Μπορεί το Κακό Σεξ να Γίνει Αιτία Χωρισμού;

Το σεξ είναι κομμάτι της ερωτικής μας ζωής και συνεπώς διαδραματίζει σημαντικότατο ρόλο στη σχέσεις μας. Μπορεί το κακό σεξ να γίνει αιτία χωρισμού;

Η σημαντικότητα του σεξ σε μια υγιή σχέση είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε.

Ένας άντρας επιλέγει συνήθως μια γυναίκα με βάση κριτήρια που αφορούν στο σεξ και στην συνέχεια την ερωτεύεται.

Μια γυναίκα επιλέγει έναν άντρα πρώτα με βάση το πώς την κάνει να αισθάνεται και αυτό την κάνει να απολαμβάνει την ερωτική επαφή μαζί του.

Τα παραπάνω αποτελούν μια γενίκευση, αλλά η κεντρική ιδέα είναι ότι οι άντρες τείνουν να εστιάζουν στη σωματική επαφή, ενώ οι γυναίκες στο συναίσθημα.

Όμως όλα αυτά δεν είναι απόλυτα, καθώς αν ρωτήσεις διαφορετικούς ανθρώπους, θα πάρεις διαφορετικές απαντήσεις κατά περίπτωση.

Σε αρκετές ανεπίσημες δημοσκοπήσεις στο διαδίκτυο οι χρήστες δηλώνουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία ότι το κακό σεξ θα ήταν αιτία χωρισμού, όμως υπάρχει και μια μερίδα χρηστών που το κακό σεξ, δεν θα τους προβλημάτιζε και τόσο.

Τι Λένε Άντρες και Γυναίκες;Το σεξ είναι κομμάτι της ερωτικής μας ζωής και συνεπώς διαδραματίζει σημαντικότατο ρόλο στη σχέσεις μας. Μπορεί το κακό σεξ να γίνει αιτία χωρισμού;

Ζητήσαμε τις απόψεις μερικών γυναικών και οι απαντήσεις ήταν ποικίλες.

Για κάποιες γυναίκες ο άντρας πρέπει να τις εκπλήσσει στην κρεβατοκάμαρα και να παίρνει πρωτοβουλίες προκειμένου να τις ικανοποιήσει.

Άλλες θεωρούν ότι υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα και μάλιστα κάποιες λένε ότι ακόμη και αν δεν φτάνουν σε οργασμό κατά την διάρκεια του σεξ, δεν τις πειράζει εφόσον καλύπτονται στους άλλους τομείς, αν ο άντρας είναι καλός ακροατής και τις στηρίζει όταν το έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με κάποιες άλλες γυναίκες, μερικοί άντρες είναι τόσο ανασφαλείς που ρωτάνε την γυναίκα αν τους άρεσε. Ακόμη και αν το σεξ ήταν όντως καλό, η ανασφάλεια του άντρα τις απωθεί.

Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο για να μάθεις για ποιους λόγους αισθάνεσαι ανασφάλειες στο φλερτ.

Λόγοι που Νιώθεις Ανασφάλειες Όταν Φλερτάρεις με μια Γυναίκα!

Για κάποιες ακόμη και το μέτριο σεξ μπορεί να είναι αιτία χωρισμού, καθώς θεωρούν ότι το σεξ σε μια σχέση πρέπει να είναι τέλειο.

Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να είναι καλό, αλλά να μην γίνεται στην συχνότητα που θα ήθελε ο ένας από τους δύο και αυτό ίσως δημιουργήσει ένταση.

Κατά τα λεγόμενα των περισσότερων γυναικών η συναισθηματική υποστήριξη μπορεί να φέρει δυνατούς οργασμούς, οπότε φαίνεται ότι αυτά τα δύο είναι συνυφασμένα.

Παρεμφερείς απαντήσεις δίνονται για το θέμα και από τους άντρες, οι οποίοι δίνουν λίγο μεγαλύτερη έμφαση στο σεξ, αλλά και εκείνοι με την σειρά τους θέλουν το πλήρες πακέτο από την γυναίκα. Ζητούν έναν συνδυασμό καλού σεξ, εμφάνισης, προσωπικότητας και συμπεριφοράς.

Άντρες

Για πολλούς άντρες το σεξ είναι όχι απλά από τα σημαντικότερα πράγματα σε μια σχέση, αλλά το πιο σημαντικό.

Οι άντρες αντιλαμβάνονται ότι το κακό σεξ βέβαια μπορεί να έχει διάφορες αιτίες. Μια γυναίκα που δεν είναι έμπειρη, ίσως χρειάζεται λίγη βοήθεια μέχρι να αποκτήσει εμπειρία. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και στην αρχή μιας σχέσης που το ζευγάρι ακόμη δεν έχει συντονιστεί.

Ένα κλασσικό παράδειγμα είναι μια γυναίκα που δεν κάνει στοματικό. Δες την σχετική μας συζήτηση στο Apla+Andrika που ακολουθεί.

Δε Μου Κάνει Στοματικό - Apla + Andrika #072

Τι Ισχύει Τελικά;Το σεξ είναι κομμάτι της ερωτικής μας ζωής και συνεπώς διαδραματίζει σημαντικότατο ρόλο στη σχέσεις μας. Μπορεί το κακό σεξ να γίνει αιτία χωρισμού;

Το καλό σεξ μπορεί να είναι μια δυνατή βάση για την σχέση και να την κρατά ζωντανή.

Σε μια μακροχρόνια σχέση είναι φυσιολογικό βέβαια να μειώνεται, αλλά όταν υπάρχει οικειότητα και έλξη η σχέση διατηρείται.

Το σεξ λοιπόν είναι ένα βασικό στοιχείο για τις σχέσεις, αλλά δεν είναι τα πάντα. Είναι απλά ένα κομμάτι του παζλ.

Το σεξ δεν είναι η μόνη βάση μιας σχέσης. Υπάρχει η αγάπη, η επικοινωνία, ο σεβασμός και η οικειότητα. Η έλλειψη του σεξ ή το κακό σεξ δεν είναι παρά μόνο μια από τις αιτίες που μπορεί να οδηγήσουν σε έναν χωρισμό, όταν λείπει και κάποιο άλλο από τα στοιχεία.

Το ένα δηλαδή φέρνει το άλλο. Μια σχέση στην οποία δεν υπάρχει επικοινωνία, θα οδηγηθεί σε κακό σεξ και κατόπιν στον χωρισμό.

Αν όλα πηγαίνουν καλά, αλλά το σεξ παραμένει κακό, υπάρχουν τρόποι να βελτιωθεί η κατάσταση, εφόσον υπάρχει θέληση από το ζευγάρι.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Πολλά μπορούν να γίνουν αιτία χωρισμού. Προετοιμάσου αναλόγως, εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.