ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή της

ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή της

ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή της: Πώς να χρησιμοποιήσεις την γκαρνταρόμπα σου υπέρ σου, με το δικό σου μοναδικό στυλ που ταιριάζει στη νοοτροπία σου και στην προσωπικότητά σου.

Εδώ θα εισάγω μια έννοια ευρέως γνωστή σε αρκετούς ίσως, η θεωρία του παγωνιού, ή όπως την λένε στα αγγλικά: peacock theory. Κάποιος εφαρμόζει αυτή την τεχνική, όταν χρησιμοποιεί συγκεκριμένα ρούχα ή στολίδια (σκουλαρίκια, τατουάζ, δαχτυλίδια κτλ) γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρέπει να είναι προετοιμασμένος ότι οι γυναίκες θα του μιλάνε περισσότερο, αλλά και ότι οι AFC ή ΜΑΤ άντρες (ΜΑΤ = Μέσος Απογοητευμένος Τύπος, AFC = Average Frustrated Chump) θα κοιτάνε πολύ και θα κάνουν πικρόχολα σχόλια μεταξύ τους. Οπότε θεωρία παγωνιού σε εφαρμοχή, ισούται έξτρα κοινωνική πίεση πάνω στον συγκεκριμένο που την εφαρμόζει και θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα να την αντιμετωπίσει και να παραμείνει ανεπηρέαστος. Δείχνοντας ανεπηρέαστος από την επιπλέον προσοχή που δέχεται, θεωρείται ως αρσενικό υψηλότερης αξίας – εδώ παραπέμπω σε παλιότερο άρθρο μου: Μην Αντιδράς Ποτέ Έντονα

Το κλειδί για την επιτυχία στη θεωρία του παγωνιού, είναι να διαλέξει κάποιος να φορέσει ρούχα / αντικείμενα που του ταιριάζουν και μπορεί να υποστηρίξει με τη συμπεριφορά του και την προσωπικότητά του. Δοκιμάζοντας διάφορα τέτοια, κατέληξα ότι το καλύτερο είναι να φορά κάποιος κάτι που του αρέσει να το φοράει και με το οποίο νιώθει άνετα. Ένα κλασσικό παράδειγμα αρσενικού που χρησιμοποιεί την θεωρία του παγωνιού, είναι ο Dennis Rodman, πρώην παίκτης του NBA στην Αμερική.

ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή της

Αυτή η υπερβολή ταιριάζει στην προσωπικότητά του και στο ότι είναι διασημότητα. Την υποστηρίζει, νιώθει πολύ άνετα με αυτή και τραβούσε ΠΑΝΤΑ τα βλέμματα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Μάλιστα, κάποια στιγμή σε μια κεντρική λεωφόρο είχε τοποθετηθεί μια τεράστια αφίσα του, η οποία είχε τραβήξει τα βλέμματα των οδηγών. Αναγκάστηκαν να κατεβάσουν την αφίσα, γιατί είχαν προκληθεί και ατυχήματα καθώς τραβούσε την προσοχή των οδηγών.

Με αυτό τον τρόπο, εφαρμόζοντας δηλαδή τη θεωρία του παγωνιού, κάποιος καταφέρνει:

  1. Να ξεχωρίσει στο πλήθος και οι γυναίκες να το μιλάνε πιο εύκολα
  2. Να δείξει ότι είναι Κυρίαρχο Αρσενικό – alpha male –
  3. Γυναίκες που θέλουν να τον γνωρίσουν, θα χρησιμοποιήσουν ως “δικαιολογία” και γέφυρα επικοινωνίας κάτι που φοράει. Π.χ. “Μου αρέσει πολύ το καπέλο σου”, ή “δε μου αρέσει καθόλου το καπέλο σου”.

Στη δεύτερη περίπτωση του 3. δε θα πρέπει κανένας να αγχωθεί. Σκέψου λίγο. Κάθεσαι σε ένα μπαρ. Μια κοπέλα φοράει ένα σκουλαρίκι απαράδεκτο. Αν δε σου αρέσει, θα πας να της το πεις; ΟΧΙ βέβαια. Θα μπεις στη διαδικασία να της μιλήσεις μόνο αν σε ελκύει η συγκεκριμένη γυναίκα. ΄Ετσι και με τις γυναίκες.. αν κάποια σε πλησιάσει και σου πει “δε μου αρέσει το σακάκι σου”, ουσιαστικά σου λέει “θέλω να μιλήσουμε”. Η απάντηση είναι πάντα ίδια: “Δεν είναι ότι δε σου αρέσει, είναι ότι σου αρέσω εγώ”. Και συνεχίζεις λέγοντας: “Σου δίνω λίγα δευτερόλεπτα να ξεπεράσεις αυτή τη στιγμή της αμηχανίας και συνεχίζουμε!” Θα γελάσει και θα συστηθείτε.

Η βοήθεια που δέχεσαι μπορεί να είναι και ενώ ήδη μιλάς με μια κοπέλα που σου αρέσει. Αν ξαφνικά η συζήτησή σας πέφτει, αν την δεις να σχολιάζει κάτι που φοράς, ουσιαστικά απλά προσπαθεί να συνεχίσει τη συζήτηση μαζί σου. Εκδηλώνει το ενδιαφέρον της και πρέπει να είσαι σε θέση να το καταλάβεις εκείνη τη στιγμή και να προσπαθήσεις να κλιμακώσεις την επικοινωνία. Είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή της, πριν καν μιλήσετε.

Έλα να με βρεις στο Facebook στο προσωπικό μου προφίλ. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε, να μου πεις τις απόψεις σου ή τις αντιρρήσεις σου (η διαφωνία προάγει το διάλογο) ή να με ρωτήσεις ότι θέλεις.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, αν δεν έχεις κάνει ήδη. Θα λάβεις αμέσως ένα Δωρεάν E – Book με 19 από τα καλύτερα άρθρα μας.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.