Μου Αρέσει Όμως Είναι με Άλλον! Πώς το Χειρίζομαι;

Είδες μια γυναίκα και θέλεις να την προσεγγίσεις, αλλά μαθαίνεις ότι είναι με άλλον. Πώς κινούμαι σε μια τέτοια περίπτωση. Ειδικά όταν μου αρέσει πολύ.

Θα τύχει πολύ συχνά να σου αρέσει μια γυναίκα, οι οποίες θα αποδειχτεί ότι έχουν σχέση με άλλον. Αυτή μπορεί να είναι μια ενοχλητική κατάσταση την οποία θα κληθείς να αντιμετωπίσεις πολλές φορές.

Θα βρεθείς σε καταστάσεις στις οποίες θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα σταματήσεις να την σκέφτεσαι και θα προχωρήσεις ή αν θα συνεχίσεις να την κυνηγάς.

Υπάρχει όμως κάποιο πρωτόκολλο ή κάποιος ενδεδειγμένος τρόπος χειρισμού μιας τέτοιας κατάστασης; Επίσης, είναι αποδεκτό να κυνηγάς μια γυναίκα που είναι με άλλον;

Ας δούμε λοιπόν πώς έχουν τα πράγματα.

Γιατί Θέλεις Μια Γυναίκα Που Έχει Σχέση, Αλλά Σου Αρέσει;Είδες μια γυναίκα και θέλεις να την προσεγγίσεις, αλλά μαθαίνεις ότι είναι με άλλον. Πώς κινούμαι σε μια τέτοια περίπτωση. Ειδικά όταν μου αρέσει πολύ.

Προτού προχωρήσεις, θα πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου για ποιον λόγο θέλεις μια γυναίκα που ξέρεις ότι είναι με κάποιον άλλον.

Με δεδομένο ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια γυναικών σε όλο τον κόσμο και μάλιστα πολλές από αυτές ζουν σε ακτίνα λίγων χιλιομέτρων γύρω από το σπίτι σου, θα πρέπει να αναρωτηθείς, τι είναι αυτό που κάνει την συγκεκριμένη γυναίκα τόσο ξεχωριστή.

Αν έχεις μια καλή απάντηση σε αυτό, τότε ίσως υπάρχει λόγος να την κυνηγήσεις. Αντίστοιχα, αν δεν έχεις απάντηση, έχεις αυτομάτως έναν λόγο, για να μην συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί της.
Αν αποφασίσεις να την κυνηγήσεις, πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι μια διαδικασία που δεν θα είναι εύκολη, ούτε ευχάριστη.

Βέβαια, ακόμη και αν η γυναίκα που σου αρέσει χωρίσει, όπως καταλαβαίνεις πιθανότατα θα υπάρχει ο πρώην της, ο οποίος θα την κυνηγά επίσης και θα θέλει να σε κάνει να χωρίσεις.

Η Άλλη Περίπτωση, Αν Σου Αρέσει Πολύ Μια Γυναίκα

πρωην

Από την άλλη, υπάρχει το ενδεχόμενο, αφού χώρισε κάποιον για εσένα, να ξανακάνει το ίδιο στο μέλλον και να χωρίσει εσένα ή να είναι άπιστη αν την πολιορκήσει κάποιος άλλος. Αυτός μπορεί να είναι ένας λογικός ή παράλογος φόβος που θα εξαρτηθεί από την ποιότητα του χαρακτήρα της.

Με αυτά στο μυαλό, όταν σου αρέσει μια γυναίκα που είναι με άλλον, θα είναι καλό να διαπιστώσεις αν πράγματι σου αρέσει, αν αξίζει να την κυνηγήσεις ή απλά την βλέπεις σαν έπαθλο, σαν μια προσωπική σου νίκη.

Η επιθυμία να είσαι με κάποια γυναίκα, επειδή δεν θέλεις να είσαι με κάποια άλλη και επειδή σου αρέσει πολύ είναι πανίσχυρη.

Το ίδιο όμως ισχύει και με την επιθυμία να αποδείξεις ότι είσαι δυνατότερος, καλύτερος ή πιο ελκυστικός. Και να προβάλλεις αυτά τα χαρακτηριστικά, κυνηγώντας την γυναίκα που σου αρέσει.

Η αιτία λοιπόν είναι ένας παράγοντας που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά.

Είναι Αποδεκτό Να Κυνηγάς Μια Γυναίκα Που Είναι Ήδη Σε Σχέση, Αλλά Σου Αρέσει;απελπισμενος

Τώρα πάμε σε πιο φιλοσοφικά ζητήματα.

Αν δεις το θέμα πρακτικά, μια γυναίκα που βρίσκεται σε μια σχέση που δεν είναι υγιής, δεν θα προβληματιστεί, αν βρει την ευκαιρία να χωρίσει. Όμως θα πρέπει να σκεφτείς τις επιπλοκές, όταν βάλεις στην ζωή σου μια γυναίκα που έχει δεχθεί να βρίσκεται σε μια τοξική σχέση.

Δεν μπορείς να την σώσεις, όπως δεν μπορείς να σώσεις κανέναν. Περισσότερα για αυτό το ζήτημα, θα μάθεις στο επεισόδιο  από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika που ακολουθεί.

Σίγουρα μπορείς να είσαι υποστηρικτικός, αν βρίσκεται σε μια τοξική σχέση, αλλά θα είναι κακό για εσένα και θα σπαταλήσεις πολλή ενέργεια.

Ακόμη, υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ του να είναι σε σχέση και του να είναι σε σοβαρή σχέση. Δεν είναι το ίδιο να έχουν βγει μερικές φορές με το να είναι μερικά χρόνια σε σχέση. Στην πρώτη περίπτωση, αν το δεις ηθικά, δεν είναι και τόσο λάθος. Αν κάνεις κίνηση, με δεδομένο ότι δεν πρόκειται για την γυναίκα που αρέσει σε κάποιον φίλο σου.

Από την άλλη, είναι εύκολα αντιληπτό ότι μια γυναίκα που βρίσκεται σε μια μακροχρόνια σχέση η οποία πηγαίνει καλά, πρώτον δεν θα θέλει περιπέτειες και δεύτερον, δεν είναι σωστό ηθικά.

Τέλος, σκέψου, πώς θα σου φαινόταν εσένα, αν κάποιος άλλος άντρας κυνηγούσε την γυναίκα με την οποία ήσουν σε σχέση.

Υπάρχουν λοιπόν πρακτικά και ηθικά ζητήματα που πρέπει να εξετάσεις, προτού κάνεις κίνηση.

Μπορείς Να Την Κάνεις Να Σε Θέλει;Είδες μια γυναίκα και θέλεις να την προσεγγίσεις, αλλά μαθαίνεις ότι είναι με άλλον. Πώς κινούμαι σε μια τέτοια περίπτωση. Ειδικά όταν μου αρέσει πολύ.

Μια γυναίκα που βρίσκεται ήδη σε σχέση, θα είναι δύσκολο και πολύπλοκο να αφήσει  την σχέση της και να σε ερωτευτεί. Εκτός αυτού, οι προσπάθειες σου, όσο έντονες και αν είναι, δεν μπορεί να έχουν εγγυημένο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, ενδέχεται η ταλαιπωρία και ο κόπος να μην αξίζουν το τελικό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάς ότι αν η γυναίκα είναι ήδη φίλη σου, έχεις ήδη μια υπέροχη σύνδεση μαζί της. Αν τώρα θέλεις τόσο πολύ να το προχωρήσεις, θα πρέπει να εξετάσεις το κίνητρο σου και τα συναισθήματα της.

Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο, αν σου αρέσει μια γυναίκα, αλλά εκείνη δεν σε θέλει.

Τι Μπορείς Να Κάνεις, Αν Σου Αρέσει Πολύ;Είδες μια γυναίκα και θέλεις να την προσεγγίσεις, αλλά μαθαίνεις ότι είναι με άλλον. Πώς κινούμαι σε μια τέτοια περίπτωση. Ειδικά όταν μου αρέσει πολύ.

Κανείς δεν μπορεί να σου πει ποια γυναίκα να σου αρέσει και ποια όχι. Όμως μερικές φορές μπορεί μια γυναίκα να σου αρέσει επειδή κατά την γνώμη σου δεν έχεις άλλες επιλογές. Αυτός είναι ένας τελείως λανθασμένος τρόπος σκέψης.

Μήπως υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος σκέψης για να υιοθετήσεις;

Αν η γυναίκα που σου αρέσει έχει ήδη σχέση, απλά προχώρα. Μπορείς να έχεις μια φιλική σχέση μαζί της. Αλλά αν το κάνεις αυτό ελπίζοντας ότι κάποτε μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν, κάνεις λάθος.

Νοοτροπία

Αυτό που πρέπει να καθορίζει τον τρόπο δράσης σου είναι μια νοοτροπία αφθονίας. Να θυμάσαι δηλαδή πάντοτε ότι υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες ελκυστικές, έξυπνες και χωρίς σχέση, οι οποίες περιμένουν να τις προσεγγίσεις και να τις φλερτάρεις.

Μην χάνεις λοιπόν τον χρόνο σου, περιμένοντας κάποια γυναίκα που σου αρέσει, αλλά είναι σε σχέση, όταν γνωρίζεις ότι σε περιμένουν πολύ περισσότερες εκεί έξω.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το πώς χειρίζεσαι μια κατάσταση δεν είναι πάντοτε εύκολο. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να εξελιχθείς και σε αυτό, εδώ.

Ο Άνδρας Αξίας προσεγγίζει όποια γυναίκα του αρέσει, για τί ξέρει τι θέλει. Διάβασε το βιβλίο από τους ιδρυτές του Men Of Style εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.