Μυστικά για Αποπλάνηση: Τι Μετράει Πραγματικά στο Φλερτ

Μυστικά για Αποπλάνηση: Τι Μετράει Πραγματικά στο Φλερτ

Όπως και κάθε πράγμα στον κόσμο, έτσι και στο φλερτ υπάρχουν συγκεκριμένα μυστικά για αποπλάνηση που λειτουργούν και συγκεκριμένα που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα ή, ακόμα χειρότερα, έχουν αρνητικά αποτελέσματα.

Ωστόσο, το σημαντικό είναι να ξέρεις τι ακριβώς λειτουργεί στην επαφή σου με μια γυναίκα, τι δημιουργεί έλξη και τι θα την κάνει να σε δει ερωτικά και να αποφύγεις το friendzone.

Δεν ξέρω εάν αποτελούν ακριβώς μυστικά. Είναι σίγουρο όμως ότι πρόκειται για πραγματικές καταστάσεις που δημιουργούν έλξη στις γυναίκες και τις βοηθούν στην θετική έκβαση της θετική αποπλάνησης.

Μπορεί να ισχύουν διάφορες αλήθειες σχετικά με την ερωτική αποπλάνηση.

Σε αυτό το άρθρο θα σου αποκαλύψω δύο πολύ σημαντικές οπτικές γωνίες που πρέπει να γνωρίσεις:

α) Τι λένε οι γυναίκες ότι τις έλκει στους άντρες.

β) Ποιες αλήθειες ισχύουν για την αποπλάνηση και την έλξη με βάση τις επιστημονικές έρευνες για τις σχέσεις των δύο φύλων.

Και είμαι σίγουρη ότι, εάν λάβεις σοβαρά υπόψιν σου αυτά τα “μυστικά” της αποπλάνησης, θα δεις τα αποτελέσματά σου στο φλερτ να αλλάζουν προς το καλύτερο.

μυστικά για απολάνηση

#1. Μυστικά Για Αποπλάνηση: Χιούμορ

Από τις πιο συχνές φράσεις που ακούω από τις γυναίκες φίλες μου είναι η εξής:

“Μου αρέσει γιατί έχει χιούμορ” ή “Με κάνει να γελάω”.

Το χιούμορ είναι σίγουρα εξαιρετικά σημαντικό στην αποπλάνηση. Γιατί όμως;

Αρχικά, το χιούμορ δείχνει κοινωνική και συναισθηματική ευφυΐα, τα οποία είναι εξαιρετικά σημαντικά προκειμένου να δημιουργηθεί έλξη.

Προκειμένου ένας άνθρωπος να κάνει χιούμορ και να κάνει κάποιον άλλο να γελάσει, χρειάζεται να διαθέτει μερικές συγκεκριμένες ικανότητες, και μια από αυτές είναι η αντίληψη.

Επιπλέον, ένας άνθρωπος που έχει χιούμορ είναι συνήθως ένας θετικός άνθρωπος.

Και επειδή όλες οι γυναίκες αλλά και οι άνθρωποι συνολικότερα θέλουν να έχουν δίπλα τους θετικούς ανθρώπους, οι γυναίκες το βρίσκουν αρκετά ελκυστικό.

 

#2. Αυτοπεποίθηση Κατά Την Ερωτική Αποπλάνηση

Ένα από τα μυστικά της ερωτικής αποπλάνησης είναι το να σε προσεγγίσει ένας άντρας και να το κάνει με αυτοπεποίθηση. Πριν συνεχίσεις να διαβάζεις, δες το βίντεο του Χρήστου που περιλαμβάνει 3 απλές και αποδοτικές τακτικές για να μιλάς με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Κάθε φορά που με προσεγγίζουν νιώθω όμορφα. Ωστόσο, εάν ο συγκεκριμένος άντρας έρθει και μου μιλήσει με αυτοπεποίθηση και νιώσω ότι είναι σίγουρος για τον εαυτό του, είναι πιο πιθανό να νιώσω έλξη στην πορεία για εκείνον.

Η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια της ερωτικής αποπλάνησης, γιατί δείχνει σε μια γυναίκα ότι ο συγκεκριμένος άντρας είναι συναισθηματικά σταθερός και δεν έχει ανάγκη την αποδοχή μου ή την προσοχή μου προκειμένου να νιώσει ότι έχει αξία.

Επίσης, μου δείχνει ότι διαχειρίζεται καλά την απόρριψη καθώς, εάν με προσεγγίσει με αυτοπεποίθηση, μου δείχνει ότι δεν τον νοιάζει εάν θα τον απορρίψω ή όχι. Κι αυτό είναι εξαιρετικά ελκυστικό.

 

#3. Μυστικά Για Αποπλάνηση: Πρωτοβουλίες Και Αποφάσεις

μυστικά για αποπλάνηση

Η ερωτική αποπλάνηση είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο, το οποίο ιδανικά θα πρέπει να διέπεται από συνεχείς κινήσεις που περιλαμβάνουν πρωτοβουλίες και αποφάσεις.

Το να παίρνει αποφάσεις και πρωτοβουλίες ένας άντρας είναι ένα από τα πιο ελκυστικά στοιχεία και σίγουρα δημιουργεί έλξη κατά τη διάρκεια της ερωτικής αποπλάνησης.

Και μόνο το να κάνεις το βήμα και να προσεγγίσεις μια γυναίκα είναι μια πρωτοβουλία και μια απόφαση.

Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της επαφής σας, είτε αυτή διαρκέσει πέντε λεπτά είτε μια ζωή.

Ένας Άνδρας Αξίας ποτέ δεν σταματάει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και αποφάσεις, από τα πιο απλά θέματα μέχρι τα πιο σύνθετα. Επειδή ο ρόλος του άντρα είναι ηγετικός, οι αποφάσεις και οι πρωτοβουλίες “σιγοντάρουν” αυτόν τον ρόλο.

Προσωπικά, ως γυναίκα δεν βρίσκω ελκυστικό έναν παθητικό άντρα.

Αντίθετα, όσο περισσότερο βλέπω ότι ένας άντρας αναλαμβάνει δράση και κάνει τα λόγια του πράξεις, τόσο περισσότερο θέλω να συναναστρέφομαι μαζί του.

αποπλάνηση

#4. Ηγετικές Ικανότητες Κατά Την Ερωτική Αποπλάνηση

Συνολικά, βρίσκω τις ηγετικές ικανότητες σχεδόν το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό σε έναν άντρα.

Το ίδιο και οι περισσότερες φίλες μου.

Το να ξέρει ένας άντρας να ηγείται δείχνει, καταρχάς, ότι είναι ένας Άνδρας Αξίας. Περισσότερα για αυτό το θέμα και για το πώς μπορείς να αναπτύξεις τις ηγετικές σου ικανότητες δες εδώ.

Ωστόσο, προκειμένου οποιοσδήποτε άνθρωπος να αρχίσει να ηγείται σε άλλους ανθρώπους, πρέπει αρχικά να αποκτήσει την ικανότητα του να ηγηθεί στον εαυτό του. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να σταματήσει να ακολουθεί τους λάθος ανθρώπους.

Οι ηγετικές ικανότητες μπορούν να αναπτυχθούν από κάθε άτομο στη Γη και φαίνονται από τις μικρές λεπτομέρειες. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika με τον Κώστα Κατσουράνη σχετικά με τις ηγετικές ικανότητες και με το ότι ηγέτης δεν γεννιέσαι, γίνεσαι.

Οι γυναίκες μπορούμε σε γενικές γραμμές να καταλάβουμε εάν κάποιος έχει ηγετικές ικανότητες τόσο από τον τρόπο που κινείται στον χώρο, όσο και από τη σχέση που έχει με τους φίλους του. Κυρίως, το καταλαβαίνουμε από τον τρόπο που συμπεριφέρεται απέναντί μας.

Εάν είναι δυναμικός και προτείνει θέματα για συζήτηση, εάν παίρνει το ρίσκο να ρωτήσει κάτι πιο ιδιαίτερο, εάν δεν διστάζει να μας αγγίξει και εάν γενικά έχει το θάρρος να κάνει το επόμενο βήμα, όποιο κι αν είναι αυτό, τότε ξέρουμε ότι έχει ηγετικές ικανότητες.

Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι η ηγεσία είναι εξαιρετικά σημαντική στο φλερτ και είναι και ένα από τα “μυστικά” της αποπλάνησης.

 

#5. Εξωτερική Εμφάνιση Και Περιποίηση

Ενώ η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο, προσωπικά κοιτάω περισσότερο το πόσο περιποιημένος είναι κάποιος άντρας.

Τα καθαρά ρούχα, τα ωραία παπούτσια και το περιποιημένο πρόσωπο παίζουν τεράστιο ρόλο στο παιχνίδι της ερωτικής αποπλάνησης.

Από τον τρόπο που συμπεριφέρεται κάποιος στον εαυτό του μπορείς, σε γενικές γραμμές, να καταλάβεις πώς θα συμπεριφερθεί και σε εσένα.

Επομένως, στην ερωτική αποπλάνηση μετράει πάρα πολύ η προσωπική φροντίδα και περιποίηση. Και φυσικά, η συνολική εικόνα που έχει ένας άντρας και προβάλει προς τα έξω.

επιτυχία

Συνολικά, θεωρώ ότι αυτά τα πέντε “μυστικά” της αποπλάνησης είναι και τα βασικότερα για πετυχημένο φλερτ.

Το σημαντικότερο είναι να κατανοήσεις ότι όλα τα παραπάνω χτίζονται και καλλιεργούνται, αρκεί να υπάρχει θέληση και επιμονή.

Επομένως, είτε τώρα είσαι στο ξεκίνημα του να φλερτάρεις είτε έχεις κάποια εμπειρία, είμαι σίγουρη ότι αυτά τα πέντε μυστικά για αποπλάνηση θα σε βοηθήσουν κατά πολύ να αυξήσεις τις επιτυχίες σου στο φλερτ.

Γιατί αυτά είναι που μετρούν και περισσότερο σε κάθε ερωτική προσέγγιση που κάνεις.

Εύχομαι κάθε επιτυχία

Εάν θέλεις να εξελίξεις τις δυνατότητές σου στο φλερτ και στην αποπλάνηση, δες εδώ.

Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας, εδώ.

Καλή συνέχεια

Eva
subscriber
Μέσα από τυχαίες συγκυρίες στη ζωή της η Εύα ήρθε σε επαφή με την επιστήμη γύρω από το φλερτ και τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, κάτι που την βοήθησε να εξελιχθεί και να δει τις ανθρώπινες σχέσεις τελείως διαφορετικά. Αυτό την ώθησε να έρθει σε επαφή με τον εαυτό της και να θελήσει να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους να βιώσουν την αλλαγή που βίωσε εκείνη. Η οπτική της γωνία βοηθάει τους άντρες που έρχονται στο Men Of Style να συνειδητοποιήσουν το πώς τους βλέπει μια γυναίκα, τι θέλουν οι γυναίκες και τελικά, το πώς μπορούν να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Μέσα από τα άρθρα της εκφράζει τη γυναικεία οπτική των καταστάσεων που διέπουν το φλερτ και τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.