Να της Κάνω Κομπλιμέντα ;

Τελικά Να Κάνω Κομπλιμέντα Ή Όχι ;

Οι περισσότεροι άνδρες έχουν στο μυαλό τους τις γυναίκες πολύ ψηλότερα από τον ίδιο τους τον εαυτό ! Κάνουν συνέχεια κοπλιμέντα δείχνοντας πόσο απελπισμένοι είναι και παράλληλα έλλειψη αυτοπεποίθησης! Ξέρω ότι ένας από τους «κανόνες» στο παιχνίδι είναι να μην της κάνεις κοπλιμέντα ή αν το κάνεις, να το έχει κερδίσει. Εν μέρει θα συμφωνήσω με το 2ο. “Όμως..

κοπλιμέντα

Να της κάνω κομπλιμέντα …;

Υπάρχουν κάποιοι σημαντικοί παράγοντες όταν έχεις να κάνεις με το να της κάνεις κοπλιμέντα :

#1. Ερώτημα Όταν Κάνεις Κομπλιμέντα: Ποια Είναι Η Αξία Σου Στα Μάτια Της ;

Όταν έχεις προχωρήσει το interaction ( διαδραστικότητα ) μαζί της και γνωρίζει ποιος είσαι τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο να της κάνεις κοπλιμέντα !
Με το να γνωρίζει ποιος είσαι τα κοπλιμέντα έρχονται σαν επιβράβευση στην προσπάθεια που έκανε να σου αποδείξει πόσο καλή είναι για ‘σένα, γιατί ήδη κατά την διάρκεια της επαφής σας έχει καταλάβει πόσο διαφορετικός και ανώτερος είσαι από τους υπόλοιπους χαμηλής αυτοεκτίμησης άνδρες που γνωρίζει.

#2. Ερώτημα: Πως Νιώθεις Για Τον Εαυτό Σου ;

Φαντάσου τώρα ότι ένας άνδρας που έχει γυναίκες στην ζωή του. Που είναι ένα πετυχημένο και δυναμικό αρσενικό πλησιάζει μια γυναίκα, την κοιτάει στα μάτια, χαμογελάει και ξεκινάει το διάλογο κάνοντας κοπλιμέντα !

«Ωραίο φόρεμα ! Αναδεικνύει το σώμα σου. Εννοείται ότι θα ερχόμουν να σε γνωρίσω!».

Δεν έχει καμία αμφιβολία εάν πρέπει να το κάνει ή όχι γιατί η δήλωση ενδιαφέροντος του, έρχεται από κάποιον που έχει αυτοπεποίθηση, κάνει γνωστές τις προθέσεις του, και επιβραβεύει την ομορφιά  και το γούστο του θηλυκού που έχει απέναντι του.

κοπλιμέντα

Κάνω κομπλιμέντα ή όχι τελικά;

Προσωπικά κάνω κοπλιμέντα σε γυναίκες όποτε μου έρθει να το κάνω και είμαι εντάξει με αυτό. Ο τρόπος που το κάνω όμως διαφέρει από αυτόν της πλειοψηφίας.

Και όπως το 99% των πραγμάτων στο παιχνίδι έτσι και στα κοπλιμέντα δεν έχει σημασία τόσο αυτό που λές, όσο το ποιος και πως το λέει!
Το να κάνεις δηλώσεις ενδιαφέροντος και κοπλιμέντα με έναν τρόπο που φανερώνει αυτοπεποίθηση είναι ελκυστικό για μια γυναίκα!

Τι  Συνιστούν Όμως  Τα Κομπλιμέντα Αυτοπεποίθησης ;

1) Η αξία σου :

Τα κοπλιμέντα έρχονται «από πάνω προς τα κάτω» και όχι τ’ αντίθετο !
Δίνεις αξία με αυτά που λες και δεν παίρνεις. Αυτός που δίνει αξία είναι και αυτός που έχει…

Το παιδάκι πλησιάζει τον πατέρα του για να του πει ότι πήρε καλούς βαθμούς ή ότι η μαμά της πήρε ένα καινούργιο παιχνίδι. Ο πατέρας αποκρίνεται :
« Μπράβο κορίτσι μου ! Το περίμενα αυτό από εσένα. Ξέρω πόσο έξυπνη είσαι» ή « Το άξιζες το παιχνίδι! Είχες πολύ καλή συμπεριφορά τις τελευταίες μέρες».

Αυτό είναι το «πλαίσιο επιβράβευσης και του δίνω την αποδοχή μου» που θέλεις να έχεις στο νου όταν κάνεις κοπλιμέντα !

Είναι αυτού του άνδρα που ξέρει ότι έχει περισσότερη αξία από εκείνη !

Δες το βίντεο πριν συνεχίσεις:

2) Δεν περιλαμβάνουν προσδοκίες:

Απλά εκφράζω την εκτίμηση μου στον χαρακτήρα της, τον θαυμασμό μου για την ομορφιά της κοκ.
Δεν κάνω κοπλιμέντα  περιμένοντας κάποια αντίδραση από εκείνη.
Αντιθέτως πολλοί άνδρες κάνουν κοπλιμέντα για να έχουν περισσότερη προσοχή από τις γυναίκες ή για να «εξαγοράσουν» λίγο από τον χρόνο της και με την βοήθεια του Θεού λίγο σεξ!

Να γιατί στα bootcamps μιλάμε για την ανάγκη του να γίνεις ό άντρας που μπορείς να γίνεις !
Όλα έχουν να κάνουν με το τι τύπος άνδρα είσαι!

Υπάρχουν  Τελικά Δυο Κατηγορίες Ανδρών..

Πριν κλείσουμε και ανεξάρτητα από τα κομπλιμέντα και πως αυτά χωράνε σε μια σωστή προσέγγιση, σημαντικό είναι να έχεις ένα δικό σου πλάνο σωστής προσέγγισης.

Α) Αυτή που όταν κάνει κοπλιμέντα οι γυναίκες σκέφτονται :
«Ω Θεέ μου του αρέσω ! Λες να μου προτείνει να μου βγούμε; Επιτέλους ένας σοβαρός άνδρας και για ΄μένα!»

Οι γυναίκες θα δέχονταν κοπλιμέντα από ένα Άνδρα Αξίας.

Β) Και η άλλη που κάνει τις γυναίκες να σκέφτονται  « Ναι το ξέρω ότι είμαι όμορφη. Άλλος ένας απελπισμένος που θέλει να κάνει σεξ μαζί μου. Πάλι μόνη μου θα κοιμηθώ απόψε»…

Μάθε να κάνεις κομπλιμέντα όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο εδώ.

Βρες το βιβλίο Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.