Ο Χρήστος από το Men Of Style στο Έψιλον και την Ναταλία Γερμανού!

Ο υπεύθυνος εκπαιδεύσεων του MenOfStyle.gr ήταν καλεσμένος στο Ε και την εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο της Ναταλίας Γερμανού.

Ο υπεύθυνος εκπαιδεύσεων του MenOfStyle.gr ήταν καλεσμένος στο Ε και την εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο της Ναταλίας Γερμανού.

Αν έχεις επιλέξει να δώσεις βαρύτητα στην δουλειά σου τι συμβαίνει; 
Πώς κοινωνικοποιούνται οι άνθρωποι που έρχονται στο Men Of Style; 
Φοβούνται οι άνδρες να προσεγγίσουν; 
Υπάρχουν κάποιο βασικοί κανόνες στο φλερτ;
Πώς αγγίζουμε όταν φλερτάρουμε; 
Πώς της μιλάμε στο αυτί όταν φλερτάρουμε; 
Από τι δημιουργείται η πίεση; 
Ποια στιγμή εκφράζεις τις προθέσεις σου; 

Απολαύστε στο παρακάτω video.

 

Ευχαριστούμε το Έψιλον για την φιλοξενία, την Ναταλία Γερμανού και την ομάδα της εκπομπής Επιτέλους Σαββατοκύριακο για την κουβέντα.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ EBOOK ΤΟΥ MEN OF STYLE!
Ένα μοναδικό EBOOK 102 σελίδων με tips για να βελτιωθείς και να δεις αποτελέσματα άμεσα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και θα γίνει δικό σου άμεσα!
ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!
Ένας συνεργάτης του Men Of Style θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου για να δει αν είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και να συζητήσετε για τυχόν απορίες.
cover
close-link