Μπορούν οι Σχέσεις Από Απόσταση να Δουλέψουν; – Apla + Andrika #119

Οι Σχέσεις Από Απόσταση δεν είναι πάντα λειτουργικές. Για την ακρίβεια συνήθως δεν είναι.

Πολλές φορές έχει τύχει να σου αρέσει μια κοπέλα και να μην σε ευνοούν οι συνθήκες. Συγκεκριμένα να μην σε ευνοεί η απόσταση που υπάρχει ανάμεσα σας.

Και δεν αναφερόμαστε σε κάποια συναισθηματική απόσταση αλλά σε ξακάθαρα και συγκεκριμένα χιλιόμετρα που θέλεις ώρες ή και μέρες για να τα διανύσεις.

Όταν σε μια σχέση μπαίνει ανάμεσα η απόσταση, τότε τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν.
Ο άνθρωπός σου δεν είναι πάντα διαθέσιμος όταν και όποτε εσύ το χρειάζεσαι.
Άλλες γνωριμίες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.
Την ίδια στιγμή οι ανάγκες σου συνεχίζουν να υπάρχουν και δεν μπορεί να τις καλύψει η επικοινωνία από το τηλέφωνο.

Και τότε;

Σήμερα ερχόμαστε να συζητήσουμε ακριβώς αυτό. Τι γίνεται όταν οι σχέσεις από απόσταση γίνονται πραγματικότητα; Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις; Κι αν ναι υπό ποιες συνθήκες;

Όταν είναι μακριά ο ένας από τον άλλον, αλλάζουν πάρα πολλά στη σχέση.

Τίποτα δεν είναι αδύνατο και σίγουρα, υπάρχουν περιπτώσεις που η σχέση από απόσταση είναι κάτι που έχει λειτουργήσει, αλλά το θέμα είναι με πιο τίμημα.

Το θέμα δηλαδή δεν είναι λοιπόν μόνο το πρακτικό κομμάτι μιας κατάστασης. Είναι και το τι έχει βαρύτητα για εσένα και πού βάζεις τον εαυτό σου.

Δες το video στο κανάλι μας στο YouTube

Όλοι μας κάποια στιγμή μπορεί να έχουμε βιώσει μία τέτοια κατάσταση. Μείνε μέχρι το τέλος του video και γράψε μας εσύ πώς την αντιμετώπισες.

Κάνε την εγγραφή σου στην πλατφόρμα του Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.