τεχνική Συζήτησηςφλερτ με συμφοιτήτρια

Πρέπει να έχεις κατά νου ότι μια αίθουσα διδασκαλίας είναι ένας δημόσιος χώρος και πιθανόν μια γυναίκα να ντρέπεται να μιλήσει με έναν άντρα που δεν γνωρίζει.

Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να αποφύγεις το έντονο πείραγμα αν δεν την γνωρίζεις και αν υπάρχουν άλλα άτομα κοντά σας.

Γενικώς, φρόντισε να είσαι διακριτικός, αν δεν έχετε μιλήσει ποτέ ξανά. Επίσης, προσπάθησε να είσαι ανοικτός και να την προσέχεις όταν μιλά.

Όντας σε μια αίθουσα διδασκαλίας είναι αρκετά απλό να ξεκινήσεις μια συζήτηση σχετικά με το μάθημα, τον καθηγητή, κάποια απορία ή κάποια εργασία που σας έχει ανατεθεί και από εκεί και ύστερα να κλιμακώσεις την συζήτηση και να την φέρεις σε άλλα θέματα, μέχρι να πάρεις τον αριθμό της και να κανονίσετε να βρεθείτε κάπου έξω.

#3. Όχι Φλερτ Με Όλεςφλερτ με όλες

Αν θέλεις να δημιουργήσεις μια καλή εντύπωση, μην φλερτάρεις όλες τις γυναίκες της τάξης σου. Όταν επιλέξεις μια κοπέλα που σου αρέσει, μίλησε μόνο με αυτήν.

Αν είσαι τύπος που φλερτάρει με όλα τα κορίτσια της τάξης, δείχνεις ότι δεν έχεις κριτήρια και αυτό είναι κάτι που θα αντιληφθεί γρήγορα κάθε γυναίκα και βέβαια, δεν είναι κολακευτικό για εσένα και καθόλου ελκυστικό.

#4. Προσέχω Την Εμφάνισή Μουεμφάνιση

Η εμφάνιση σου δείχνει ποιος είσαι και συμβάλλει στην δημιουργία μιας θετικής πρώτης εντύπωσης. Γι’ αυτό ντύσου καλά, με τρόπο που θα αρμόζει στον χώρο. Δεν χρειάζεται να φορέσεις κουστούμι, αλλά μην πας για μάθημα με την φόρμα που πας στο γυμναστήριο.

Ένα καθαρό τζιν, ένα ωραίο μπλουζάκι, καλοφτιαγμένα μαλλιά και αρρενωπό άρωμα, θα σε κάνουν ελκυστικό για τα κορίτσια του τμήματος σου.

Στο παρακάτω βίντεο ο Θέμης σου δίνει χρήσιμες συμβουλές, για να βελτιώσεις το ντύσιμο σου.

#5. Για Φλερτ Με Συμφοιτήτρια Πηγαίνω Σε Μια Ομάδα Μελέτηςσυμμετέχω σε ομάδα

Ένας τρόπος να επικοινωνήσει με ένα κορίτσι από το τμήμα σου, αν δεν μπορείς να βρεις την ευκαιρία κατά την διάρκεια του μαθήματος είναι να μπεις σε μια ομάδα μελέτης ή σε μια εργασία μαζί της.

Μια τέτοια ομάδα θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να περάσεις χρόνο μαζί της και να την φλερτάρεις με την άνεση σου.

Αν βρεθείτε να διαβάζετε στο σπίτι της ή στο δικό σου υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να της αρέσεις και θα πρέπει να κινηθείς και να εκδηλώσεις τις προθέσεις σου.

#6. Στο Φλερτ Με Συμφοιτήτρια Είμαι Κοινωνικός Πάντακοινωνικός

Ακόμη ένας πολύ καλός τρόπος να είσαι ελκυστικός είναι να είσαι κοινωνικός πριν και μετά το μάθημα.

Θα έχεις παρατηρήσει ότι ο χώρος του πανεπιστημίου είναι γεμάτος ανθρώπους που συζητούν μεταξύ τους στους διαδρόμους και στα κυλικεία, αλλά ακόμη και στην αίθουσα προτού αρχίσει το μάθημα.

Οι επικοινωνιακές δεξιότητες είναι ένα αρρενωπό χαρακτηριστικό που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις και θα προετοιμάσει το έδαφος, ώστε να φλερτάρεις και να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα με την συμφοιτήτρια που σου αρέσει.

Πολλοί άνδρες προσπαθούν να αποκτήσουν τέτοια οικειότητα με την γυναίκα που ξεπερνούν την λεπτή γραμμή της ερωτικής οικειότητας που ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και φτάνουν στην φιλική. Με ρίσκο να πέσουν σε Friendzone.

Σε αυτό το video o Θέμης δίνει γνώση με 7 απλά και πρακτικά tips που θα σε βοηθήσουν να μη ξεπεράσεις τα όρια και από εκεί που θες να γίνεις εραστής να γίνεις το καλό παιδί που θέλει για φίλο της.

Συνοψίζοντας, όταν είσαι στην σχολή έρχεσαι εύκολα σε επαφή με μια κοπέλα που σου αρέσει. Όμως αυτή η επαφή δεν γίνεται σε κάποιο κοινωνικό περιεχόμενο και η συζήτηση για θέματα σχετικά με το μάθημα μπορεί να γίνει βαρετή.

Αν χρησιμοποιήσεις το μάθημα σαν αφορμή, θα πρέπει γρήγορα να περάσεις σε άλλα θέματα, πιο προσωπικά και βαθύτερα.

Από τη δική σου πλευρά αν επενδύσεις χρόνο και ενέργεια είναι πολύ πιθανό να κάνεις τη διαφορά και να αλλάξεις τη ζωή σου. Τη φοιτητική ζωή σου δηλάδη, μια περίοδο γεμάτη με καινούριες εμπειρίες.

Αυτές τις εμπειρίες πως είναι δυνατόν να μην τις ζήσεις;

Τη στιγμή που και για τη γυναίκα είναι τα φοιτητικά χρόνια μια περίοδος ερωτικής εξερεύνησης, κοινωνικοποίησης και διαμόρφωσης της ενήλικης της ταυτότητας, γιατί να μην προσεγγίσεις γυναίκες με τις ίδιες προθέσεις με εσένα;

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το φλερτ με συμφοιτήτρια είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις. Προετοιμάσου για όλα εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ. Βρες το βιβλίο Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.