Μπορεί το Φλερτ του Καλοκαιριού να Εξελιχθεί σε Σχέση;

Μπορεί το Φλερτ του Καλοκαιριού να Εξελιχθεί σε Σχέση;

Τα φλερτ του καλοκαιριού πάνε κι έρχονται, καθώς οι διακοπές, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ευνοούν κατά πολύ τους καλοκαιρινούς έρωτες και τις γνωριμίες με το αντίθετο φύλο.

Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες, ειδικά στις διακοπές τους αλλά και συνολικότερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι πιο χαλαροί, πιο ευδιάθετοι, πιο ανοιχτοί σε ερωτικές γνωριμίες και καλοκαιρινές ερωτικές ιστορίες.

Το καλοκαίρι είναι ιδανικό για να γνωρίσεις γυναίκες και να φλερτάρεις.

Οι διακοπές και ο καλοκαιρινός καιρός δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για φλερτ και προσεγγίσεις.

φλερτ του καλοκαιριού

Τα κλαμπ είναι φίσκα, οι γυναίκες ντύνονται πιο αέρινα, τα δροσιστικά κοκτέιλς πάνε κι έρχονται, η διάθεση ανεβαίνει. Είμαστε πιο ξεκούραστοι λόγω των διακοπών και των μπάνιων στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερη όρεξη μέσα στην μέρα.

Το μυαλό μας ξεφεύγει λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, της θάλασσας, των εκδρομών και των απανωτών νυχτερινών εξόδων. Με πιο άδειο μυαλό, έχουμε καθαρότερη σκέψη και μπορούμε να σκεφτούμε με μεγαλύτερη διαύγεια τι να πούμε και πώς να ανοίξουμε συζήτηση με μια γυναίκα.

Είναι πολύ σημαντικό επίσης να θυμόμαστε ότι το καλοκαίρι υπάρχει άφθονος ήλιος, ο οποίος βοηθάει στην παραγωγή της βιταμίνης D, που μας ανεβάζει τη διάθεση.

Ειδικά εάν είσαι διακοπές, τώρα είναι η ώρα να φλερτάρεις όποια γυναίκα είναι διαθέσιμη. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika για τα φλερτ του καλοκαιριού και το πώς μπορούν να εξελιχθούν.

Κάθε άτομο που φλερτάρει το καλοκαίρι έχει περισσότερες πιθανότητες να βιώσει ερωτική επιτυχία και να κάνει σεξ.

Είναι η περίοδος για έντονες βραδιές, αξέχαστες εμπειρίες, στιγμές που θα θυμάσαι για πάντα.

Τι γίνεται όμως μετά;

Όταν περνάει αυτή η περίοδος των διακοπών, της χαλάρωσης και της ανέμελης διάθεσης, πώς εξελίσσονται τα φλερτ του καλοκαιριού;

Και μπορεί το φλερτ του καλοκαιριού να εξελιχθεί σε σχέση;

Πώς Θα Καταλάβεις Εάν Υπάρχει Μέλλον Στο Φλερτ Του Καλοκαιριού

Το φλερτ είναι απολαυστικό όλες τις εποχές του χρόνου. Και κάτι πολύ πιθανό και λογικό είναι να φλερτάρεις τις γυναίκες που σου αρέσουν αυτές τις ζεστές μέρες, αλλά με κάποια από αυτές να θέλεις να διαρκέσει παραπάνω.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλεις να ζήσεις και τον καλοκαιρινό έρωτα.

Τι γίνεται όμως όταν γνωρίζεις μια γυναίκα και από ένα σημείο και μετά σκέφτεσαι ότι θα ήθελες να δημιουργήσεις κάτι σταθερότερο μαζί της;

Τι γίνεται όταν αρχίζεις σταδιακά να σκέφτεσαι το αθώο φλερτ του καλοκαιριού ως την επόμενή σου σχέση;

Και τι γίνεται όταν δεν είσαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη γυναίκα σε θέλει για κάτι περισσότερο από μια καλοκαιρινή ερωτική ιστορία;

Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετοί τρόποι να το καταλάβεις.

Από τη στιγμή που συναναστρέφεσαι μαζί της, έχεις κάθε ευκαιρία να “διαβάσεις” πίσω από τις γραμμές και να καταλάβεις ότι είναι ένα φλερτ του καλοκαιριού ή ότι είναι μια σχέση που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο και πιο σταθερό.

φλερτ του καλοκαιριού

#1. Σου Λέει Ότι Ψάχνει Κάτι Πιο Σταθερό Από Ένα Φλερτ Του Καλοκαιριού.

Πολλές γυναίκες που έχουν κάνει σεξ μαζί μου σε καλοκαιρινή περίοδο μου έχουν εκφράσει από μόνες τους την επιθυμία τους για κάτι περισσότερο.

Σε πολλές περιπτώσεις η γυναίκα, ανάλογα και με τη σχέση που έχετε και τη δική της αυτοπεποίθηση, θα σου πει από μόνη της ότι δεν θέλει να μείνει στο φλερτ του καλοκαιριού.

Σε αυτήν την περίπτωση, τα πράγματα γίνονται πολύ απλά και ξεκάθαρα.

Εάν κι εσύ νιώθεις το ίδιο, απλά προχωράς.

#2. Σου Δηλώνει Ότι Δεν Είναι Στο Στυλ Της Να Κάνει One Night Stand.

Αν και αυτό δεν είναι τόσο ξεκάθαρο σημάδι όσο το προηγούμενο, είναι σίγουρα ένα δείγμα ότι η γυναίκα ίσως σε βλέπει πιο σοβαρά.

Μια γυναίκα που σου δηλώνει εξ αρχής ότι δεν συνηθίζει να κάνει one night stand σού δείχνει με τον τρόπο της ότι σε έχει επιλέξει για κάτι πιο σοβαρό.

Φυσικά, μπορεί εσύ να είσαι η εξαίρεση στον κανόνα. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι από αυτά που σου λέει δηλώνει ότι γενικά προτιμάει τις σχέσεις είναι θετικό.

φλερτ του καλοκαιριού

#3. Επιδιώκει Συχνή Επικοινωνία Μαζί Σου.

Όσον αφορά την επικοινωνία που έχετε, μπορείς να καταλάβεις σχεδόν τα πάντα για τις προθέσεις της εάν παρατηρήσεις τη συχνότητα με την οποία επικοινωνεί και φυσικά το τι σου λέει.

Εάν βλέπεις ότι, ενώ είναι ακόμη αρχή και έχετε βρεθεί ελάχιστα, σε παίρνει τηλέφωνο εκείνη πρώτη συχνά και σου στέλνει μηνύματα, σημαίνει ότι επενδύει στη σχέση σας και ενδεχομένως να το βλέπει πιο σοβαρά.

Επίσης, εάν σου ανοίγεται για τη ζωή της και σε κάνει μέρος της, ζητώντας τη γνώμη σου, τότε επίσης ενδέχεται να σε βλέπει ως κάτι περισσότερο από ένα φλερτ του καλοκαιριού.

#4. Γλώσσα Σώματος Στο Φλερτ.

Ακόμα και μια φορά να έχετε βρεθεί, είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεις τα σημάδια της γλώσσας σώματός της.

Εάν σε αγγίζει συχνά από μόνη της, δέχεται το άγγιγμά σου, σε κοιτάζει έντονα, γελάει με αυτά που λες, αγνοεί τους ανθρώπους γύρω σας και στέκεται γυρισμένη προς τα εσένα, σου δείχνει ότι σε θέλει.

Και μάλιστα, εάν η ένταση και η συχνότητα των παραπάνω σημαδιών είναι μεγάλη, τότε η γυναίκα επενδύει με τον τρόπο της σε εσένα.

Φυσικά, το στυλ σου και η εξωτερική σου εμφάνιση παίζουν τεράστιο ρόλο στο να είσαι ελκυστικός για μια γυναίκα. Δες το βίντεο του Θέμη σχετικά με το πώς μπορείς να διατηρήσεις το στυλ σου το καλοκαίρι και να κάνεις μια εντύπωση που θα διαρκέσει στον χρόνο.

Συνολικά, μια γυναίκα θα συνδυάσει τουλάχιστον τα δύο από τα τέσσερα σημάδια εάν σε θέλει δίπλα της ως σχέση και δεν σε βλέπει ως ένα απλό φλερτ του καλοκαιριού.

Φυσικά, το θέμα δεν είναι τόσο τι θα κάνει εκείνη, αλλά το τι θα κάνεις εσύ.

Πάμε να δούμε πώς μπορείς να εξελίξεις το φλερτ του καλοκαιριού σε σχέση διεκδικώντας κάτι περισσότερο.

Πώς Μπορείς Να Μετατρέψεις Το Φλερτ Του Καλοκαιριού Σε Σχέση

Πριν διαβάσεις παρακάτω, πρέπει να διευκρινίσω κάτι πολύ σημαντικό:

Δεν μπορείς να κάνεις καμία γυναίκα να μπει σε σχέση μαζί σου εάν δεν το θέλει κι εκείνη.

Όσο ελκυστικός κι αν είσαι, όσο Άνδρας Αξίας κι αν είσαι, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει τα δικά του “θέλω”.

Εάν δεν θέλει, δεν θέλει. Τέλος.

Πας παρακάτω.

Τι μπορείς να κάνεις όμως εσύ ως αρσενικό εάν έχεις σημάδια ότι θέλει να εξελίξετε το φλερτ του καλοκαιριού σε μια σχέση;

Ή τι μπορείς να κάνεις ακόμα κι αν δεν είσαι σίγουρος για το τι θέλει εκείνη, αλλά εσύ την βλέπεις σοβαρά;

καλοκαίρι

 

#1. Εξέφρασε Ξεκάθαρα Τις Προθέσεις Σου Στο Φλερτ Του Καλοκαιριού.

Οκ, αυτό εξαρτάται από εσένα και μόνο.

Εάν δεν της έχεις πει ξεκάθαρα ότι θέλεις να κάνετε σχέση, τότε μην περιμένεις καμία παραπάνω εξέλιξη.

Είναι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα να σου εκφράσει ανοιχτά ότι σε βλέπει πιο σοβαρά. Επομένως, ως Άνδρας Αξίας, είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις και να ξεκαθαρίζεις εσύ το τοπίο.

Μην περιμένεις από εκείνην. Μίλα της ανοιχτά και πες της ξεκάθαρα ότι θέλεις κάτι παραπάνω από αυτό που έχετε. Ότι θέλεις σχέση.

#2. Κάντε Δραστηριότητες Μαζί.

Όταν βλέπεις μια γυναίκα σοβαρά, είναι πολύ σημαντικό να της το δείχνεις και με πράξεις.

Μην μένεις στα λόγια.

Πες της να βγείτε ένα ραντεβού. Εάν έχετε ήδη βγει, πες της ξανά.

Αύξησε την συχνότητα που την βλέπεις και εμπλουτίστε τις δραστηριότητές σας.

Τι εννοώ;

Εάν δεν θέλεις μόνο σεξ από εκείνην, είναι σημαντικό να μην την βλέπεις μια φορά τον μήνα. Μπορείτε να βγαίνετε μια-δύο φορές την εβδομάδα και να δοκιμάζετε και καινούριες δραστηριότητες μαζί.

Εάν έχετε πάει για φαγητό, πηγαίνετε σινεμά. Ή μια βόλτα, ή για μπάνιο.

Οι γυναίκες αντιλαμβάνονται πότε θέλεις να κάνεις μόνο σεξ μαζί τους και πότε θέλεις σχέση.

Επομένως, εάν βρίσκεστε μόνο για σεξ και μετά “αντίο” είναι λογικό να μην έχει καταλάβει ότι θέλεις σχέση.

καλοκαίρι

#3. Αύξησε Την Επικοινωνία Σας.

Εννοείται με αυτό ότι δεν υποστηρίζω το να μιλάτε από την πρώτη εβδομάδα κάθε μέρα και να βρίσκεστε κάθε μέρα.

Ούτε να είστε όλη μέρα μαζί.

Απλά, φυσικά, μπορείς να της στείλεις ένα μήνυμα παραπάνω και να την ρωτήσεις πώς πήγε η μέρα της.

Αυτό δείχνει ενδιαφέρον και ότι θέλεις να επενδύσεις στη σχέση σας.

Άλλο το να μιλάτε μια φορά την εβδομάδα και άλλο τρεις ή τέσσερις.

Δεν χρειάζεται κάθε μέρα από την αρχή και το μια φορά όμως την εβδομάδα δεν επικοινωνεί ότι είσαι διαθέσιμος για σχέση.

Πάρτην τηλέφωνο, στείλε μήνυμα και γενικά αύξησε την συχνότητα της επικοινωνίας σας λίγο ώστε να καταλάβει τις προθέσεις σου.

Συνολικά, δεν είναι απίθανο το φλερτ του καλοκαιριού να εξελιχθεί σε μια όμορφη και μακροχρόνια σχέση.

Ωστόσο, το θέμα είναι ότι φυσικά δεν χρειάζεται να κολλήσεις με μια γυναίκα που δεν θέλει σχέση και να χάσεις το καλοκαίρι σου.

Επειδή έχετε και οι δύο δικαίωμα να αποφασίσετε εάν θέλετε σχέση και να πείτε “όχι”, μην προσδοκείς ότι υποχρεωτικά θα θέλει να προχωρήσετε.

Απόλαυσε το φλερτ και το καλοκαίρι στο μέγιστο και, φυσικά, εξέφρασε ξεκάθαρα τις προθέσεις σου.

Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ζήσεις το φετινό καλοκαίρι στο έπακρο και να είσαι έτοιμος για έναν δυνατό χειμώνα.

Εάν θέλεις πάντως μια καλή αναγνωστική παρέα για το καλοκαίρι, μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Και εάν θέλεις ο χειμώνας να σε βρει στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού σου, δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.