Μου αρέσουν οι μικρότερες γυναίκες

Μου αρέσουν οι μικρότερες γυναίκες

Μου αρέσουν οι μικρότερες γυναίκες. Είναι γεγονός. Δεν είμαι “μεγάλος”. Ζω στα χρόνια της σεξουαλικής μου ακμής και ελπίζω να περάσουν πολύ πολύ αργά. Είμαι σε μία ηλικία που μου επιτρέπει να παίζω με όλες τις ηλικίες χωρίς πρόβλημα. Μου αρέσουν όμως οι μικρότερες γυναίκες λίγο περισσότερο. Αν λοιπόν είσαι πάνω από 40 χρονών, σίγουρα αυτό το άρθρο θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Ακόμα όμως και για κάποιον 35άρη που κυνηγάει κοπέλες 20-22 χρονών και νιώθει ότι κάπου λόγω ηλικίας το χάνει, αυτό το άρθρο δημιουργήθηκε για να τον βοηθήσει. Για αυτό θα δοθούν 5 συμβουλές εξαιρετικά χρήσιμες:

  • Να είσαι gentleman

Εφόσον είσαι ένας άντρας στα 40 του, πρέπει να έχεις μερικά χαρακτηριστικά και μερικές αρετές που ανταποκρίνονται σε έναν άντρα αυτής της ηλικίας: Να είσαι gentleman, να φλερτάρεις έξυπνα και με αυτοπεποίθηση, να αποπνέεις επιτυχία και χαρακτηριστικά ενήλικου αντρός, όπως να μένεις μόνος σου, να έχεις αυτοκίνητο, να έχεις μία πολύ καλή δουλειά. Αυτό έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με τους περισσότερους άντρες που έχουν συνηθίσει να φλερτάρουν οι κοπέλες στα 20-22 τους, που μένουν συνήθως με τους γονείς τους, δεν έχουν λεφτά παρά χαρτζιλίκι και συμπεριφέρονται παιδιάστικα.

  • Προσοχή όταν ρωτήσει την ηλικία σου

Σε κάποιο σημείο της γνωριμίας, η κοπέλα θα ρωτήσει την ηλικία σου. Είναι γεγονός. Δε θα το αποφύγεις. Σε αυτό το σημείο, δεν πρέπει να αμυνθείς, ούτε να νιώσεις ότι πρέπει να απολογηθείς αλλά ούτε και να της επιτρέψεις να σχολιάσει αρνητικά την ηλικία σου. Η λύση είναι πολύ απλή: Θέλεις να είσαι ΕΣΥ αυτός που θα ρίξεις το φταίξιμο στην κοπέλα, επειδή παραείναι μικρή για σένα και να την κάνεις να σου αποδείξει ΑΥΤΉ ότι παρά το νεαρό της ηλικίας σου, θα μπορούσε να είναι μαζί σου λόγω αρετών που διαθέτει, που πρέπει να σου αποδείξει ότι διαθέτει!

  • Πρέπει να ηγηθείς

Αν μία κοπέλα σε θέλει, αυτό συμβαίνει για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Ένας από τους λόγους, είναι ότι έχεις ηγηθεί της κατάστασης θέτεις τους κανόνες σου στη γνωριμία σας και είσαι το κυρίαρχο Αρσενικό. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικό να συμβαίνει αυστηρά σε οποιονδήποτε άντρα γνωρίσει οποιασδήποτε ηλικίας, αλλά ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ όταν γνωρίζει άντρα αρκετά μεγαλύτερό της, να περιμένει από αυτόν να ηγηθεί με κάθε δυνατό τρόπο στη σχέση τους. Πάρε πρωτοβουλίες, πάρε την ευθύνη της γνωριμίας και της κλιμάκωσης, καθώς και της πορείας της σχέσης, από την αρχή μέχρι το τέλος.

  • Να είσαι πρόκληση – κάνε την να σε κυνηγήσει

Οι μικρότερες γυναίκες έχουν συνηθίσει να τις κυνηγάνε άλλοι νεότεροι άντρες, αλλά και να τις επιτίθενται σεξουαλικά / ερωτικά – όχι με ωραίο τρόπο – μεγαλύτεροι σε ηλικία άντρες, ειδικά αν είναι ελκυστικές και όμορφες. Το να καταφέρεις να σε θέλει, σημαίνει ότι πρέπει να την κάνεις να επενδύσει στη γνωριμία σας και να προσπαθήσει και αυτή αρκετά. Όσο περισσότερο επενδύσει χρόνο και φαιά ουσία, όσο περισσότερο την κάνεις να προσπαθήσει, τόσο περισσότερο θα της δημιουργήσεις το συναίσθημα ότι σε κυνήγησε και αυτή! Να επικοινωνήσει και αυτή πρώτη, να σε ρωτήσει πράγματα για σένα, να σε ψάξει, να αναρωτιέται αν θα την πάρεις τηλέφωνο… αν την κάνεις να αισθανθεί ότι την ελέγχεις ή την κυνηγάς, είναι πολύ πιθανόν να σε νιώσει σαν γονιό της, και όχι σαν εραστή της ή σύντροφό της: ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ! 

  • Μίλα της σαν να είσαι αυθεντία!

Μίλα της ως αυθεντία, ως κάποιος που γνωρίζει πολλά πράγματα για τη ζωή. Μίλα της ως κάποιος δίπλα στον οποίο θα μάθει πολλά πράγματα και είναι τυχερή να έχει κοντά της. Οι γυναίκες τρελαίνονται να μαθαίνουν νέα πράγματα, να βιώνουν εμπειρίες μαζί σου που πιστεύουν ότι με άλλον άντρα δε θα βίωναν. Είναι κάτι για το οποίο θα νιώθουν ευγνώμονες απέναντί σου.

Προσοχή, λοιπόν, όταν είσαι άντρας πολύ μεγαλύτερός της. Ακολούθησε αυτά τα απλά βήματα. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις ακόμα περισσότερα για το πώς να διαχειριστείς γυναίκες πολύ μικρότερης ηλικίας, τότε εδώ θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι: Υπηρεσίες

Καλή επιτυχία!

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.