Next Generation PUA – Το Παιχνίδι στη νέα εποχή!

Το Παιχνίδι της επόμενης γενιάς PUA, δεν θα είναι η εξάσκηση του να έχεις γυναίκες, αλλά η δυνατότητα να αποκτάς γρήγορα νέες ικανότητες

Σε όλα μου τα άρθρα μιλώ για σένα. Τώρα θέλω να ακούσεις για εμάς.

Δέκα περίπου χρόνια από την έκδοση του εκπληκτικού βιβλίου The Game του Neil Strauss, φαίνεται η σκηνή να έχει αλλάξει. Πολλοί, όπως και εγώ, είχαμε την θεία φώτιση με το που διαβάσαμε το βιβλίο και φυσικά, ανακαλύψαμε έναν εξαιρετικό νέο κόσμο. Ένα νέο κόσμο που πλέον φαίνεται να αλλάζει.

Όλοι στην ελληνική σκηνή γνωρίζουν πως η ομάδα του Menofstyle.gr, υπήρξε η πρώτη επαγγελματική προσέγγιση στο Pickup για την Ελλάδα. Και επαγγελματικά το εξελίξαμε. Καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και υλικό υψηλού επιπέδου, αξιολόγηση από τους Πελάτες, γραφεία, αίθουσες, events και customer experience εμπνευσμένο από τις μεγάλες πολυεθνικές. Πραγματικός σεβασμός στον Πελάτη και υπηρεσία άξια διπλάσιας τιμής από την προσφερόμενη. Συνταγή για επιτυχία. Αυτό όμως που δεν άλλαξε είναι η αίσθηση της κοινότητας, της παρέας, η όρεξη του sarging.

Μετά από εμάς, ακολούθησαν και άλλοι. Δημιουργήσαμε μια μόδα. Αφού ανοίξαμε την πόρτα στο κόσμο του Pickup για εκατοντάδες άνδρες στην Ελλάδα, ανοίξαμε και μια πόρτα για όσους θεωρούν ότι μπορούν να προσπαθήσουν να το διδάξουν. Έτσι, θα δεις βιντεάκια, άρθρα, site και περιοδικά να ξεπετάγονται με αισθητική και γνώσεις εμπνευσμένα από το Menofstyle.gr & το MenOfStyle.gr. Μερικοί δεν αλλάζουν ούτε καν τους τίτλους και τις φωτογραφίες των άρθρων μας. Δεν μας ενόχλησε. Θεωρήσαμε ότι έτσι θα ανοίξει η αγορά, όπως έκανε η Apple για τα tablets και ακολούθησαν άλλες εταιρείες. Η αλήθεια είναι ότι ελπίζαμε ειλικρινώς ο νέος να είναι ωραίος. Δεν μου πέφτει λόγος για την ποιότητα. Την έχεις εσύ ήδη κρίνει όταν επιλέγεις εμάς για να αναλάβουμε την μεγάλη ευθύνη της βελτίωση της ερωτικής σου ζωής.

Για άλλη μια φορά όμως ξεκινήσαμε την εξέλιξη. Κάθε μέρα στους δρόμους του κέντρου, των βορείων προαστίων και στα ποιοτικά μαγαζιά που γίνονται τα πρακτικά μας μαθήματα, η ομάδα μας πρωτοπορεί. Ανοίγει τα μάτια των τυφλών από τις κοινωνικές παρωπίδες, δημιουργεί άνδρες θελκτικούς και ελκυστικούς, αλλά κυρίως, δημιουργεί ανθρώπους με αυτοεκτίμηση. Αυτό που θα έπρεπε να είναι βασικό μάθημα στο σχολείο μας.

Δεν θα μείνουμε στην ερωτική σου ζωή αδερφέ. Θα σε μάθουμε να διεκδικείς αυτό που αξίζεις. Αν πιστεύεις ότι δεν αξίζεις, θα σε κάνουμε να δεις ότι είσαι λάθος. Αν δεν είσαι λάθος θα σε κάνουμε να αξίζεις πραγματικά. Το επόμενο εξελιγμένο μοντέλο άνδρα δεν είναι αυτό που τα πάει καλά με τις γυναίκες. Είναι αυτό που τα πάει καλά με τον εαυτό του. Είναι αυτό που μπορεί να διεκδικήσει την αύξηση στη δουλειά του, την θέση του στο σπίτι, την ανεξαρτησία του, την καλύτερη ζωή, την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου. Και επειδή μπορεί να κάνει αυτά, οι γυναίκες, θέλουν να τα πηγαίνουν καλά μαζί του.

Ο Pickup artist της επόμενης γενιάς, δεν θα στηρίζεται σε τεχνικές και ατάκες για να ρίξει μια γυναίκα. Θα αξιοποιεί εξελιγμένες επικοινωνιακές τεχνικές για να επικοινωνήσει τα πιστεύω του, τις αξίες του, τις προοπτικές του, τις επιτυχίες του με τέτοιο τρόπο που δεν θα χρειάζεται ούτε ανάλυση αλλά ούτε να χωρά και αμφισβήτηση από κανέναν.

Ο next generation pickup artist, δεν είναι ο άνδρας που ανοίγει τα πάντα. Είναι ο άνδρας που ανοίγει ένα και αυτό το ένα τον κυνηγά. Είναι ο άνδρας που το στυλ του ξεχωρίζει διακριτικά από την καλαισθησία του. Είναι ο άνδρας που η επιτυχία του ξεχειλίζει από το χαμόγελο που μοιράζει, από την θαρραλέα ματιά και την αεράτη κορμοστασιά.

Το Παιχνίδι της επόμενης γενιάς PUA, δεν θα είναι η εξάσκηση του να έχεις ικανότητες με γυναίκες, αλλά η απόκτηση της ικανότητας να αποκτάς εκπληκτικά γρήγορα νέες ικανότητες ικανές να επιφέρουν ραγδαίες θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Το Fast & Easy του marketing guru που διάβασες σε κάποιο online περιοδικό επιτυχίας, απλά τώρα σε πραγματική διάσταση και ενσωματωμένο στο skillset σου για χρήση κατά βούληση.

Δεν θα είσαι πλέον ο PUA. Θα είσαι το νέο εξελιγμένο μοντέλο άνδρα που όλοι θα θέλουν στη ζωή τους. Θα είσαι το σημείο αναφοράς, όχι της παρέας, αλλά του δικού σου σύμπαντος. Ο ήρωας της δικιάς σου ταινίας δράσης. Ο δικός σου ήρωας που θαυμάζεις.

Το ξέρω ότι καταλαβαίνεις πως ήρθε η ώρα. Καλώς όρισες. Επικοινώνησε μαζί μας εδώ.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.