Νευρικός στο Φλερτ; 5 Τρόποι να το Διαχειριστείς!

Είναι κάποιες φορές που αισθάνεσαι νευρικός όταν θέλεις να φλερτάρεις. Διάβασε τι μπορείς να κάνεις για το βελτιώσεις.

Είσαι Νευρικός Κατά Τη Διάρκεια Του Φλερτ Με Γυναίκες Που Σου Αρέσουν;

Είσαι νευρικός γενικότερα όταν φλερτάρεις με γυναίκες, ακόμα και όταν δε σου αρέσουν πολύ;

Φυσικά και θα ήθελες να σταματήσεις να νιώθεις νευρικός και άβολα και να νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν μιλάς με γυναίκες που σου αρέσουν.

Αν δεν είσαι έτοιμος να έρθεις για μία δωρεάν συνάντηση μαζί μου και να μπεις στον μαγικό κόσμο που απολαμβάνουμε εμείς, αυτό το άρθρο είναι ό,τι πρέπει για σένα για να προσπαθήσεις μόνος σου:

Τρόπος #1: Μπορείς Να Την Κάνεις Να Νιώσει Έλξη Κατά Τη Διάρκεια Του Φλερτ
νευρικός στο φλερτ

Ένας από τους κύριους λόγους που αγχώνεσαι και αγχωνόμουν και εγώ υπερβολικά στο παρελθόν, όταν φλερτάρεις με μία γυναίκα που σου αρέσει, είναι επειδή δε γνωρίζεις πώς να φλερτάρεις και να δημιουργήσεις έλξη. Αυτή η αβεβαιότητα είναι φυσιολογικό να επιφέρει νευρικότητα και άγχος.

Μάθε από το Χρήστο ποια είναι τα επικονωνιακά λάθη που κάνεις και δεν δημιουργείς έλξη.

Οι γυναίκες ελκύονται από τον άνδρα που θα είναι πιο ψύχραιμος από τις ίδιες. Έχει αναφερθεί σε πολλά άρθρα μας. Ωστόσο, επειδή είναι εξαιρετικά σημαντικό, αλλά και επειδή ενδέχεται να διαβάζεις για πρώτη φορά άρθρο μας, θα το επαναλάβω:

Η γυναίκα δε θα νιώσει έλξη αν απλά είσαι καλός μαζί της και της φέρεσαι όμορφα. Η γυναίκα θα νιώσει έλξη με την αυτοπεποίθηση, την άνεση, τη σιγουριά στις κινήσεις σου.

Τρόπος #2: Σταμάτα Να Σκέφτεσαι Και Πάρε Πρωτοβουλίες 
πρωτοβουλίες στο φλερτ

Μεγάλο κομμάτι της νευρικότητας οφείλεται στο γεγονός ότι επιτρέπεις στον εαυτό σου να σκέφτεται υπερβολικά πολύ την ώρα που φλερτάρεις. Βασανιστικές σκέψεις και εξωφρενικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας περνάνε από το μυαλό σου.

 • Και αν με βρίσει;
 • Αν της πω ότι μου αρέσει και γελάσει και με ειρωνευτεί;
 • Αν παρεξηγήσει το πείραγμα μου και μου γυρίσει την πλάτη;
 • Αν τελικά έχει αγόρι και εμφανιστεί από το πουθενά και με δείρει;
 • Και αν ψεκάσει με σπρέι στα μάτια μου, που όλες οι γυναίκες με θέλουν για τα όμορφα μου μάτια;
 • Μήπως είναι υπερβολικά νωρίς να της πω να βγούμε; Μόνο 2 μήνες την γνωρίζω.

Ακόμα και πριν πας να της μιλήσεις, όταν δεις μία όμορφη γυναίκα και θέλεις να την φλερτάρεις, αρχίζεις να νιώθεις νευρικός και άβολα. Αν δεν πας αμέσως να της μιλήσεις, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι και οι αρνητικές σου σκέψεις θα σε οδηγήσουν σε δύο πιθανά μονοπάτια:

 1. Δε θα πας να της μιλήσεις.
 2. Θα πας να της μιλήσεις, αλλά θα είσαι τόσο νευρικός που θα αποτύχεις παταγωδώς.

Όσες πρόβες και αν κάνεις για τον διάλογο που μπορεί να πραγματοποιηθεί με μία γυναίκα που σου αρέσει, εντέλει το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βασανίζεσαι.

Μάθε από το Θέμη στο βίντεο που θα παρακολουθήσεις πώς να έχεις τη γυναίκα που σου αρέσει.

Ένα αρσενικό που νιώθει άνετα με τον εαυτό του, δε θα κάτσει να σκεφτεί αν θα τα καταφέρει να δημιουργήσει έλξη ή πώς θα πάει ο διάλογος. Δε θα αγχωθεί. Απλά θα περάσει στην πράξη.

Τρόπος #3: Οι Γυναίκες Δεν Είναι Τόσο Ψυχρές Στο Φλερτ 
φλερτ

Οι περισσότεροι άνδρες δε συνειδητοποιούν ότι οι γυναίκες συνήθως είναι περισσότερο ανασφαλείς και αγχώνονται περισσότερο από εμάς όταν φλερτάρουν.

Απλά έχουν την ικανότητα να το κρύψουν πιο εύκολα, ειδικά με την πλειοψηφία των ανδρών, οι οποίοι με τον τρόπο που θα εκφράσουν τις δικές τους ανασφάλειες και τη νευρικότητά τους, θα το κάνουν στις γυναίκες υπερβολικά εύκολο να νιώσουν πιο σίγουρες από αυτούς.

Μερικά γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις και να χωνέψεις ότι οι γυναίκες έχουν σοβαρότερα ψυχολογικά ζητήματα και ανησυχίες από τους άνδρες:

 • Οι γυναίκες έχουν διπλάσιες πιθανότητες να βιώσουν άγχος σε σχέση με τους άνδρες.
 • Οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν ανασφαλείς σχετικά με την εμφάνισή τους. (96%)
 • Το 60% των ανθρώπων που πάσχουν από φοβίες και ανασφάλειες, είναι γυναίκες. (40% άνδρες)
 • Σε έρευνα που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο (Μ. Βρετανία), το 40% των γυναικών θα περάσει κατάθλιψη σε κάποια φάση της ζωής τους, σε αντίθεση με μόνο 10% των ανδρών.

Κατά κανόνα λοιπόν, στατιστικά, οι γυναίκες αγχώνονται και περνάνε κατάθλιψη πολύ πιο εύκολα και συχνά από τους άνδρες.

Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η γυναίκα γνωρίζει πως στηρίζεται κυρίως στην εμφάνισή της. Επομένως έχει έναν μόνιμο εχθρό που εντέλει θα την νικήσει: την ηλικία της. Σε αντίθεση με τον άνδρα που στηρίζεται κυρίως στο κοινωνικό στάτους, στις επικοινωνιακές του δεξιότητες, στην προσωπικότητα, στον χαρακτήρα, στην αυτοπεποίθηση, όχι μόνο στην εμφάνιση και στην ηλικία.

Ακόμα και στο κομμάτι της ηλικίας όμως, ο άνδρας υπερτερεί αισθητά. Καθώς ο άνδρας ωριμάζει και μεγαλώνει, αποκτά επιπλέον γοητεία. Οι ρυτίδες, το γκρίζο μαλλί, όλα είναι σημάδια γοητείας και ωριμότητας που ερεθίζουν τις γυναίκες αντί να τις ξενερώνουν.

Ο άνδρας φτάνει στην ακμή του στα 34 και παραμένει για όλη τη δεκαετία των 30 αλλά και των 40, εφόσον προσέχει τον εαυτό του, πολύ ψηλά. Σε αντίθεση με τη γυναίκα που μετά τα 25 νιώθει τον χρόνο να κυλά κατά της.

Τρόπος #4: Μην Υπερπροσπαθείς Να Εντυπωσιάσεις Τη Γυναίκα Στο Φλερτ
αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες

Η γυναίκα όταν μιλάει με έναν άνδρα δε θέλει να δει κάποιον που υπερπροσπαθεί και “ιδρώνει” για να της δείξει κάτι που είναι ή δεν είναι. Ο άνδρας που νιώθει ασφαλής με τον εαυτό του απλά εκφράζεται ελεύθερα και αυτό που υπάρχει θα φανεί μόνο του. Χωρίς προσπάθεια.

Όταν είσαι νευρικός με μία γυναίκα και φοβάσαι μήπως δεν είσαι αρκετά καλός για αυτήν, μπορεί να υποκύψεις σε αυτό το λάθος να προσπαθήσεις περισσότερο από όσο πρέπει κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Οπότε θα καταφύγεις σε κλασσικά λάθη, όπως:

 • Θα τις κάνεις χάρες.
 • Θα είσαι υπερβολικά καλός μαζί της.
 • Θα προσπαθείς να πεις πάντα αυτό που θέλει να ακούσει και θα το καταλάβει ότι δεν είσαι αυθεντικός.

Οι γυναίκες δε θέλουν να προσπαθήσεις υπερβολικά. Μπορεί να λένε ότι τους αρέσει κάτι τέτοιο. Άλλο όμως τι τους αρέσει και άλλο εντέλει σε τι θα ανταποκριθούν συναισθηματικά.

Τρόπος #5: Μην Προσπαθείς Να Ρίξεις Όλες Τις Γυναίκες Με Τις Οποίες Μιλάς

Πολλοί άνδρες γίνονται νευρικοί επειδή με κάθε γυναίκα που μιλάνε, νιώθουν την πίεση να καταφέρουν να την ρίξουν και να είναι ελκυστικοί σε όλες.

Δεν είναι εύκολο να αρέσουμε σε όλες. Δε γίνεται να είμαστε συμβατοί με όλες. Το κατανοώ να έχει ένας άνδρας την επιθυμία να αρέσει σε όλες και να λένε όλες ναι. Δε γίνεται όμως.

Αντί λοιπόν να προσπαθείς να πιέσεις τον εαυτό σου να δημιουργεί έλξη σε όλες τις γυναίκες γύρω σου, απλά χαλάρωσε, απόλαυσε τη διαδικασία και τα αποτελέσματά σου σίγουρα θα αυξηθούν κατακόρυφα.

ξεπέρασε τη νευρικότητα

Κλείνοντας, κάνε την προσπάθεια σου να μιλήσεις στην γυναίκα που σου αρέσει. Άμεσα…

Το φλερτ είναι ό, τι καλύτερο για ξεπεράσεις τις κοινωνικές σου αναστολές και να γνωρίσεις καλύτερα το αντίθετο φύλο! Προσεγγίζοντας μια γυναίκα είναι σίγουρο ότι θα τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Πέρα από αυτό, κατά τη διάρκεια του φλερτ αναπτύσσεις συνολικά όλες τις πτυχές του χαρακτήρα σου και κυρίως το επικοινωνιακό κομμάτι. Άλλαξε τη ζωή σου ξεκινώντας να φλερτάρεις λοιπόν!

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να γίνεις ακόμα καλύτερος στο φλερτ μπορείς να κοιτάξεις εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.