Νε – CrossFit – MOS X Mindset Fitness | Kanto Me Styl

Έχεις ακούσει πολλά για το Crossfit. Ήρθε η ώρα να μάθεις τι ακριβώς είναι από τους ειδικούς.

Ίσως ένα από τα πιο σύγχρονα και γνωστά είδη γυμναστικής σήμερα σου χτυπάει την πόρτα εδώ στο Mindset Fitness.

Θα έχεις ακούσει πολλές ιστορίες για υπερβολικά έντονη γυμναστική, τραυματισμούς και μικροπροβλήματα που το crossfit έχει σαν αποτέλεσμα. Ο Γιάννη Κερμανίδης είναι εδώ για να σε διαψεύσει λέγοντάς σου πως τα βελτιωτικά βήματα γίνονται πολύ αργά και με την κατάλληλη υπομονή και συνέπεια μπορείς να δεις φοβερά αποτελέσματα, τόσο στο σώμα σου, όσο και στην καθημερινότητά σου.

Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής έχουν επηρεάσει το αν και το πόσο γυμναζόμαστε. Το σημερινό επεισόδιο του Κάντο Με Στυλ είναι εδώ για να σου δείξει πως αν το θέλεις, μπορείς να εντάξεις τη γυμναστική στην καθημερινότητά σου.

 

Αν σου άρεσε τo video κάνε subscribe εδώ :http://bit.ly/MenOfStyleTV

Αν θες να μας προτείνεις κάποια ανδρική δραστηριότητα, ενημέρωσέ μας. https://www.menofstyle.gr/contact

Visit Mindset Fitness:
Theomitoros 54, Ag. Dimitrios 173 42
#mindset #fitness #kantomestyl

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.