Νευρικότητα στο Φλερτ; 2+1 Τρόποι για να την Ξεπεράσεις | Men of Style

Στο αυτό το βίντεο, ο Θέμης σού δείχνει πώς να ξεπεράσεις τη νευρικότητά σου στο φλέρτ.

Δες πώς θα αναπτύξεις τα αρρενωπά, αλλά και τα κοινωνικά χαρακτηριστικά σου, πότε και γιατί εμφανίζεται η νευρικότητα, και μάθε πώς πρέπει να την αντιμετωπίσεις για να παραμείνεις στο παιχνίδι!

Αν λοιπόν, ιδρώνουν τα χέρια σου, τρεμοπαίζει η φωνή σου, νιώθεις άβολα και γενικότερα σε κυριεύει η νευρικότητα κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σου με μια με τη γυναίκα, δες το βίντεο και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Και μην ξεχάσεις να μας γράψεις στα comments τις απόψεις και τους προβληματισμούς σου ώστε να τους αναλύσουμε σε επόμενα βίντεο.

Men are back!

Απόκτησε πρόσβαση στο Digital Academy

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.